Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Gunaydin kizlar sabak 2 kasik yogurtla ceviz once snra kahvaltim
1 dilim ekmek
Yumirta
Peynir
Biber
yumirta kaç tane yedin . :KK53::KK53::KK53: yumirta.

ben de kilo verdim faked iyorum. karnım küçüldü. tartımın pili bitmiş . tartılamıyorum ama merak ediyorum kendimi. aburcuburu bıraktım . hiç ağzıma koymuyorum . meyveye ağırlık verdim . ondan galiba. :KK9:

15193425_10154715481398057_7785633603792586098_n.jpg

bu da benim yaptığım etli çorba.
bununla kk da yarışmaya katılmıştım.
havuç taze soğan et , et suyu ile yapmıştım

hahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fena
geçen yıl da bizim oğlana bi kız aşık olmuştu. 4. sınıf. ve kız gerçekten brezilya dizisi gibi bizim oğlana neler etmiş . psikolojisi bozuldu oğlanın . bi de ağresif oldu. kızdan nefret ediyormuş . ama kız seni seviyorum diye yüzüne söylüyormuş. sınıf arkadaşları da oğlum ile dalga geçiyormuş . zeynep emir e aşık diye. öyle bunalmıştı ki . öğretmen de farketmiş sıkıntıyı. çok sinirli diyordu. sonunda öğretmen anlamış . çünkü zeynep in velisi öğretmeni aramış ve emir diye bi çocuk varmış . sürekli onu anlatıyor . neler söylüyoruz dinlemiyor demiş. öğretmen beni aradı. sıkıntıyı buldum diye.
neyse bu kız öyle yapıştı kı oğlana . kızın annesi babası kızı özel okula aldı. düşün artık. bu yaşta bu saplantıyı. çok şükür giti.
fakat yıl sonu kızın okuduğu okul fetö olayları yüzünden kapatıldı. yine bizim okula gelmiş . ama başka sınıfa vermişler . nasıl sevindik anlatamam. çok şükür . kız her yerde kendine aşık olacak birini bulabilecek potansiyelde. melankoni halinde yaşıyor her gününü
Benimki de isminin geçmesini hiç önemsemiyor öğretmen karsilastirmalari öğretmiş birisi kalkıp isra sınıfın en güzel kizi demiş Benimki de hiç takmamais bana bile anlatmadı öğretmeni anlatti

15193425_10154715481398057_7785633603792586098_n.jpg

bu da benim yaptığım etli çorba.
bununla kk da yarışmaya katılmıştım.
havuç taze soğan et , et suyu ile yapmıştım
Çorba çok güzel görünüyor eline sağlık tarif verir misin bide yeşil sogan koymadan olurmu kalırsa koku yapar yada işitince mi eklense

yumirta kaç tane yedin . :KK53::KK53::KK53: yumirta.

ben de kilo verdim faked iyorum. karnım küçüldü. tartımın pili bitmiş . tartılamıyorum ama merak ediyorum kendimi. aburcuburu bıraktım . hiç ağzıma koymuyorum . meyveye ağırlık verdim . ondan galiba. :KK9:
bir tane yumurta canm evet senin menuye bakiorum cidden biraktin abut cuburu aferin sana sonucta bu yasam boyu yapilcak bisey corban da cok hos gorunuo ellerine saglik

bir tane yumurta canm evet senin menuye bakiorum cidden biraktin abut cuburu aferin sana sonucta bu yasam boyu yapilcak bisey corban da cok hos gorunuo ellerine saglik
evet şükür . bugün nohut yemeğim ve kereviz salatam var. leblebim var . hibiskus çayı yaptım onu içiyorum.
sabah atom içtim yine .
bugün daha iyiyim .
çorbamın tarifi söyle

