Canım seyla arkadaşımız yurt dışında yaşıyor aramızda saat farkı varHangi öğlen
Akşam yememek çok etkili oluyor bende akşamları çok yememeye çalışıyorum eğer çok ac degilsem sadece salata falan yiyorumkızlar kahvaltıda biraz fazla kaçırdım. Acılı salça yaptım çok sevdiğim bişey 2 kocaman dilim ekmek yedim. Bugün biraz uzun yürümem ve öğlen sadece çorba ve turşu yemem lazım. Ayrıca akşamada hafif yemem lazım. Yoksa verdiğim 150 gr anında geri gelir.
yarın tekrar döneceğim canım zaten. 2 günlük moladan sonra büyük ihtimal metom hızlanacakHoşgeldin canım.
İlk haftalarda ben de haftada 1 kilo verirken şimdi 150-200 gr veriyorum. Bence çok normal böylesi. Senin sabırsızlık göstermeni ve bir an önce kilo vermek istemeni anlıyorum ama genellikle sonrasında kilo vermek yavaşlıyor. Ayrıca eşim böylesinin daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu söylüyor.
Vücudumuz bu diyet ve beslenme şekline alışır ve adapte olur tekrar eskisi gibİ yemeyiz buda tekrar kilo almamızı zorlaştırır. Bence durmak yok yola devam deyip vazgeçmeyelim. Mesela Ben bu 2 kiloyu gram gram vericem sanırım, tahminim hedefime ulaşmam Haziran'ı bulacak.
Bende form cay icmistim ama benimki bitki cayiydi bunu icmedimbu çaydan aldım kızlar bakalım bana ne faydası olacak. :)
Buda doğadan in canımBende form cay icmistim ama benimki bitki cayiydi bunu icmedim
Canım seyla arkadaşımız yurt dışında yaşıyor aramızda saat farkı var
Iyyyyyyyşu köfteci ramiz markası var ya sakın oradan yemek yemeyin kızlar resmen salatanın içinden böcek çıktı
Hangi öğlen
yarın tekrar döneceğim canım zaten. 2 günlük moladan sonra büyük ihtimal metom hızlanacak
bu çaydan aldım kızlar bakalım bana ne faydası olacak. :)
Şu anda burda saat 16:00
Harikasın hadi bakalım. Bu diyetin en büyük faydası sağlıklı besleniyor olmamız. Bence her halükarda kazançlıyız.
Süper tesadüf. Dün Türk misafirim bahsetti burda Amazonda satılıyordu hemen sipariş verdim. Tuvalete çıkarıyormuş kilo vermeyede yardımı olmuş. Denemekle bişey kaybetmeyiz. Zaten bitki çayı içmeyi seviyorum.
ay çok güzel hikayeymiş seyla. ne kadar zamanda evlendin. dönüş vaktin geldiğine göre . evlenmen lazımdı demi. vize vs .Cok seyahat ettigimiz icin hayvan besleyemiyoruz malesef. Emanet edecek kimsemiz de yok malum.
Burda imsak 5:45 iftar 18:00 yani 12 saattten birazcik fazla su anda ama cok kisa ve kolay geliyor. yaz gibi degil.
Amin insallah.
Aslinda beni gorur gormez iste evlenecegim kadin demis icinden ama bana hic belli etmedi. cok agir takildi yani. zaten asistanlar becerememistiler o yuzden geldi. bana sordu nasil yardimci olabilirim diye. bende aynen soyle dedim. Gomlegini cikarabilirsin belki dikkatim dagilir sizde istediginiz gibi tedaviye devam edersiniz.yazik sasirdi kipkirmizi oldu. burasi bir universite boyle bisey yapamayiz kaldiki ozel bir klinik bile olsa etik olmazdi dedi ama kizgin degildi sadece beklemedigi biseydi sanirim. zaten bende sonradan kendi kendime nasil oyle seyler soyledigime hayret ettim normalde hic oyle biri degilimdir. biriyle samimiyet kurmam bile cok uzun surer kaldiki gomlegini cikar falan hic bana gore seyler degildi ama agzimdan cikiverdi birden. o bisey olmamis gibi davrandi ve sen en iyisi gozlerime bak madem cok begendin kizlarda islerini yapsinlar dedi. bende oyle yaptim.
