Yüzdeni de hesaplar mısın canım.Rumuz sarfansari
Geven hafta 56.5
Bu hafta 57
Fark +++500
Canim verilen kilom.yok nasil yuzde hesaplicam o zaman bilmiyorum. Verilen kilo yerine alinan kilomu yazinca yuzde 0.88 cikiyor.Yüzdeni de hesaplar mısın canım.
sağol canımafiyet olsun canım.
Bırakmak yokMerhaba kızlar nasılsınız
Benim hiç keyfim yok biri malum olaylar diğeri de gr zayıflayamadım bu hafta hatta + dayım özlemi çok iyi anlıyorum bugün aynı psikoloji bende de vardı O kadar dikkat ediyorum sabah hariç ekmek yemiyorum eşimkızartmaları tatlıları helvaları götürüyor ben bir iki çatal tadına baktım en fazla haksızlıkkk diyeti bırakıyorum çok kafamataktım ondan oldu
Eşiminde ilk oruçlarda migreni tutar..geçmiş olsun@demirleke benim oruc seruvenim.migren kriziyle bitti, cok basim.agridi bugun.
Bu hafta pazartesi tekrar deneyecegim tutmayi.
AminnnŞu canlı bombalar sessiz bir yerde kendi kendime patlasa da geberip gitseler artık şehit bomba haberi almaktan profil karartmaktan usandık ortada kalan yetimler dul kadınlar gözü yaşlı analar insallah huzurlu günler çok uzak değildir bize
Aöık hava daha iyi ama hiç yürüyememekten iyidir..dün sular olmadığı için yürüyemedim zaten bugün yürüdüm canımsersum cum nasıl gidiyor canım dışarıdaki yürüyüşle bant arasında sence fark nasıl
babam şehit olan polisi tanıyormuş çok efendi biriydi diyor
Acil şifalar dilerim canımMüzmin hasta geldi.
Gece doğru düzgün uyuyamadım nefes alamıyorum burnum tıkalı. Diyete çok dikkat edemiyorum sporda yapamıyorum ama kafama da takmıyorum. Herşey sağlıklıyken güzel.
Affedilecek şey değil ki..Allah ıslah etsin öyleleriniÇok yazık. Özellikle o yaşlarda çocuklar babalarına çok düşkün oluyorlar. Benim eşimin babası eşim çok küçükken annesini aldatmış ve boşanmışlar, hayatı boyunca affetmedi ve babası küs öldü. Cenazesine bizim zorumuzla gitti ve cenazede bile lanet okudu. Aklına her geldiğinde hala lanet okur arkasından.
Malesef iki hafta daha Türkiye çok yoğun bir saldırı altında olabilir? Şu obama defolup gidene kadar Çok dikkatli olun ve kalabalık yerlerden uzak durun. Allah yardımcınız olsun.
Benim eşim bütün tehlikeli şeyleri çok seviyordu. İlk kızımız doğduğu günden itibaren hepsini bıraktı. Baba olmak sorumluluk ister. Allah yavrularının hatırına ıslah etsin bu adamı.
Ohh afiyet olsun..İnsan bazen bazı tatları çok özlüyor yiyince farkediyor ne kadar özlediğiniEn son yazın feribotla İstanbuldan Bursa'ya giderken yemiştim sucuklu kaşarlı tostu. Akşam akşam canım istedi hem kendime hem çocuklara yaptım. Meğer özleyen sadece ben değilmişim. 3 yaşındaki Ömer'im bile hepsini yedi. Normalde yemeklerini benim zorumla bitirirler. Diyette değilim kızlar bir kaç gün beni affedin.
