Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Evet canım bekliyorum bakalım bi 70 olayım o zaman görür o

Bugün nöbet yorgunluğu devam ediyor yürüyüş yapamayacağım..Ama işten eve yürüyerek geldim 1-1.5 km yürüdüm o da yeter sanırım bu gece de eşim nöbetçi, yarın nöbet çıkışı kızılaya gidicez eşimin işleri var..kahvaltı da dışarı da olur..Azcık da alışveriş

Akşam 150 gr haşlanmış tavuk
Marul salata

Bi ara kuru kayısı buldum 1 tane .yedim

Türk kahve içtim
Çay içiyorum

slm kızlar hepsini okuyamasamda az baktım müsafirim vardı gelemedim
bugünde temizlik yaptım diyete devam ediyorum farklı bir diyet yapıyorum makarna yiyorum ama çok deyil 8 kaşık fallan aslında öğlen yemeğinde yesem daha iyiymiş ama ben 2 öğün yediğim içiin akşam öğününde yiyorum
yediklerim
kahvaltım= 1 yumurta+ 2 ince dillim ekmek+labne peyniri+2 ad +zeytin+ 1 tatlı kkaşşığı fıstık ezmesi+2 ceviz
ara= çay +leblebi kuru üüzüm
akşam= 8 kaşık makarna+kereviz salatası
ara =1 meyve
hiç sos yapmadım bu seferlik sulu sulu yedim biraz diri bıraktıım makarnayı
karnımda doydu yani

Canım eşim cok iyi biridir çok mulayimdir diyebilirim ama bu konuda çok katı sürekli gözü üstümde. Kendisi 71 kilo zayıf uzun boylu
benimki de zayif canm hatta kilo almaya calisio o her aksam istedgi herseyi yiyo ama ben tam bir zavalliyim ama sagljkli yasamayi ogrencez sonucta

sersum canım eşim her istediğinde hep diyete başlardım sonunda bırakırdım ama bu defa kendim için yapıyorum diyetimi. Daha istekliyim o yüzden. Inşallah da vericem allahın izniyle.
ins canm ben de senin gbi esim her diyete basla dediginde bi hirs en zor dieytlerden baslardim ama bu kez acele etmicem yavas yavas vericem ins ole istiorum cnku acele edince hep daha fazlasini aldim geri

@leylakcım @sersumcum teşekkürler ilginiize kaçırdığım arkadaşlar varsa darılmasınlar
eşimin görüşmesi olumlu geçmedi ama sezon yeni başlıyo umutluyuz olur inşallah zaten bize uzak olacaktı bi bakıma sevindim olmadığına inşallah burdan çıkar

Evet canım en önemlisi sağlıklısı. Bende hep aynı hatayı yaptım zor diyetler aç kalmalar derken bu hale geldik. Yavaş yavaş vericez hepimiz Yaza kadar fit hatunlar oluruz inşallah.

Canım herşeyin hayırlısı. Inşallah istediğiniz ve dilediğiniz gibi bir iş imkanı verir rabbim.

İyi akşamlar kızlar. Mesajlara şöyle bir bakabildim. Çok şükür herkeste motivasyon yerinde görünüyor.
Daha önce de söylemİştim eşim çok ince olmamı istiyor. 52 kiloyum aslında baya inceldim ama dün bana biraz daha incelebilirsin iyi olur sana yakışıyor dedi ben seni çok zayıf seviyorum dedi. Eeee bu durumda yapacak bişey yok madem eşim beni zapzayıf seviyor mecbur diyete devam.
Ben sabah yine 1 dilim tereyağlı ekmek, biraz peynir yedim. Sonra göz doktoruna gittim geldim. Kızımla 1 saat yürüyüş yaptık sonra birer kase tavuklu nohut yemeği yedik. Akşama balık ve salata var.
Bugün burda okullar tatil işe gitmedim evi toplamaya çalışıyorum.

ins hayirli haberler duyarsiniz canm

8 kaşık iyiymiş kıss.

hayırlısı olsun canım..gönlünüze en güzel gelen olsun inşallah
benim eşim de hep diyet yaparken ama çok fazla da zayıflama deyip duruyor..aman bizimkiler klasik Türk erkeği..sanki ben de hooop 0 beden oldum danerdeeeeee

Selam kızlar

Gelemedim boğazım da tekrar başa döndü sanki yediklerime de dikkat edemedim haliyle

İyi olalım inşallah sonra devam diyete öpüyorum hepinizi
Ah canımm dikkat et kendine

eski iradem yok bakıyorum da eskiden akşamları 2 dilim ayva ile bile durabiliyordum ertesi güne kadar ama o yok artık sanki daha çok acıkıyorum. mesela dün akşam deli gibi peynir ekmek salam yiyesim geldi. tuttum kendmi tutmasam 11 de mutfağa girecektim. bu akşamda aynı şekildeyim.
yemek yiyorum 1 saat sonra acıkıyorum yine off ne olacak bu halim bilmiyorum

büyük ihtimalle yarın yine nöbetçiyim..Arkadaşlar hastalanmış..Eleman yok..rica ettiler..ama sabahtan eşimle işim olduğunu söyledim tabii öğlen gidicem nöbete..hayırlısı bakalım..Yarına belli olacak
bahaneyle tatilim erken başlayacak napalım

Dönem dönem oluyor bana da canım..sabretmek zor

Dönem dönem oluyor bana da canım..sabretmek zor
yılbaşından sonra toparlayamadım nerdeyse ilk başladığım zamanlar nasılda azimliydim. şimdi 1 gün önceden diyorum yarn öğlen 1 kase çorba içerim yarın akşamda aynı şekilde ohoo ertesi gün oluyor çorbanın yanına birşeyler ekleniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…