Carpilmis ama belli etmedi bisey soylemedi. hastanede telefonum kayitliydi ama ne aradi ne sordu bende acikcasi unuttum tamamen. zaten Turkiye'ye geri donecektim ciddi bir arkadaslik planlamiyordum. haftalar sonra birgun spordaydim telefonum caldi. bilmedigim bir numara kimsiniz dedim ben hastanedeki doktorum hani gozlerimi cok begenmistin dedi.ilk anda hastayim diye aradi sandim cok korktum ama beni sushi partisine davet etti. ben sushi sevmiyorum deyince ben ellerimle yapicam cok seveceksin ama illaki sevmezsen ve kalmak istemezsen istedigin zaman gidebilirsin seni zorla tutan yok dedi. gicik yani
gerisi sonraaa
Ayyy cok guzel olmus ellerine saglik masallah ne kadar beceriklisin ben pasta yapmayi hic beceremiyorum.
bence herkes zaman zaman böyle evlilik hikayelerini paylaşmalı. sırayla yapalım bu şeyi.hikayen topiğe renk kattı canım
geçmiş olsun canım
ay çok güzel hikayeymiş seyla. ne kadar zamanda evlendin. dönüş vaktin geldiğine göre . evlenmen lazımdı demi. vize vs .Cok seyahat ettigimiz icin hayvan besleyemiyoruz malesef. Emanet edecek kimsemiz de yok malum.
Burda imsak 5:45 iftar 18:00 yani 12 saattten birazcik fazla su anda ama cok kisa ve kolay geliyor. yaz gibi degil.
Amin insallah.
Aslinda beni gorur gormez iste evlenecegim kadin demis icinden ama bana hic belli etmedi. cok agir takildi yani. zaten asistanlar becerememistiler o yuzden geldi. bana sordu nasil yardimci olabilirim diye. bende aynen soyle dedim. Gomlegini cikarabilirsin belki dikkatim dagilir sizde istediginiz gibi tedaviye devam edersiniz.yazik sasirdi kipkirmizi oldu. burasi bir universite boyle bisey yapamayiz kaldiki ozel bir klinik bile olsa etik olmazdi dedi ama kizgin degildi sadece beklemedigi biseydi sanirim. zaten bende sonradan kendi kendime nasil oyle seyler soyledigime hayret ettim normalde hic oyle biri degilimdir. biriyle samimiyet kurmam bile cok uzun surer kaldiki gomlegini cikar falan hic bana gore seyler degildi ama agzimdan cikiverdi birden. o bisey olmamis gibi davrandi ve sen en iyisi gozlerime bak madem cok begendin kizlarda islerini yapsinlar dedi. bende oyle yaptim.
Carpilmis ama belli etmedi bisey soylemedi. hastanede telefonum kayitliydi ama ne aradi ne sordu bende acikcasi unuttum tamamen. zaten Turkiye'ye geri donecektim ciddi bir arkadaslik planlamiyordum. haftalar sonra birgun spordaydim telefonum caldi. bilmedigim bir numara kimsiniz dedim ben hastanedeki doktorum hani gozlerimi cok begenmistin dedi.ilk anda hastayim diye aradi sandim cok korktum ama beni sushi partisine davet etti. ben sushi sevmiyorum deyince ben ellerimle yapicam cok seveceksin ama illaki sevmezsen ve kalmak istemezsen istedigin zaman gidebilirsin seni zorla tutan yok dedi. gicik yani
gerisi sonraaa
Ayyy cok guzel olmus ellerine saglik masallah ne kadar beceriklisin ben pasta yapmayi hic beceremiyorum.
oysa ki çok harika menun vardı. az ve öz . nasıl olmadı ki bu hafta. beğenmiştim. ve kesin eksileri görür demiştimMerhaba kızlar.ben bu hafta aynıyım 81.1 inşallah haftaya eksileri görürüm.kilo veren arkadaşlarımı tebrik ederim.filiztoprakcım sana da kolay gelsin canım
o ne şimdi. bak ben de kilo vermiyorum ama burdayım .çünkü arkadaşlıklarımız var .gel sen.ben diyeti bırakarak aranızdan çekiliyorum kızlar. bu kadar zamanlık süreç için hepinize ayrı teşekkür ederim ama gitmiyor artık kilo ve benim sinirlerim epey yıprandı. hoşçakalın
şekercim. şu tavuklu kereviz tarifini yazar mısın. dün eşim 2 kereviz almış. bi tanesi ile salata yaptım. öbürünü ne yapsam diye attım dolaba. tarif istirem.
şekerim seni merak ediyorum .bakalım vercek misin . nasıl olacak.Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 52.400
Bu hafta : 52.350
Fark: 150
Yüzde: 0.286
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?