allah kabul etsin canımGunaydin guzelleeer!
Bugun orucluyum Rabbim kabul etsin insallah. Sahurda kaymakli ev ekmegi yedim yumurta yoktu malesef yiyemedim ve kocaman bir bardak su ictim. Simdi ofise geldim maum oglen yemegi yok iftara ne yaparim henuz karar vermedim ama canim corba istiyor.
Tebrikler canim Allah muhabbetinizi artirsin huzurlu bir omur nasip etsin ikinizede.
Disari cik dolas biraz regl olacaksin ondandir.
hahahahah hayaleti ruhiyem! cok sekersin
haleti ruhiyem demek istedin sanirim.
hayaleti ruhiyem=ruh hayalim
haleti ruhiyem=ruh halim
Kolay gelsin ailecek nice mutlu yillaraselam kızlar....uyudum geldim.. ohh nöbet çoook şükür bittii
sabah arkadaşlarla 1 simit yedim
akşama bulgurlu sulu köfte yapmayı planlıyorum..
Cuma sabah erkenden gideceğimiz için tartılamam ben izinli olayım bu hafta kızlar..haftaya yeniden başlarım..
liste sıramız...
sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı
mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı
filiztoprak :20 Ocak 2017
seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017
özlemm1990:3 Şubat 2017
ficans:10 Şubat 2017
sabahvesen:17 Şubat 2017
sarfansarı:24 Şubat 2017
zeze_35:3 Mart 2017
leylak84:10 Mart 2017
mesmeser:17 Mart 2017
suspushanimcim:24 Mart 2017
filiztoprak canımcım kolay gelsin
Cuma kızımın doğumgünü annemlerde kutlayacağımız için yarından pastasını yaparım fırsat bulamam diye liste sırasını bu günden yayınladım..akşama pasta bitince resmini koyarım kızlar..
Aaaaa niye ki kizkendimi 3 çocukla dul kalmış kadınlar gibi hissediyorum bugün
Bir ömür boyu mutluluklar canimcimKızlar bugün evlilik yıldönümümüz8.ci senemiz hem sevinçliyim hem duygusal
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayimbir ömür boyu da onunla olurum insallah
Allahım 8 senemizi 2 melekle taçlandırdıkalan yarımız tamamlandı
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu
Allah kabul etsin canımGunaydin guzelleeer!
Bugun orucluyum Rabbim kabul etsin insallah. Sahurda kaymakli ev ekmegi yedim yumurta yoktu malesef yiyemedim ve kocaman bir bardak su ictim. Simdi ofise geldim maum oglen yemegi yok iftara ne yaparim henuz karar vermedim ama canim corba istiyor.
Allah kabul etsin canımGunaydin guzelleeer!
Zaten insan o zaman allak bullak oluyor şimdiden sabirlarmesmeser adet olacağım ya canım ruh halim dalgali
Kadınların çilesiyazarhanim35 benimde ole oluo bunalma skilma gelio degisik degisik haller seni anliorum o yuzden canim
nice mutlu yıllar geçirin canım mutluluğunuz daim olsunKızlar bugün evlilik yıldönümümüz8.ci senemiz hem sevinçliyim hem duygusal
Çocukluğum eşimle geçti gençliğimde suan onunlayimbir ömür boyu da onunla olurum insallah
Allahım 8 senemizi 2 melekle taçlandırdıkalan yarımız tamamlandı
Rabbim herkesin yuvasına sağlık huzur mutluluk getirsin inşallah bir ömür boyu
allah kabul etsin canımGunaydin guzelleeer!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?