aynen cnim dogru diosuneğer kilo verme olayın yavaşladı ise menü içeriğini azalt canımcım. 1 hafta böyle yap. ya da 2-3 gün .
bnde ozelliklerini tasirim cok inatciyimdirben de koç burcuyum.
özelliklerini taşıyorum.
normalde ve genelde muhlis biriyim. ama sabrım taştığında da gözüm malesef bi şey görmüyor
kiz imkansiz ask desene bazen nasil da hic olmicak kisilere kaptirioruz gonul ferman dinlemio aman uzak dur cnm faha asik olmadanaşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum
sen gibi kim bilir kimleri beğeniyor.yok kuzum kesinlikle mesajlaşma vs yok aramızda ama ne zaman sarhoş olsa o gece benim durumlarımı beğeniyor gecenin bir köründe hemde ümüğünü sıkasım geliyor o zaman
amin canım inşallah.
sen gibi kim bilir kimleri beğeniyor.
eşime de sarhoş olunca bi arkadaşı tuhaf mesajlar yazıyor . resimlerimizin altına vs . eşim diyor ki bu yine içmiş.
ah kuzum . inşallah karşına senin gibi bekar ve seni çok seven , senin de seveceğin muhteşem biri çıkar
rüyalarımda da görüyorum demişsin.
belli ki çok düşünüyorsun.
amin canım inşallah
düşünmediğim zaman rüyamda görüyorum geçen akşam 5 kere uyandım geri uyudum 5'inde de adam rüyama girdi. sabah kalktığımda deli gibi bir baş ağrısı ile uyandım
Canım bizim burda hâlâ sinemalarda o film arkadaşlar gitmiş çok övdüler. Bizde bebek olduğu için İnternete düşmesini bekliyoruz mecburen.Youtube da yok baktım.
1 tane Web adreste buldum telefon nosu istedi şifre gönderecekmiş. Ben Türkiye'de değilim o da olmadı acaba dedim sizin bildiğiniz başka bir web sitesi var mıdır? Herkes o kadar övgüyle bahsettiki çok merak ettim. Ama hala sinemalarda sanırım o yüzden youtube da yok. Beklicez artık
hangi film o ki özlemcim.Canım bizim burda hâlâ sinemalarda o film arkadaşlar gitmiş çok övdüler. Bizde bebek olduğu için İnternete düşmesini bekliyoruz mecburen.
öğlen menün çok enteresan. neden kurabiye ve portokal suyuGünaydın herkese mutlu bir hafta olur inşallah
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
2 bardak şekersiz çay
2 çatal peynir
1 tb ekmeği
1 ceviz 1 kuru kayısı
Öğlen
1 bardak portakal suyu
1 tane minik kurabiye
6 tane çiğ badem
Akşam
Yarım kase mantı çorbası
Yarım kase yoğurt
Sonrasında da çay çay çay yanında hiç birşey yemem.
Veeeeee bol bol su
Yürüyüş
Dağ filmin adı canım...hangi film o ki özlemcim.
öğlen menün çok enteresan. neden kurabiye ve portokal suyu
Yılbaşından vardı canım bizimkiler yedi ben yemedimKuru fasulyenin yanına pilav yapmadin mi
ailevi olabilir o zaman senin düşündüğün gibiolabilir de canım bakalım anlarız zaten söylerse
sağol tatlımMenü süper canım hepsi de benlik afiyet olsun ben de bu hafta hiç yürüyemedim doğru düzgün yarın başlarım inşallah
ahh canım belimiz de ağrısa canımız istemese de mecbur bu temizlik.Bugün çok yoruldum belim ağrıyor temizlik yaptım yemeğin ardından tatlı arkasından ütü bitti şimdi de sigarayı böreği sarıyorum buzluk için
topik kurufasulyeye doyduBugünün yemeği kurufasülye sanırım ben de yarın için düşünüyorum
Sizin gibi ebeveynlere inşallah doğru yolda ilerler evlatlarınız canımİsmim Seyla
Çok teşekkür ederim canım ama gerçekten çok zor burda ortam. Çok emek istiyor. Çok dirayetli olmak gerekiyor millet hep zayıf bir noktanı arıyor kusur arıyor sürekli dikkat etmek gerekiyor. Sonuçta hem bir dini hemde Türk kültürünü temsil ediyoruz hata yapalım diye gözümüzün içine bakıyorlar. Allahtan yakınımıza cami yaptılar çocukları götürüyorum yazlarıda Türkiye'deyiz ama yinede Amerikalı çocuklar gibi olacaklar diye çok korkuyorum
İnşallah bir gün yazarım
Ben eşim gelmeden izledim adam doğuda, ağla ağla krize girdim bir de sonunu çekmemişler hala bilmiyorum..İnşallah canım Eşim emekli olunca Türkiye'de yaşamak istiyor.
