Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

değişiklik olmuş canım iyi eğlenceler

Benimde bu akşam hafif kaçamak oldu tıka basa yemedim inanın nasıl da dokundu daha bişey yemed im yanlış anlamasın diye tabağı aldım âmâ çocukların tabağına koydum
fazla yiyemiyoruz kıs mide kabul etmiyo resmen

Ellerine sağlık canım filiztoprak

Ama simdiden 10 bin ad atildi
dert etme kıs aldıklarınıda orda vercen sen belli oldu

tamamen kızım süsledi pastayı bende pandispanyasını yaptım daha sonra atyım resmi sabah kahvaltım aynı
birazdan çay pasta faln yicez kızım darılıyo yemessem akşamada salata falan yerim telafi edicem
şu an regl fena durumda battaniyeye sardım kendimi sıcak su torbası yaptım ağrım var dinleniyorum hep böyle oluyo çarem yok ilk gün bunu çekiyom çayıda eşim yapacak sağolsun ilgilenir bööyle durumlarda

Doğumgünü pastası mi

Günaydın kızlar internetimiz düzeldi sonunda. Ara ara girip baktım ama mesaj koyamadım çok yavaştı.
Bugün pazar namazdan sonra yattım biraz Şimdi kalktık eşim bisiklet sürmeye gitti 3-4 saat gelmez bende çayı koydum. Biraz mesajlarınıza bakarım sonrada Kahvaltı yapıp evi toplarım eşim gelince de yürüyüşe çıkarım.

Ben de katilabilirmiyim size

Hoşgeldin canım.

irademi ve moralimi toplarsam zaten eskisinden de sıkı gelirim cnm regl de olacağım ya iyice moralim bozuldu bu duruma. haftada 1 kg verirken resmen ayda 1 kg ya düştüm

İlk haftalarda ben de haftada 1 kilo verirken şimdi 150-200 gr veriyorum. Bence çok normal böylesi. Senin sabırsızlık göstermeni ve bir an önce kilo vermek istemeni anlıyorum ama genellikle sonrasında kilo vermek yavaşlıyor. Ayrıca eşim böylesinin daha sağlıklı ve kalıcı olduğunu söylüyor.
Vücudumuz bu diyet ve beslenme şekline alışır ve adapte olur tekrar eskisi gibİ yemeyiz buda tekrar kilo almamızı zorlaştırır. Bence durmak yok yola devam deyip vazgeçmeyelim. Mesela Ben bu 2 kiloyu gram gram vericem sanırım, tahminim hedefime ulaşmam Haziran'ı bulacak.

Benim de bu cuma vermem şartttt iki kilo

kızlar kahvaltıda biraz fazla kaçırdım. Acılı salça yaptım çok sevdiğim bişey 2 kocaman dilim ekmek yedim. Bugün biraz uzun yürümem ve öğlen sadece çorba ve turşu yemem lazım. Ayrıca akşamada hafif yemem lazım. Yoksa verdiğim 150 gr anında geri gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…