- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.434
- 798
Ayran detoksun nasil ?ben 1 gün yaptım cidden tadını hiç beğenmedim o halde -500 gram verdim ama 75 kg ve üzerinde 2 günde 2 kg diyor canım sade ayran daha iyi onu içeceğim pazartesi
bende girip okuyp cevaplıyrum da şu sivri dilim olmasa :)
sade ayran olarak içeceğim canım diğeri ise içinde mercimek nohut salatalık bulgur vardı ama sevmiyorum ben nohut ve mercimeğiAyran detoksun nasil ?
Benimki salatalik ve haslanmis yarma vardi icinde yapmistim.
Canim kaynana yemeklerini neden begenmiyirsun, esin ve ailesi turk degiller mi ?
Kusura bakma onceden yazmisindir belki, ben bu topige sinava hazirlik surecimde 6 ay kadar ara verdim de, sen de bu sure zarfinda katilmisin, hikayeni bilmiyorum.
Yogurt anans nasil oluyor canimyazarhanim35 hosgeldin cnm bitmis cezan cok sevndim bncede yilbasinin ertesi gunu detoks yapmak en mantiklisi bnde yapiorum bugun yogurt ananas
Ya cok guzel .Cok mutluluk vericiEşim ve ailesi Amerikalı. Yemek kültürleri hiç yok. Herhangi bir Türk'ün bunların yemeklerini beğenmesi ve yemesi söz konusu bile değil. Belki 40 gün aç kalırsam olabilir. Ama kadın davet edince eşimin hatırına mecbur gidiyorum Allahtan saygılı bir kadın domuz falan yapmıyor. Yinede çok yiyemiyorum. Eşim benimle evlenince Müslüman oldu ama ailesi Müslüman değil. Aslında hıristiyan bile değiller dinsiz desem daha uygun olur sanırım. İlk zamanlar sadece yemekleri değil aile yapıları falanda tuhafıma gidiyordu ama alıştım şimdi. Bir çok şeyi görmezden geliyorum yoksa midem bulanıyor. Zaten çok sıkı fıkı görüşmüyoruz. Öyle samimi değiller. Uzak duruyorlar. Benimde işime geliyor.
Eşim ve ailesi Amerikalı. Yemek kültürleri hiç yok. Herhangi bir Türk'ün bunların yemeklerini beğenmesi ve yemesi söz konusu bile değil. Belki 40 gün aç kalırsam olabilir. Ama kadın davet edince eşimin hatırına mecbur gidiyorum Allahtan saygılı bir kadın domuz falan yapmıyor. Yinede çok yiyemiyorum. Eşim benimle evlenince Müslüman oldu ama ailesi Müslüman değil. Aslında hıristiyan bile değiller dinsiz desem daha uygun olur sanırım. İlk zamanlar sadece yemekleri değil aile yapıları falanda tuhafıma gidiyordu ama alıştım şimdi. Bir çok şeyi görmezden geliyorum yoksa midem bulanıyor. Zaten çok sıkı fıkı görüşmüyoruz. Öyle samimi değiller. Uzak duruyorlar. Benimde işime geliyor.
Her ogun bir kase yogurt ananas yiyorum canim o sekilde oluo bn dun kacirmadim pek ama azcik fazla yedim onlari atim dedimYogurt anans nasil oluyor canim
Bnde yapmak istiyorum
Ama olmuyor
Bugun pizza yaptim
Vede cok yedim aksam yememe guvendim
dun aksam kacamak yapmadim hic
Insallah eritirim gunduz
hoşbuldum canım şimdiden tartıda 1 kg yu gördümyazarhanim35 hosgeldin cnm bitmis cezan cok sevndim bncede yilbasinin ertesi gunu detoks yapmak en mantiklisi bnde yapiorum bugun yogurt ananas
Odem canim odem bnde senin gbi oluorum hemen arti 1 i goruyorum yani sen dusun simdi spor da yaptim bakalim atariz yarina kadar bncehoşbuldum canım şimdiden tartıda 1 kg yu gördümonu vermem hatta eksiye düşmem gerek. 65.5 idim 66.5 u gördüm biraz önce ama vücudum ödem de toplamış olabilir. 2 gün detoks yapacağım salı doğum gnüm duruma göre bakacağım belki salıyı es geçip çarşamba perşembe tekrar yaparım detoks
inşallah canım alkolde aldım ya dün akşam oda ödem yapmış olabilir.Odem canim odem bnde senin gbi oluorum hemen arti 1 i goruyorum yani sen dusun simdi spor da yaptim bakalim atariz yarina kadar bnce
amin canım. 2017'nin 2016dan farklı olmasını diledik ama 2017 de hiç hoş gelmediSelam hanımlar
Sabah çok üzücü şeylerle güne ve yeni yıla başladık maalesef , ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah ailelerine sabırlar versin
Annemdeydim gelemedim inşallah hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu ve kilo olarak eksili bir yıl olur
Tabii ki kaçamaklı geçti yazmayım bugün başlıyorum inşallah dikkat etmeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?