Kızlar alakasız bişey soracam bu Dağ 2 filmini netten seyredebilmek mümkün mü?
sonu olmayabilir az daha sabretmen lazım sanırım..Youtube da yok baktım.
1 tane Web adreste buldum telefon nosu istedi şifre gönderecekmiş. Ben Türkiye'de değilim o da olmadı acaba dedim sizin bildiğiniz başka bir web sitesi var mıdır? Herkes o kadar övgüyle bahsettiki çok merak ettim. Ama hala sinemalarda sanırım o yüzden youtube da yok. Beklicez artık
Ohh miss en güzeli tavuk suyuna çorba..Şifa olsun canımAkşama doğru daha hasta oldum eşim tavukları çorba yaptı
Sonra üşüme tuttu beni çay yaptım yanındada kek yedim. Kaçamak oldu biraz ama olsun napiim çok hastayım canım çekti. Bu hafta kilo vermesemde olur zaten önce iyileşmem lazım.
Geçmiş olsunHayirli sabahlar
Agir bi grip geciriyorum
Yememe de o kadar dikkat ediyorum ama vucudum direniyor sanirim
Sabah ac karnina tartildim artidayim
telafi edersin sen onu canım..Gunaydin kizlar dun kacamak yaptim ya offf brownili kurabiye vardi alti kurabiye ustu brovni nefis bir tarif ondan yapmistm iki tane yedim nefret ediorm kendimden
Kolay gelsin..Çocukları okula yolladım eşimin dersi yok bugün beraber kahvalti yapacaz bugün biraz temizlik yapacam perdeleri falan yikayacam
azcık fazla ama kaçamak yok nasılsafazla kaçmış akşam yemeği sanki sersum.
2 çeşit ve az alsan bu menuden iyiydi. yarım kuru , 2 köfte gibi
ya da yarım şehriye , 2 köfte gibi.
dikkat et . yürüyüş yapcam diye karlı havada. Allah koruun.
Tehlikeli sularda yüzme canım..bence takibi bırak yeni kişilere yönel ..takip ettikçe unutamazsın..Allah yardımcın olsunaşık olduğum adam evli ve gururum asla ona yaklaşmaya izin vermiyor. arkadaşım ama önemli gün dışında attğım mesaj sadece 2. daha fazlasına içim el vermiyor. başkası olsa benim yerimde adamla konuşmak için kırk takla atardı diye dşünüyorum ama ben yapamıyorum yakışmıyor. ona aşık olduğumda evli olduğunu bilmiyordum. kendisi de kandırma yöntemine gitmedi beni. rüyalarımda görüyorum deli gibi haftanın 3-4 günü abartısız ama yasak olduğunu da biliyorum
Sen kendini bilen birisin canım .Ama böyle takiple kendini üzüyorsun daha da fazla..işin zor..sersum sağol canım ama dediğim gibi ölsem aşkımdan yine olmaz
inşallahSen kendini bilen birisin canım .Ama böyle takiple kendini üzüyorsun daha da fazla..işin zor..İnşallah biran öce işe girersin ve orada gelecek aşkını bulursun ne diyeyim
Hadi inşallah hayırlısı canım.inşallahbu arada ben kpssye girmiştim 2 terch yaptım ikisi de Ankara :)
hayırlısı inşallah canım :)Hadi inşallah hayırlısı canım..gel bakalım bizim mekana
Platonik bir aşk yanisevgilim yok canım
aramızda en fazla 10 yaş falan vardır canım 2 çocuğu var dünyalar tatlısı ikisi de.
yok tatlım bana karşı bir meyili olmadı allah için düzgün adam karakterli bodurhan. biz kaza ile tanıştık sayılır görür görmez aşk benimkisi. sonradan öğrendim evli olduğunu. ama aşık olmuştum tabi. blmiyor kendisi olmayacak birşey benle ölene kadr gidecek bu sır mezara girecek .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?