Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sana da tebrikler canım senin kiloya göre 1000 gr çok çok iyi

Yap canım sende inşallah

Sağol canım

Sağol filizim senin sonuçları da bekliyoruz

Hasta olmazsın inşallah canım

Sağol canım sen de görürsün inşallah 70 leri

İnşallah ah canım...

İnşallah göreceksin canım:KK19::KK19::KK19:ben de balkabağı yapıcam bakalım ama güne karar veremedim:KK8::KK8:

Aynen bende canım,gününe karar veremedim:KK48:

Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK6:

Hayırlı olsun canım,güle güle kullan bol bol kilo ver inşallah:KK76::KK76:

evet cnm 2 sıkım. kendim yapmıştım evde. zaten bol acılı ya meto çalıştırıyor acı. eh 2 tanesi de öğün yerine geçiyor. bol marulla yedim :)
Ohh afiyet olsin canim
selam kızlar..evi süpürdüm geldim..Akşama ıspanak yaptım..
bizim ahali sebzeyi ve özellikle kış sebzelerini hiiiç sevmediği için çok zorlanıyorum..
Mesela pırasayı bir tek ben yerim..onu eşim de kızımda annemin usulü çiğ yiyiyorlar..Ptates kızartıp üstüne çiğ olarak doğruyorum ve tuz serpiyorum bayılıyorlar..Çocukluğumdan beri biz de annem öyle yedirir sevmeyenlere..:KK39:
kabak kızartma yeniyor sadece.
karnabahar kızartma
ıspanak eh işte olmasa daha iyi:confused:
Bnde bu yil cok sebze yiyorum canim mesela karnibahri ve kabagi yemek yapiorum bu aralar ama guvecte iyice pisicek o sekilde
Yürüyüş bandım geldi eşim monte ediyor..:rolleyes::rolleyes::rolleyes::KK6::KK6::KK6::KK6:
yasasinnnnn

Gunaydin kizlar. bu sabah daha kotu uyandim esim ilac yazdi birazdan gidip alicam. :hasta:
Canim bisey yemek istemedi sabah 1 dilim ekmek yedim kaymakli.

oh afiyet olsun .güzel mi pastan nasıldı

geçmiş o lsun seyla . sen daha yeni iyi olmadın mı arkadaşım. neden üst üste oldu böyle.
mevye ye canım. kivi limon .

Evet daha yeni iyilesmistim ama hastalardan geciyor surekli hasta oluyoruz. :kızgın:

öğlen

4 yaprak marul ile 2 tane çiğ köfte nar ekşisi ile birlikte
1 bardak ayran

Iyilesir iyilesmez yapmam lazim. ama ben senin gibi sadece 2 parca yemem. en az 1 tabak yerim. ;)

hahah bende ucundan tadıyorum :) da aşure yapmış halam :KK43: kendmi balkondan atasım var nasıl dayanıcam yememeye onu düşünüyorum kara kara. biri gelip bizim buzdolabına kilit vurabilir mi :)

Asure icinde ayni seyi soyluycem. en az bir kaseyi mideme indirmeden rahat edemem. iradem senin kadar saglam degil sevdigim bisey varsa diyet miyet haltetmis. Turkiye'de olsaydim diyet falan yapamazdim zaten. yemeklerini sevmedigim bir ulkede oldugum icin cok ama cok sansliyim. :rolleyes:

enginarı çanak gibi yapıyoruz canım çok güzel oluyor. pirinç karabiber tuz zeytinyağ dereotunu karıştırıp çanak şeklindeki enginara doldurup su koyuyoruz üzerine ve biraz daha zeytinyağ gezdirince çok güzel oluyor. limon sık ye :) yada pirinç yerine patates havuç da konulabilir.

Offf enginari her sekilde yerim ben. hatta cig bile yerim. burda tanesi 3 usd ustelik minicik nerdeyse 1 lokma ve hic guzel degil. :(

Sana da tebrikler canım senin kiloya göre 1000 gr çok çok iyi

Yap canım sende inşallah

Sağol canım

Sağol filizim senin sonuçları da bekliyoruz

Hasta olmazsın inşallah canım

Sağol canım sen de görürsün inşallah 70 leri
Canım yaptigin detoksu eğer zor olmasa sonunda özetle anlatirmisin maşallah iyi gelmiş sana bana da lazım bu aralar hep ağır yemekler yaptım çok yemedim ama Gene de diyet hali gbi olmuyor

kızlar detaylıca konuştuk bugün hakkında bazı şeyleri anlattı. bende içimdekileri. ve sosyal medya hesabımı kapatıp uzak duracağım bir süre. bu şekilde daha iyi olacak. telefondan da ulaşmaz sanırım.

Alışverişi hiç sevmiyorum. Türkiyedeyken de sevmezdim markete telefon eder liste verirdim eve getirirlerdi :rolleyes:
Öğlen yemeğim hazır, dünden kalan mantılı çorbadan yiycem.
Akşama ise karnıyarık yapıyorum eşim çok seviyor. Aslında diyet yemeği değil ama hergün diyet yemeği yaparsam adam alıp başını gidecek diye korkuyorum :confused:

Eklentiler

• IMG_0307.webp
    IMG_0307.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0306.webp
    IMG_0306.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 31
Detoks fikri aklımı karıştırdı verebilir miyim ben seni de o kadar açlığa dayanabilir miyim

Back
X