Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

1 porsiyonu 286 kalori imiş :) 1 kase 2 parsiyona eşit olduğuna göre 143 kalori yapıyor

sosu vs de var uzun olacak diye yazmadım canım :) nete yapılışı yazdın mı çıkıyor :) benm de canım çekti yapsam mı diyorum acaba :)
sosu salçalı tereyağlı yaparım . mantı sosu gibi.
olmaz mı.
bilmem sen yapma bi süre daha istersen . iyi gidiyorsun çünkü.

sosu salçalı tereyağlı yaparım . mantı sosu gibi.
olmaz mı.
bilmem sen yapma bi süre daha istersen . iyi gidiyorsun çünkü.

63'ü gördüğüm gün ödül niyetine yapacağım :) 2 patatesten değilde 1 ufak patatesten yaparım bende :)

çok mu oluyor yani. o_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_Oo_O

evdekilere yapacaksan 1 kaşık tatmandan birşey olmaz canım bizimkiler yemez o yüzden yaparsam bir tek ben yemek zorunda kalırım o yüzden yapmamak mantıklı

@demirleke yediğim bir çok şeyin kalorisini araştırarak yiyorum ben 3-4 gün sadece 600 kalori ile besleneyim diyorum. vücudumu harekete geçirmek için

63'ü gördüğüm gün ödül niyetine yapacağım :) 2 patatesten değilde 1 ufak patatesten yaparım bende :)

evdekilere yapacaksan 1 kaşık tatmandan birşey olmaz canım bizimkiler yemez o yüzden yaparsam bir tek ben yemek zorunda kalırım o yüzden yapmamak mantıklı
o zaman yapma evet canım sen .

@demirleke yediğim bir çok şeyin kalorisini araştırarak yiyorum ben 3-4 gün sadece 600 kalori ile besleneyim diyorum. vücudumu harekete geçirmek için
anladım canım.
ben sabah 2 yumurta 2 kaşık lor yedim
öğlen bi tabak dolusu nohut yedim. yani 3 kepçe oluyor
2 kaşık kereviz yedim .
sanıyorum benim yediklerim de düşük kalori değil mi.

orta boy porsiyon etsiz nohut 277 kalori canım
büyük boy porsiyon da 341 kalori
2 yumurta 144 kalori
2 çorba kaşığı lor 18 kalori
2 kaşık kereviz de 26 kalori

@demirleke

şu hurma diyeti 1 haftada nasıl 5 kg verdiriyor ki hurmanın kalorisi bir çok yemekten daha fazla. 3 gün deneyeyim bakalım ama 7 tane yiyemem ben çok gelir. 3-4 tane falan olarak ayarlayayım öğün başına. cuma-cumartesi-pazar olarak deneyeyim ben. pazartesi tartıda kaç çıkacağım o zaman acaba :)

şu hurma diyeti 1 haftada nasıl 5 kg verdiriyor ki hurmanın kalorisi bir çok yemekten daha fazla. 3 gün deneyeyim bakalım ama 7 tane yiyemem ben çok gelir. 3-4 tane falan olarak ayarlayayım öğün başına. cuma-cumartesi-pazar olarak deneyeyim ben. pazartesi tartıda kaç çıkacağım o zaman acaba :)
hurma dediğin ramazanda yediğimiz mi yoksa trabzon hurması mı.

hem haftada 5 kilo çok şekerim . aman lütfen . kaş yapayım derken göz çıkarma. bırak böyle şok diyetleri.
yapma gözünü seveyim.
sana bi şey sorcam .
hani alıntı yapıp da
+1
yazıyorlar ya onun anlamı nedir .

hurma dediğin ramazanda yediğimiz mi yoksa trabzon hurması mı.

hem haftada 5 kilo çok şekerim . aman lütfen . kaş yapayım derken göz çıkarma. bırak böyle şok diyetleri.
yapma gözünü seveyim.
sana bi şey sorcam .
hani alıntı yapıp da
+1
yazıyorlar ya onun anlamı nedir .
ramazan hurması yani medine hurması canım :) 3 gün deneyeceğim bakalım bana ne faydası olacak. en azından midemi bağırsaklarımı temizlemiş olur.

+1 katılıyorum demek canım. aynı görüşteyim aynı fikirdeym anlamında

orta boy porsiyon etsiz nohut 277 kalori canım
büyük boy porsiyon da 341 kalori
2 yumurta 144 kalori
2 çorba kaşığı lor 18 kalori
2 kaşık kereviz de 26 kalori

@demirleke
808 kalori almışım beee.
ama daha az da yenmez ki şeker .
1 avuç leblebi yedim az önce.
böyle yiyince zayıflıyorum bile ben .
akşama tavuksuyuna şehriye corba içcem üstelik .
1000 kalori etmiştir desene.

ramazan hurması yani medine hurması canım :) 3 gün deneyeceğim bakalım bana ne faydası olacak. en azından midemi bağırsaklarımı temizlemiş olur.

+1 katılıyorum demek canım. aynı görüşteyim aynı fikirdeym anlamında
anladım . tamam . bi şeyi de öğrenmiş oldum. eksik kalmayayım yanii.

peki başka bi şey yenmiyor mu. 3 öğün bu mu yeniyor

808 kalori almışım beee.
ama daha az da yenmez ki şeker .
1 avuç leblebi yedim az önce.
böyle yiyince zayıflıyorum bile ben .
akşama tavuksuyuna şehriye corba içcem üstelik .
1000 kalori etmiştir desene.

boyunla kg'nu yazar mısın canım bana birde hareketli misin vs netten bakayım kaç kalori alman gerekliymiş günlük

anladım . tamam . bi şeyi de öğrenmiş oldum. eksik kalmayayım yanii.

:)

peki başka bi şey yenmiyor mu. 3 öğün bu mu yeniyor

sabah 1 kase yoğurt 7 hurma
öğlen 1 kase yoğurt 7 hurma
akşam 1 kase yoğurt 7 hurma şeklinde

boyunla kg'nu yazar mısın canım bana birde hareketli misin vs netten bakayım kaç kalori alman gerekliymiş günlük

:)

sabah 1 kase yoğurt 7 hurma
öğlen 1 kase yoğurt 7 hurma
akşam 1 kase yoğurt 7 hurma şeklinde
ay hadi inşallah . yoğurt bari kurtarıcı canım. tek hurma sanmıştım.

boyum 170
şu an kilom 57

aşırı hareketliyim. telaşe memuruyum. yürümem koşarım . malesef hiç sevmediğim özelliğim. kendime güldürüyorum insanları bu sebepten. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

Merhaba arkadaşlar kilo veremiyorum yardımcı olun
aa hoş geldin gel gel .
verirsin inşallah. buradaki bayanlar çok gayretli. sen de gel katıl
kaç kilosun . boyun kaç . kaç yaşındasın . evli misin bekar mı. çocuk var mı.

ay hadi inşallah . yoğurt bari kurtarıcı canım. tek hurma sanmıştım.

boyum 170
şu an kilom 57

aşırı hareketliyim. telaşe memuruyum. yürümem koşarım . malesef hiç sevmediğim özelliğim. kendime güldürüyorum insanları bu sebepten. :sinirli::sinirli::sinirli::sinirli:

canım kilon iyi aslında senin

yaşın kaç cnm

Back
X