Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

uyandığımda tartıldım 65.5 kg çıktım. ödem atıcı elma çayından da içiyorum dün akşam yatmadan kiraz sapı çayı da içtim üstelik dün 3 litre su içtim bir kaç gün su miktarımı 3'e çıkartacağım. ara öğünlere de hurma ekleyeceğim.
hedefine vardın yani
çeviriyim bakayım damak zevkime uygunsa denerim canım :)
ben çevirdim de benim damak zevkime uydu.

canım o dönem oğlan çok tersti. ne desen azarlıyordu
9 yaşında idi o zaman . şimdi 10
okulda da sürekli kızı azarlıyormuş derste . bilemediği bi şey olduğunda aklı başka şeylere çalışana kadar ders çalışsın diyormuş . öğretmen de bu kıza neden bu kadar ateş püsrüküyor demiş . ama öğrenince beni aradı .konuşuyorduk .
evde de aynı diyordum. bu çocuk bu yıl neden bu kadar ters biri oldu dedik. neyse ki gitti kız. kız parazit gibi ama . arkadaşlarını yolluyor emir e .
seni seviyorum diyormuş utanmadan sınıfta çicek bırakıyormuş masasına oğlanın. delirmiş bizimki. arkadaşları da aşık aşık diye dalga geçtikce daha da tavan yaptı siniri.

ayy cidden kıyamam. oğlan haklı. o yaşta ne aşkı ne meşki. benimde bir arkdşm vardı tuna diye aynı sırada oturuyoruz diye elif tunaya aşık tunaya kendni beğendirmek için saçını açık bırakıyor diyorlardı. saçım zaten omzumdaydı neresini toplayayım :D annesi de sınıf annesiydi tunanın seninkinin annesi geldi diyorlardı ayy ne kızıyordum.

hedefine vardın yani

ben çevirdim de benim damak zevkime uydu.

65 idi hedefim yılbaşına kadr buçuklu da olsa hedefimdeyim ama vermem gereken 10 kg dha var cnm ama gitmiyor işte :(

gonochi falan diyor onu yapması da uzun sürüyor izlemiştim yapımını :)

ayy cidden kıyamam. oğlan haklı. o yaşta ne aşkı ne meşki. benimde bir arkdşm vardı tuna diye aynı sırada oturuyoruz diye elif tunaya aşık tunaya kendni beğendirmek için saçını açık bırakıyor diyorlardı. saçım zaten omzumdaydı neresini toplayayım :KK70: annesi de sınıf annesiydi tunanın seninkinin annesi geldi diyorlardı ayy ne kızıyordum.

65 idi hedefim yılbaşına kadr buçuklu da olsa hedefimdeyim ama vermem gereken 10 kg dha var cnm ama gitmiyor işte :KK43:

gonochi falan diyor onu yapması da uzun sürüyor izlemiştim yapımını :)
onu da yapmayıverininim . gonochi de ne ki. yapmayı da bilmiyoum.

ama yine de baya bi kilo verdin. 10 kilo daha gider bence
azim , gayret . hepsi olur. ben de çok hırslıyımdır.

onu da yapmayıverininim . gonochi de ne ki. yapmayı da bilmiyoum.

ama yine de baya bi kilo verdin. 10 kilo daha gider bence
azim , gayret . hepsi olur. ben de çok hırslıyımdır.

patatesle yapılan mantı makarna gibi birşey canım. inşallah verebilirim yaza kadr cnm bir 10 kg daha

1070416.jpg

patatesle yapılan mantı makarna gibi birşey canım. inşallah verebilirim yaza kadr cnm bir 10 kg daha

1070416.jpg
heeee onu yapamayabilirim. yani uğraştırıcı olabilir . sadece bunu yapıp bi yemek yapmış olsam tamam ama çorba için zoruma gider .

Öğle yemegim

1 kepçe arpa sehriyeli tavuklu terbiyeli çorba
2 tane buruksel lahanası
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pırasa

Pırasa :15 kalori
Yoğurt: 9 kalori
Brüksel lahanası: 8 kalori
Çorba :117 kalori

Toplam:149 kalori etti :)

Eklentiler

• Screenshot_2017-01-11-13-49-27.webp
    Screenshot_2017-01-11-13-49-27.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 28
Öğle yemegim

1 kepçe arpa sehriyeli tavuklu terbiyeli çorba
2 tane buruksel lahanası
1 yemek kaşığı yoğurt
1 yemek kaşığı pırasa

Pırasa :15 kalori
Yoğurt: 9 kalori
Brüksel lahanası: 8 kalori
Çorba :117 kalori

Toplam:149 kalori etti :)
afiyet olsun şekerim .
gayet sağlıklı .

