Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam yememek çok etkili oluyor bende akşamları çok yememeye çalışıyorum eğer çok ac degilsem sadece salata falan yiyorum

yarın tekrar döneceğim canım zaten. 2 günlük moladan sonra büyük ihtimal metom hızlanacak

Şu anda burda saat 16:00

yarın tekrar döneceğim canım zaten. 2 günlük moladan sonra büyük ihtimal metom hızlanacak

Harikasın hadi bakalım. Bu diyetin en büyük faydası sağlıklı besleniyor olmamız. Bence her halükarda kazançlıyız.

bu çaydan aldım kızlar bakalım bana ne faydası olacak. :)

Süper tesadüf. Dün Türk misafirim bahsetti burda Amazonda satılıyordu hemen sipariş verdim. Tuvalete çıkarıyormuş kilo vermeyede yardımı olmuş. Denemekle bişey kaybetmeyiz. Zaten bitki çayı içmeyi seviyorum.

bende deneyeceğim bakalm :) yarın çarşıya çıkacğm kardeşimle dışarıdan yeriz o yüzden salı ful gaz devam :) kırk yılın başında dışarı çıkacğz başbaşa

ay çok güzel hikayeymiş seyla. ne kadar zamanda evlendin. dönüş vaktin geldiğine göre . evlenmen lazımdı demi. vize vs .
hikayen topiğe renk kattı canım

geçmiş olsun canım
bence herkes zaman zaman böyle evlilik hikayelerini paylaşmalı. sırayla yapalım bu şeyi.
ay çok güzel hikayeymiş seyla. ne kadar zamanda evlendin. dönüş vaktin geldiğine göre . evlenmen lazımdı demi. vize vs .

Merhaba kızlar.ben bu hafta aynıyım 81.1 inşallah haftaya eksileri görürüm.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.filiztoprakcım sana da kolay gelsin canım
oysa ki çok harika menun vardı. az ve öz . nasıl olmadı ki bu hafta. beğenmiştim. ve kesin eksileri görür demiştim
ben diyeti bırakarak aranızdan çekiliyorum kızlar. bu kadar zamanlık süreç için hepinize ayrı teşekkür ederim ama gitmiyor artık kilo ve benim sinirlerim epey yıprandı. hoşçakalın
o ne şimdi. bak ben de kilo vermiyorum ama burdayım .çünkü arkadaşlıklarımız var .gel sen.

Akşam yemeğim

Beyaz tabaktaki tavuklu kereviz

Eki Görüntüle 1942382
şekercim. şu tavuklu kereviz tarifini yazar mısın. dün eşim 2 kereviz almış. bi tanesi ile salata yaptım. öbürünü ne yapsam diye attım dolaba. tarif istirem.
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52.400
Bu hafta : 52.350
Fark: 150
Yüzde: 0.286
şekerim seni merak ediyorum .bakalım vercek misin . nasıl olacak.

ben kilo almışım. hafta sonu sıkıntılıydı. 58 kiloyu gördüm dün
kahvaltı sonrası ama onun için de küsüratı attım . 58 kaldı geriye.

ben çok yoruluyorum şu son 2 haftadır. özellikle bazı günler. seyla sana da oluyor mu.
yani birden pilim bitiyor , gücüm çekiliyor sanki. ki ben aşırı hareketli b iriyim.
birden kollarım kalkmıyor vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…