Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

eğer kilo verme olayın yavaşladı ise menü içeriğini azalt canımcım. 1 hafta böyle yap. ya da 2-3 gün .
aynen cnim dogru diosun

ben de koç burcuyum.
özelliklerini taşıyorum.
normalde ve genelde muhlis biriyim. ama sabrım taştığında da gözüm malesef bi şey görmüyor
bnde ozelliklerini tasirim cok inatciyimdir

kiz imkansiz ask desene bazen nasil da hic olmicak kisilere kaptirioruz gonul ferman dinlemio aman uzak dur cnm faha asik olmadan

A aaadddaaa daha fazla aşık olmam imkansız son raddesindeyim aşkın ama aşkımdan ölsem yine seni seviyorum demem ona. tamamen yasak ve imkansız benim için. ayrılmış çocuklu olsaydı kesin tavlardım adamı benden kaçmazdı

yok kuzum kesinlikle mesajlaşma vs yok aramızda ama ne zaman sarhoş olsa o gece benim durumlarımı beğeniyor gecenin bir köründe hemde ümüğünü sıkasım geliyor o zaman

amin canım inşallah.
sen gibi kim bilir kimleri beğeniyor.
eşime de sarhoş olunca bi arkadaşı tuhaf mesajlar yazıyor . resimlerimizin altına vs . eşim diyor ki bu yine içmiş.

ah kuzum . inşallah karşına senin gibi bekar ve seni çok seven , senin de seveceğin muhteşem biri çıkar

rüyalarımda da görüyorum demişsin.

belli ki çok düşünüyorsun.

amin canım inşallah

rüyalarımda da görüyorum demişsin.

belli ki çok düşünüyorsun.

düşünmediğim zaman rüyamda görüyorum geçen akşam 5 kere uyandım geri uyudum 5'inde de adam rüyama girdi. sabah kalktığımda deli gibi bir baş ağrısı ile uyandım

Canım bizim burda hâlâ sinemalarda o film arkadaşlar gitmiş çok övdüler. Bizde bebek olduğu için İnternete düşmesini bekliyoruz mecburen.

Günaydın herkese mutlu bir hafta olur inşallah

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 tb ekmeği
1 ceviz 1 kuru kayısı

Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 tane minik kurabiye
6 tane çiğ badem

Akşam
Yarım kase mantı çorbası
Yarım kase yoğurt

Sonrasında da çay çay çay yanında hiç birşey yemem.

Veeeeee bol bol su
Yürüyüş

Canım bizim burda hâlâ sinemalarda o film arkadaşlar gitmiş çok övdüler. Bizde bebek olduğu için İnternete düşmesini bekliyoruz mecburen.
hangi film o ki özlemcim.
öğlen menün çok enteresan. neden kurabiye ve portokal suyu

hangi film o ki özlemcim.

öğlen menün çok enteresan. neden kurabiye ve portokal suyu
Dağ filmin adı canım...

Ben öğlen yemek yemiyorum daha doğrusu böyle alıştım canım istemiyor 2 öğün yemek yiyorum. Öğlenleri genelde meyve, ceviz ,badem , leblebi yiyorum.

Kuru fasulyenin yanına pilav yapmadin mi
Yılbaşından vardı canım bizimkiler yedi ben yemedim
olabilir de canım bakalım anlarız zaten söylerse
ailevi olabilir o zaman senin düşündüğün gibi
Menü süper canım hepsi de benlik afiyet olsun ben de bu hafta hiç yürüyemedim doğru düzgün yarın başlarım inşallah
sağol tatlımkıss kıçımız başımız doncek..ankara buzzz

Bugün çok yoruldum belim ağrıyor temizlik yaptım yemeğin ardından tatlı arkasından ütü bitti şimdi de sigarayı böreği sarıyorum buzluk için
ahh canım belimiz de ağrısa canımız istemese de mecbur bu temizlik..neyse eline sağlık dinlen artık miss gibi otur

Bugünün yemeği kurufasülye sanırım ben de yarın için düşünüyorum
topik kurufasulyeye doydu
Sizin gibi ebeveynlere inşallah doğru yolda ilerler evlatlarınız canım

İnşallah canım Eşim emekli olunca Türkiye'de yaşamak istiyor.

Kızlar alakasız bişey soracam bu Dağ 2 filmini netten seyredebilmek mümkün mü?
Ben eşim gelmeden izledim adam doğuda, ağla ağla krize girdim bir de sonunu çekmemişler hala bilmiyorum..

sonu olmayabilir az daha sabretmen lazım sanırım..

Ohh miss en güzeli tavuk suyuna çorba..Şifa olsun canım
Hayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim
Geçmiş olsun

Gunaydin kizlar dun kacamak yaptim ya offf brownili kurabiye vardi alti kurabiye ustu brovni nefis bir tarif ondan yapmistm iki tane yedim nefret ediorm kendimden
telafi edersin sen onu canım..
Çocukları okula yolladım eşimin dersi yok bugün beraber kahvalti yapacaz bugün biraz temizlik yapacam perdeleri falan yikayacam
Kolay gelsin..

azcık fazla ama kaçamak yok nasılsa
Kayarım korkarım zaten canım..

Tehlikeli sularda yüzme canım..bence takibi bırak yeni kişilere yönel ..takip ettikçe unutamazsın..Allah yardımcın olsun

Selam kızlar...eşimle gene geçe kaldık..sabah 6 da kızıma kalkıyorum sonra bi uyuyorum saat 11 e geliyor..regl nin de etkisi var sanırım halsizim çok..Ama gün hemen bitiyor hiç sevmem geç kalkmayı
kahvaltım

yumurta salatası
1 dilim çavdar ekmeği(kızarmış tereyağlı)
peynir zeytin

Hava kasvetli soğuk..Yazı özledim ben yawwwww

Platonik bir aşk yani
Inşallah sevgine layık daha iyisi çıkar onu da unutursun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…