- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
Sahura kalktım kızlar 3 küçük dilim kaymaklı ev ekmeği, 1 haşlanmış yumurta yedim şimdi imsak olmasını beklerken suyumu içiyorum.
15 dk var dişlerimi de fırçalamam lazım.
Öğlen yemeğim
1 avuç da leblebi yedim.
Ara öğün ekşi elmam var 1 tane
bilmem . ara öğün işte. diyetisyen arkadaşıma vermişti. ondan esinlendim ben.leblebinin ne gibi faydası var acaba? bende diyete başlamayı düşünüyorumda.
ooof bu vitaminleri kan tahlili yapmadan almalı mıyım sence.
yani magnezyum vitaminim var elimde.
çokça hatta. doğum için vermişti doktorum . içememiştim. hatta tarihlerine de az var . yani 3-4 ay kadar . içmeli miyim bilmiyorum onları.
multivitamin yok elimde
balık yağı zaten içmek lazım ama onda da omega oranını iyi bakmak lazım demi.
ne çok vitamin içiyorsun şekerim sen . maşallah sana.
Seylanin Gunlugu mesela sizin orada güneşli gün sayısı çok fazla. hani kış mevsimi de yok . ama sen yine de d vitamini takviye alıyorsun. yani bi yaştan sonra almak mı lazım yoksa.
leblebinin ne gibi faydası var acaba? bende diyete başlamayı düşünüyorumda.
anladım canım .Eşim doktor oda alıyor aynı vitaminleri. Çok yüksek dozda almadığımız için Kan tahlili gerekmiyormuş. Zaten multivitamin herkesin alması gerekiyor. Magnezyum da çok önemli. Balık yağı kalp hastalıklarından koruyor. D vitamini de kanser falan gibi hastalıklardan koruyor. Bizim çocuklarda hergün düzenli olarak multivitamin alıyorlar.
Canım güneş çok zararlı plajda bile uzun kollu mayolardan giyiyoruz. Cilt kanseri oranı burada çok yüksek, plajda bir çok kişi uzun kollu giyiyor. Türk misafirlerim gelmişti burda herkes tesettüre girmiş deyip dalga geçmişti. O yüzden D vitamini şart.
Bildiğim kadarıyla insanı tok tutuyor kalorisi çok düşük kilo aldırmıyor.
Allah kabul etsin canımSahura kalktım kızlar 3 küçük dilim kaymaklı ev ekmeği, 1 haşlanmış yumurta yedim şimdi imsak olmasını beklerken suyumu içiyorum.
deyil canım kızım okul tatile girince denicem demiştii normallde mutfağa girmez heveslendi heralde yaptıDoğumgünü pastası mi
tadını çıkar canım telafi edersinyarın ufaklık ile dışarı çıkacağız sanırım pizza falan yerim 3'leyeceğim çıkarsam boş gnümü :) ondan sonra full devam. kırk yılın başında abla kardeş gezeceğiz :)
allah kabul etsin canımSahura kalktım kızlar 3 küçük dilim kaymaklı ev ekmeği, 1 haşlanmış yumurta yedim şimdi imsak olmasını beklerken suyumu içiyorum.
Afiyet olsun canım kızın yaşı buçuk o zamandeyil canım kızım okul tatile girince denicem demiştii normallde mutfağa girmez heveslendi heralde yaptı
tadını çıkar canım telafi edersin
allah kabul etsin canım
anladım canım .
çocuklara neden multivitamin veriyorsunuz . bizim buralarda verilmiyor .üstelik sentetik diyerek önerilmiyor. mümkünse çocuk kendisi yiyierek alsın deniliyor vitamin mineral .
farklı bi yaklaşım olmuş sizin oralarda bu vitamin konusuna. ay kafam karıştı.
Ben galiba çok ağır grup oluyorum kızlar başını kaldıracak halim yok
Hoşgeldin canım insanin evi gibisi yok valla ev sahibi ne kadar iyi agirlasada yorgunluk oluyorKizlar aonumda evime geldim nasil yorgunum ya bugunden itinaren dikkat etmeye basladim modem berbat durumda o yuzden bugun sadece bir ayran ve bir elma yedim baska da bisey yemege hic niyetim yok gecmisi okuyamadim pek sadece bakip gectm sanirim herkes diuete devam
Orucluysan bir çorba iyi gider yanına fırın yemeği iyi gider yada senin dondurucudaki fasulyeyi çıkarıp türlü yanına pilav olabilirIftara ne yapayim hala karar veremedim.
terbiyeli tavuklu çorba :) karnıyarık pilav salataIftara ne yapayim hala karar veremedim.
terbiyeli tavuklu çorba :) karnıyarık pilav salata
kızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)
Akşam ne dusundugmuzu konuşuruz falan dedi
yanımdan ayrıldı 2 dk geçmeden ne düşünüyorsn anlamında evet yazmış
Çocuk kıpkırmızı idi :) bayağı utangaç . Hesabı ödemeyi teklif ettim kabul etmedi . Cidden çok keyifliydi 1.5 saat oturduk ne içersin dedi çay dedim kahve içelim kırk yıl hatırı olsun dedi :)
Hatta kardeşin hemen geliyor mu bekleyeceksen bende seninle bekleyeyim dedi yok hemen gelecek dedim :)
Gözleri çok güzel utandı yüzüme bakamadi kipkirmiziydi :)
sözde yarım saatti kalktığımızda saate baktım 1.5 saat oturmuşuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?