Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benimki tersini söylese salarim kendimi o da benim huyumu biliyor ee bide işin kendisine olacak psikolojik baskısını da biliyor
Işte bende de tersi oluyor o da böyle söylüyor ben sinirlenince daha çok hirslaniyorum her konuda o da öyle yapıyor. Bazen kalbimi de kırıyor ama napalim sonradan gönül almayı da biliyor. Inşallah şu pis kilolardan kurtulalım da yeterki

kadının işi hiiiçç bitmez şekerim

Inşallah canım en kısa zamanda

ara öğün

2 tane eti form kepekli çubuk kraker 38

hurma 42 kalori

toplam: 80 kalori

öğlen aşağı yemeğe indim.
ezogelin çorba
yarım uskumru balığı
150 gr kadardı
salata , yağsız tuzsuz

arkasından 2 saat sonra 2 avuç leblebi. 1 paket çubuk kraker . 1 ekşi elma.

amanın nerenden vericen kıss
geçmiş olsun

Evet kaptım valla bugün iltifat beni doyurur yemek yemem

aa o kaa kilo verdin arada da iltifat etsin yaww..o da motive ediyor insanı inan

selam canlarım...sabah çıkışta da eğitim vardı eve anca 10 da geldim..nöbet yorucuydu..yaşlanmışım beneskiden nöbet çıkışı uyumaya bile gerek duymazdım..ama havaların da etkisi var hastane bir sıcak bir soğuk servise çık in soğuk sıcak etkileniyor vücut ve kırgınlık oluyor
10 da yatabildim 2 de kalktım ince tb sandviç ekmeği almıştım kendime hem kahvaltı hem 2. öğün oldu yani bugün tek öğün olacak büyük ihtimal acıkırsam çorba içerim en kötü..neyse sandviç aşermem geçti..ama çok da güzel yaptım beee
toplam 400 cal içindekilerle beraber tabii
hindi salam
marul
domates
çedar peyniri
normal peynir
domates

afiyet olsun çok güzel görünüyor :)

amanın nerenden vericen kıss
geçmiş olsun

aa o kaa kilo verdin arada da iltifat etsin yaww..o da motive ediyor insanı inan
Teşekkür ederim canım.
Evet bende etsin istiyorum ama ne zaman bişey desem daha çok konuşuyor kalbimi kırıyor bende hiç konuşmuyorum. Ne zamanki 65 olurum o zaman eh ışte der herhalde. Bu konuda çok canım sıkılıyor ama işte...

Akşam karnımın ağrısından hiç bis ey yiyecek halim yok ama mecburen

Fırında tavuk biberli ve domatesli
Yarım kase yoğurt
Birazdan yicem inşallah

Sonrasında çay içerim

afiyet olsun çok güzel görünüyor :)
sağol canım
ayıpladım eşini..Bazen erkekleri anlamak zor oluyor..
85 den 65 e düş o da sana eh desin..sıkıyorsa o versin bakalım 20 kiloyu
sen takılma ona canım haklısın üzülmekte ama başardığımız şey hiç de küçümsenecek bir şey değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…