Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım yaşım da 39merhaba canım diyet yapıyor musun ?
ay hadi inşallah . yoğurt bari kurtarıcı canım. tek hurma sanmıştım.
boyum 170
şu an kilom 57
aşırı hareketliyim. telaşe memuruyum. yürümem koşarım . malesef hiç sevmediğim özelliğim. kendime güldürüyorum insanları bu sebepten.![]()
diyet yapmaya başlamadan kg vermen imkansız canım biz burda birbirmizi motive ederek kg veriyoruz sende katıl aramızaHayır hiç denemedim
Kortizon kullandım ve kilo aldım malum istahimda arttı
Boyum 160 70 kiloyum
25 martta 40 oluyorum. 1977 liyim.canım kilon iyi aslında senin
yaşın kaç cnm
Evliyim çocuğum yok tüp bebek ilaçları yüzünden kilo aldım veremiyorum 28 yasimaa hoş geldin gel gel .
verirsin inşallah. buradaki bayanlar çok gayretli. sen de gel katıl
kaç kilosun . boyun kaç . kaç yaşındasın . evli misin bekar mı. çocuk var mı.
hee 2000 kalori diyor canım. 61 kilo iken emziriyordum. ama çirkin duruyor ki karnım basenlerim. kemikler ince olunca herşey löp löp yağ gibi lıkır lıkır oluyor . kemiklerim kalın olsa tamam ama ...
evet o ilacların kilo aldırdığını söyleyenler var . ama almayan arkadaşlarımız da var .Evliyim çocuğum yok tüp bebek ilaçları yüzünden kilo aldım veremiyorum 28 yasim
İnşallah kendi başıma yapamıyorum diyet malum diyetisyenler pahalıdiyet yapmaya başlamadan kg vermen imkansız canım biz burda birbirmizi motive ederek kg veriyoruz sende katıl aramıza
TamAm inşallah yarın başlıyorumevet o ilacların kilo aldırdığını söyleyenler var . ama almayan arkadaşlarımız da var .
sen katıl buraya . bi kaç gün takip et yediklerimizi. sen de yediklerini yaz . kahvaltıda ne yedin. öğlen ne yedin
takıldıklarını vs çekinmeden sorabilirsin cnm bizde diyetisyene değil kendi kafamıza göre yapıyoruz ama birbirmizi motive ediyoruz. birde her cuma kg bldirim günümüz. bu hafta kg'nu bildirirsin. haftaya da listeye girersinTamAm inşallah yarın başlıyorum![]()
Teşekkür ederimtakıldıklarını vs çekinmeden sorabilirsin cnm bizde diyetisyene değil kendi kafamıza göre yapıyoruz ama birbirmizi motive ediyoruz. birde her cuma kg bldirim günümüz. bu hafta kg'nu bildirirsin. haftaya da listeye girersin
bence de başla .@demirleke yarına çorbam kalmazsa hurma diyetine başlayayım diyorum :) cidden çok lezzetli şu hurmalar
boyuna göre kilon çok maalesef canım. yürüyüş imkanın varsa günde 30 dakika ile başlayıp arttırabilirsin. ben spor yapmıyorum çnkü vücudum kitleniyor o zaman kg veremiyorumYürüyüş felan yapmam gerekiyormu ben ev hanımıyım malum hareketsızım
Bu arada boyuma göre kilom çokmu
160
70kg
canımcım. sence çok mu.Yürüyüş felan yapmam gerekiyormu ben ev hanımıyım malum hareketsızım
Bu arada boyuma göre kilom çokmu
160
70kg