Vesile olman ne güzel ..Bugün çok enteresan bişey oldu. Karate okuluna kızları almaya gittim. Çıkarken öğretmenlerden biri (benim çoçuklarımı anormal sever niyeyse) durdurdu bişey sormam lazım dedi. Camiye gidiyormusun dedi. Önce anlamadım. Başka bişey sandım. Sonra sorusunu tekrar edince şaşkın bi şekilde çocuklar oraya Kuran öğrenmeye gidiyorlar ben de mübarek gecelerde gidiyorum dedim. Kadın bana kendi dinini sevmediğini ve İslamı araştırdığını söyledi ve beni de götürür müsün oraya girmeme izin verirler mi para ödemem gerekir mi dedi! Şok oldum önce sonra da herkese açık bir yer tabiiki izin verirler para ödemeniz gerekmez kilise gibi değil dedim. O zaman bir ara oturup konuşalım sana dininle ilgili sorular sormam lazım merak ettiğim şeyler var dedi bende ne zaman isterseniz dedim çok sevindi!
Yani kızlar ben 5 vakit namaz falan kılarım ama öyle dindar takva görünüşlü biri değilim niye beni seçti anlamadım. Belkide benden başka tanıdığı Müslüman yoktur mecbur kalmıştır. Yada eşim ona sonradan Müslüman olduğunu söylediyse o yüzdendir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun inşallah islamla şereflenir çok iyi biri.
Ayy maşallah canım gözlerim doldu inan bir insanın hidayetine vesile olmak çok mühim sen zaten eşine vesile olmuşsun bu da ikincisi önemli olan dış görünüş değil buna çok inanıyorum önemli olan dirayetli olmak Allah yardimcin olsun
Çok geçmiş olsunDün akşam kaynimin kizi havale geçirmiş biz de gidip ďiger kızını alıp yanımıza getirdik onlar hastanede bugün dört cocugum var
En cok sevdiğim şey öncesi ve sonrası yapmak :)
İlk resim 29 ekim ikinci ve üçüncü resim 3 ocak :)
Eki Görüntüle 1934963
Sen de çok kilolu değilsin durgunluk yaşıyordur vücut canım...Kendimde nedensiz bir sislik hissediyorum.
1 aydir veremedim hic.
Aynen haberimiz yoktu..bir de saat 8 de gelicekti sonrasında 24 e kadar uzadıayyy çok kötü oluyo yaaa önceden haberin yokmuydu canım gerçi yinede zor su olmayınca
Canım yüzde hesaplamamışsınAlsan da versen de hesap aynı verdiğin yada aldığın 400*100=40000/geçen haftaki kilon57900=0.690Herkese merhaba
Kilo Bildirimim
Başlangıç kilom: 59
Geçen haftaki kilom: 57.9
Bu haftaki kilom: 58.3
Aradaki fark:+++ 400 gr
Dediğim gibi artıdayım bir ileri iki geri gidiyorum
Yüzden yok canım hesaplama yapalım lütfenHerkese merhaba
Kilo Bildirimim
Başlangıç kilom: 80
Geçen haftaki kilom: 79
Bu haftaki kilom: 78.4
Aradaki fark:600 gr
Buna da şükür
Aynı hesaplama canımCanim verilen kilom.yok nasil yuzde hesaplicam o zaman bilmiyorum. Verilen kilo yerine alinan kilomu yazinca yuzde 0.88 cikiyor.
çok iyi vermissin canım . maşallah yahu. tebriklerSelam kızlar
Rumuz ficans
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.5
Fark 1500 gr
% 2.083
Hepiniz eksilerdesinizdir umarım sabahtan hastanedeydim yeni geldim akşama da annemler gelecek hemen evi toparlayıp mutfağa girmem gerekiyor geçmişe bakamadım
Oooooo maşallah 1. miz belli olduu...harikasın canım...Selam kızlar
Rumuz ficans
Kilo bildirimim
Geçen hafta 72.0
Bu hafta 70.5
Fark 1500 gr
% 2.083
Hepiniz eksilerdesinizdir umarım sabahtan hastanedeydim yeni geldim akşama da annemler gelecek hemen evi toparlayıp mutfağa girmem gerekiyor geçmişe bakamadım
tabaktaki ne yemeği canım. açamadım tam net göremedim.
enginar canım :) tavuklu enginartabaktaki ne yemeği canım. açamadım tam net göremedim.
afiyet olsun
Geldim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?