türkiye de de bunu mantı gibi tüketenleri gördüm. yoğurup haşlayıp üzerine sarımsaklı yoğurt ve tereyağı

makarna diye geçiyor zaten canım. bir ara tv de yaparken sunucu canım çekmişti yapayım dedim sonra baktım patatesde nişasta var birde içine un giriyor. duble kalori

sağol canım :) en sonunda bitti brükselim :) gerçi buzdolabında pişmemişi var ama yeterli bana bu hafta bu kadar brüksel :)

akşama yine çorba pırasa var ee yarına öğlen akşam ne yicem ben
oy hep ot hep ot .
anacam . baklagil de yi. yimeden olmaz

makarna diye geçiyor zaten canım. bir ara tv de yaparken sunucu canım çekmişti yapayım dedim sonra baktım patatesde nişasta var birde içine un giriyor. duble kalori
heee . anladım.
ben yapabilirim . çocuklarım yer . ben de yirim az az . tadına bakarım hiç olmadı.

Malzemeler:

• 2 adet iri patates
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 2 cup un
Patatesleri kabukları ile birlikte bol tuzlu suda haşlayın. Sıcağı gittikten sonra kabuklarını soyun ve rendeleyin. Rendeledikten sonra soğumasını bekleyin ve un serptiğiniz tezgaha yayın. (Patateslerin iyice suyunu çekip kuru hale gelmesi için soğumasını beklemek önemli.)

Patateslerin üzerine bir kasede çırptığınız yumurta sarısını ilave edin.

Ardından önce 1,5 cup un ekleyin ve gerekirse kalan unu da kullanın.

Bütün malzemeyi tezgah üzerinde bir çatal ya da hamur spatulası ile karıştırın.

Gerekirse biraz daha un ekleyerek, hamur toplanmaya başlayınca (hamuru fazla yormadan) elinizle yoğurun (poğaça hamuru kıvamında olmalı). Hamur hazır olduğunda çok az unladığınız tezgahta merdane ile yaklaşık yarım santim kalınlıkta olacak şekilde açın.

Hamuru pizza bıçağı ile önce uzunlamasına şeritler halinde kesin. Hemen hemen aynı kalınlıkta olmaları yeterli, çok muntazam şeritler olması gerekmiyor. Kestiğiniz şeritleri şekil vermek için 1-1,5 santim parçalar halinde tekrar kesin. Piştiği zaman biraz daha tombul olacaklarını dikkate alarak, çok iri parçalar olmamasına dikkat edin. unlanan çatalın üzerinde yuvarlayın diyor
Pişirmek için büyük bir tencereye bolca su koyun. Su kaynadıktan sonra tuzunu ekleyin ve hazırladığınız makarnaları yapışmamaları tek tek içine atın, karıştırın ve kapağı açık olarak pişmeye bırakın. Suyun üzerine çıktıklarında pişmiş demektir. Bekletmeden alın ve hazırladığınız sosa ekleyin.

Malzemeler:

• 2 adet iri patates
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 2 cup un
Patatesleri kabukları ile birlikte bol tuzlu suda haşlayın. Sıcağı gittikten sonra kabuklarını soyun ve rendeleyin. Rendeledikten sonra soğumasını bekleyin ve un serptiğiniz tezgaha yayın. (Patateslerin iyice suyunu çekip kuru hale gelmesi için soğumasını beklemek önemli.)

Patateslerin üzerine bir kasede çırptığınız yumurta sarısını ilave edin.

Ardından önce 1,5 cup un ekleyin ve gerekirse kalan unu da kullanın.

Bütün malzemeyi tezgah üzerinde bir çatal ya da hamur spatulası ile karıştırın.

Gerekirse biraz daha un ekleyerek, hamur toplanmaya başlayınca (hamuru fazla yormadan) elinizle yoğurun (poğaça hamuru kıvamında olmalı). Hamur hazır olduğunda çok az unladığınız tezgahta merdane ile yaklaşık yarım santim kalınlıkta olacak şekilde açın.

Hamuru pizza bıçağı ile önce uzunlamasına şeritler halinde kesin. Hemen hemen aynı kalınlıkta olmaları yeterli, çok muntazam şeritler olması gerekmiyor. Kestiğiniz şeritleri şekil vermek için 1-1,5 santim parçalar halinde tekrar kesin. Piştiği zaman biraz daha tombul olacaklarını dikkate alarak, çok iri parçalar olmamasına dikkat edin. unlanan çatalın üzerinde yuvarlayın diyor
Pişirmek için büyük bir tencereye bolca su koyun. Su kaynadıktan sonra tuzunu ekleyin ve hazırladığınız makarnaları yapışmamaları tek tek içine atın, karıştırın ve kapağı açık olarak pişmeye bırakın. Suyun üzerine çıktıklarında pişmiş demektir. Bekletmeden alın ve hazırladığınız sosa ekleyin.
ay şekercim. ne kolaymış. hafta sonu yapayım . vaktim olur.
sağ ol bidenem .

Back
X