- 23 Şubat 2010
- 19.721
- 18.103
- 823
Geçmiş olsun canım..daha yeni iyi olduydunBende hasta oluyorum galiba öksürürken göğsüm ağrıyor. Miami'ye gitmemeye karar verdik park yeri bulmak zor olacak çok yürümek gerekecek. Normalde sorun değil ama hastayken hiç çekilmez gece gece.
Öğlen biraz taze fasulye yedim. Akşam için planım yok şimdilik. Hiç iştahım yok.

Hiiiiç muatap olma en iyisi bu..sağol canım bundan sonra ne konu açacağım ne de bdv ye yazacağım a desem suç oluyor

Çocuklar karate okulunda pijama partisinde kaldılar. Sabaha kadar orda olacaklar. Ben hasta olunca evde yemek yapamadım dışarda sushi yedik eşimle sonrada espresso kahve içtik uykum gelmedi bir türlü. Birde İstanbul'da olanlara üzüldüm hala uyuyamadım.
Şimdi uyumaya gidiyorum size hayırlı günler olsun bende bir kaç saat uyumayı deniycem.

Sen de şanslılardansın kaynana yönünden..Benimki rahmetli de yılda 1-2 kere gelir 2 gün kalırdı..Gerçi eltime çok çektirdi ama onunla çok yüzgöz olmuşlardı,ben hep mesafeliydim ondan çekiniyordu bence..Yani kısaca her iki tarafın davranışları da karşılıklı önemli@Seylanin Gunlugu burda da o tarz seyler yasanabilio cnm ama onemli olan tabiki karsilikli saygi mesafeli durmalari da cok iyi aslinda senin icin herkes biz mi kaynanalar ogullarina yapissin gerci benil kayinvalidem de cok hostur sene de 2 kez gelir 2 gun kalirlar o da ogretmen calisio halimden anlio ama gercekten kulturler burda bile ayni degil ben hala kendi evimden baska esimin ailesinde cok yemiorum hep disarda yiyoruz oraya gdince

milli piyango biletime 30 tl amorti çıktı. çok zengin oldumbu sene de zengin olma hayalleri seneye ertelendi
![]()

aminnSelam hanımlar
Sabah çok üzücü şeylerle güne ve yeni yıla başladık maalesef , ateş düştüğü yeri yakıyor, Allah ailelerine sabırlar versin
Annemdeydim gelemedim inşallah hepimiz için sağlıklı huzurlu mutlu ve kilo olarak eksili bir yıl olur
Tabii ki kaçamaklı geçti yazmayım bugün başlıyorum inşallah dikkat etmeye

Türk kahvesi de metoyu hızlandırıyor canım..bende mi bir anormallik var çözemiyorum hanımlar. türk kahvesi içinde lavaboya çıkıyorum ben biraz önce türk kahvesi ile soda içtim lavaboya çıktım. neden benm bağırsaklarım anormal![]()
![]()