- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Işte bende de tersi oluyor o da böyle söylüyor ben sinirlenince daha çok hirslaniyorum her konuda o da öyle yapıyor. Bazen kalbimi de kırıyor ama napalim sonradan gönül almayı da biliyor. Inşallah şu pis kilolardan kurtulalım da yeterkiBenimki tersini söylese salarim kendimi o da benim huyumu biliyor ee bide işin kendisine olacak psikolojik baskısını da biliyor
kadının işi hiiiçç bitmez şekerimDaha dinlenme fırsatım olmadı ne yazıkkisabah kalktım eşimi yolladım evi topla ee bebekte var onunla da uğraşıyorum simdide oğlanı okula gondercem hazırlık var ancak kız öğlen uykusuna yatinca dinlenirim Sonrasında yine iş yemek
benim koca da sevmez fazlalık .Benimkide cok agir seyler soledi bana kac kez bide beni gorseniz zaten bu kizin ne fazlaligi var dersiniz yani smdi zayiflayinca bikac kilo nasi iltifatlar yagio
Inşallah canım en kısa zamandaIşte bende de tersi oluyor o da böyle söylüyor ben sinirlenince daha çok hirslaniyorum her konuda o da öyle yapıyor. Bazen kalbimi de kırıyor ama napalim sonradan gönül almayı da biliyor. Inşallah şu pis kilolardan kurtulalım da yeterki
Hatirlat o zaman o lafları eşine belki bir daha öyle yapmazBenimkide cok agir seyler soledi bana kac kez bide beni gorseniz zaten bu kizin ne fazlaligi var dersiniz yani smdi zayiflayinca bikac kilo nasi iltifatlar yagio
amanın nerenden vericen kıssHerkese selamlar,
Şehir dışındaydık kursumuz vardı siteye gelemedim. Cuma günü de tartılamamıştım zaten. Anca gelebildim geçmişi henüz okuyamadım kızlar kusura bakmayın. Geçen hafta Kilo verenleri kutluyorum. Maşallah size.
Eşim bana bir kaç kilo daha ver dedi kızlar beni yine listeye alın hedef 50 olacak bu defa. Başlangıç kilom 52.400
Sabah klasik 1 dilim ekmek ve tulum peyniriyle hafif bir kahvaltı yaptım.
Öğlen salata ve yarım kase çorba.
Öğleden sonra 1 saat 6 km yürüyüş.
Akşam yarım kase nohut az pilav ve az tuzlu turşu.
Şimdi suyumu içiyorum.
geçmiş olsunGünaydın kızlar!
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
1 buçuk dilim tb ekmeği
3 bardak şekersiz çay
2 kuru kayısı
Regl oldum gece sancıdan kıvranıyorum resmen dün misafirim de vardı üşüttüm sanırım off off herşey üst üste geldi ahh kadın olmak.
Evet kaptım valla bugün iltifat beni doyurur yemek yemem
aa o kaa kilo verdin arada da iltifat etsin yaww.Ne güzel eşin iltifat ederek gaza getiriyor senibenimki tam tersini yapiyor öyle şeyler söylüyor ki deli oluyorum
Ama sanki o zaman daha çok gaza geliyorum yedirticem sana o lafları diyorumama arada da iltifat duymak benimde hakkım
selam canlarım...sabah çıkışta da eğitim vardı eve anca 10 da geldim..nöbet yorucuydu..yaşlanmışım beneskiden nöbet çıkışı uyumaya bile gerek duymazdım.. ama havaların da etkisi var hastane bir sıcak bir soğuk servise çık in soğuk sıcak etkileniyor vücut ve kırgınlık oluyor
10 da yatabildim 2 de kalktım ince tb sandviç ekmeği almıştım kendime hem kahvaltı hem 2. öğün oldu yani bugün tek öğün olacak büyük ihtimal acıkırsam çorba içerim en kötü..neyse sandviç aşermem geçti..ama çok da güzel yaptım beee
Eki Görüntüle 1940380 toplam 400 cal içindekilerle beraber tabii
hindi salam
marul
domates
çedar peyniri
normal peynir
domates
Teşekkür ederim canım.amanın nerenden vericen kıss
geçmiş olsun
aa o kaa kilo verdin arada da iltifat etsin yaww..o da motive ediyor insanı inan
sağol canımafiyet olsun çok güzel görünüyor :)
ayıpladım eşini.Teşekkür ederim canım.
Evet bende etsin istiyorum ama ne zaman bişey desem daha çok konuşuyor kalbimi kırıyor bende hiç konuşmuyorum. Ne zamanki 65 olurum o zaman eh ışte der herhalde. Bu konuda çok canım sıkılıyor ama işte...
afiyet olsun cicimÇeyrek soğan
2 yemek kaşığı yoğurt
1 tane acı biber turşusu
1 ufak kıymalı bulgurlu kabak dolması
1.5 kepçe brokoli çorbası
Eki Görüntüle 1940452
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?