yapıştırcam birazdan buraya

al tabi . yani ben olsam yerdim sanırım. 1 taneden bi şey olmaz diyerek

geçmiş olsun
ekmeği çok mu kaçırdın acaba. mideni bastırsın diye mi 3 dlim yedin
şimdi n asıl oldun. neden miden bozuldu ki.
Evet bastirsin diye yedim.
Usuttum sanırım
Bazen geceleri oğlum yanımıza geliyor
Onu geri yatağına goturuyorum
Yaninda uzanıp uyuturken bende ustum açık uyuya kalıyorum
Biz İstanbul dayız

hahah. ay kuzum bak hele şimdikiler çok fena
geçen yıl da bizim oğlana bi kız aşık olmuştu. 4. sınıf. ve kız gerçekten brezilya dizisi gibi bizim oğlana neler etmiş . psikolojisi bozuldu oğlanın . bi de ağresif oldu. kızdan nefret ediyormuş . ama kız seni seviyorum diye yüzüne söylüyormuş. sınıf arkadaşları da oğlum ile dalga geçiyormuş . zeynep emir e aşık diye. öyle bunalmıştı ki . öğretmen de farketmiş sıkıntıyı. çok sinirli diyordu. sonunda öğretmen anlamış . çünkü zeynep in velisi öğretmeni aramış ve emir diye bi çocuk varmış . sürekli onu anlatıyor . neler söylüyoruz dinlemiyor demiş. öğretmen beni aradı. sıkıntıyı buldum diye.
neyse bu kız öyle yapıştı kı oğlana . kızın annesi babası kızı özel okula aldı. düşün artık. bu yaşta bu saplantıyı. çok şükür giti.
fakat yıl sonu kızın okuduğu okul fetö olayları yüzünden kapatıldı. yine bizim okula gelmiş . ama başka sınıfa vermişler . nasıl sevindik anlatamam. çok şükür . kız her yerde kendine aşık olacak birini bulabilecek potansiyelde. melankoni halinde yaşıyor her gününü

ayy kıyamam oğluşuna. yakışıklıyı bezdirmiş kız desene :)

uyandığımda tartıldım 65.5 kg çıktım. ödem atıcı elma çayından da içiyorum dün akşam yatmadan kiraz sapı çayı da içtim üstelik dün 3 litre su içtim bir kaç gün su miktarımı 3'e çıkartacağım. ara öğünlere de hurma ekleyeceğim.

Ya ogrencin yanlış anlarsa bence al yemesen de al
Aldim zaten canim hic kiramam onlari aldim da o gormeden arkadssima verdim
uyandığımda tartıldım 65.5 kg çıktım. ödem atıcı elma çayından da içiyorum dün akşam yatmadan kiraz sapı çayı da içtim üstelik dün 3 litre su içtim bir kaç gün su miktarımı 3'e çıkartacağım. ara öğünlere de hurma ekleyeceğim.
ben bi ara hurma yogurt diyeti yapmistim ender saracin cok lezzetli ve guzel bir diyetti istersen onu dene kafana gore yaptigimiz yiyecekler iyi gelmiodur belki

A aaadddaaa öğün başı 7 hurma günde 21 hurma diyor canım. evde hurma da dolu aslında hem halam almış hem babam ama bu şekilde kalorisi çok fazla hurmanın

1 adeti 42 kalori * 21 = 882 kalori

ayy kıyamam oğluşuna. yakışıklıyı bezdirmiş kız desene :)
canım o dönem oğlan çok tersti. ne desen azarlıyordu
9 yaşında idi o zaman . şimdi 10
okulda da sürekli kızı azarlıyormuş derste . bilemediği bi şey olduğunda aklı başka şeylere çalışana kadar ders çalışsın diyormuş . öğretmen de bu kıza neden bu kadar ateş püsrüküyor demiş . ama öğrenince beni aradı .konuşuyorduk .
evde de aynı diyordum. bu çocuk bu yıl neden bu kadar ters biri oldu dedik. neyse ki gitti kız. kız parazit gibi ama . arkadaşlarını yolluyor emir e .
seni seviyorum diyormuş utanmadan sınıfta çicek bırakıyormuş masasına oğlanın. delirmiş bizimki. arkadaşları da aşık aşık diye dalga geçtikce daha da tavan yaptı siniri.

Back
X