Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dediğim gibi sen bir kaç gün ara ver regl de etkiliyor seni bitince toparlanmış bir şekilde tekrar baslarsin.
Seviliyorsun unutma

bugün biraz serbes yedim o yüzden yazmıyorum
yarın kızımla pasta yapıcaz nasipse bugünde pandispanya yı yaptım yarın kremalar uğraştırır ben yapıcam diyor kızımda yine çoğu bana düşer işin

Benim yüzdem 1.715 özlemin 1.468 ise benim 1. olmam gerekmiyor muydu :) :)

Ben pandispanyasını tutturamam diye korkuyorum hazır nasıl güzel oluyor mu
canım acil durumlarda veya üşendiğimden yapıyorum bazen gayet de lezzetli oluyor ..tabii kendi yaptığın daha güzel tutturabilirsen..eve dönünce tarif yazarım

Gece gece hortladim oğlumun ateşi vardı onu beklesin düştü ama benim uykum kaçtı
geçmiş olsun

daha önce denedim cnm yürüyüş yaptığım hafta 1 gram bile veremedim
Moralin düzelsin yine düşün bence bak seylaya kis 50 gr vermiş onu bile yazıyor pes etme tabii ki düştükçe verilen kilo da azalıp yavasliyacak
ellerine sağlık canım kızlar önce 1.mızı @zeze_35 sonra hepinizi kutlarım

hadi bakalım kolay gelsin resim isterük

sen geldin ben gittim Ankara dan canım. .iyi tatiller

Benimde bu akşam hafif kaçamak oldu tıka basa yemedim inanın nasıl da dokundu daha bişey yemed im yanlış anlamasın diye tabağı aldım âmâ çocukların tabağına koydum

sagol canimcim sana da

Benimde bu akşam hafif kaçamak oldu tıka basa yemedim inanın nasıl da dokundu daha bişey yemed im yanlış anlamasın diye tabağı aldım âmâ çocukların tabağına koydum
ayy bnde dun kacirdim suan mide nasi rahatsiz anlatamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…