Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Hayirli iftarlar canım

Dün #lahmacun bu gün #çiğköfte #hamaratım #maşallah
İftarda sadece çiğ köfte yedim başka bişey yemedim ama midemi şişirdi çok yedim çünkü.

Eklentiler

• IMG_0500.webp
    45,2 KB · Görüntüleme: 38
kahvaltı yapmadım.
bi kaç gündür arada gelen yorgunluk , güçsüzlük , halsizlik vs gibi sebeplerden doktora gideceğm inşallah. kan değerlerime baktırmak istiyorum.
ve bir de mümkün olursa smear aldırmak istiiyorum.
en son 6 kadar yıl önce ortanca çocuk doğduktan sonra aldırmıştım.

Hoşgeldin canım insanin evi gibisi yok valla ev sahibi ne kadar iyi agirlasada yorgunluk oluyor
aynen canm gorumcem sagolsun codden iyi agirlio ama ben yoruldum cok

ay hadi ins guzel seyler olur cnm konusuo musinuz suanda

hadi hayırlısı .kaç yaşında. ne iş yapıyor .
kaç kardeş ???????????????????

Desene baya maharetlisin bende onbeş tatilde yapacam cocuklara
yap tabii canım değişiklik olur..sağolasın öyleyimdir azcık
sersum 3 günlük aradan sonra yine döneceğim canım zaten. maksat meto şaşırıp hızlansın

Kızlar nerelerdesinizzz pek kimse uğramıyor topiğe
tatilde olur okadar canım..
Biz ildışında arkadaştaydık çok çok az kaçamak oldu arkadaş pek becerikli değildi Allahtan:) :)
iyi barii benimkiler çok maharetliydi yedim valla
ellerine sağlık..ama hani resim

bu çaydan aldım kızlar bakalım bana ne faydası olacak. :)

ben de sadece kayısılısını içiyordum..bunu da denemeli

dün beklenen misafirim geldi bugün 2. günüm ancak bayağı kanamam var sanırm üşüttüm ceremesini çekiyorum

şu köfteci ramiz markası var ya sakın oradan yemek yemeyin kızlar resmen salatanın içinden böcek çıktı
ıyğğğğğğ
Eşim akşam yemeği için lahmacun istiyor.
Zaten çık sık yaptığım bişey değil o yüzden kesin yemem gerekenden fazla yerim. Biri beni durdursun.
lahmacun eriri gider canım..okaa olurr

#lahmacun #enlezzetli #seylanınmutfağı
ellerine sağlık canım
iyi fikir..benimki de hocamdı kocam oldu

3 çocukla kolay değil canım..insanda tükenmişlik olur bazen havaların kasvetin de etkisi var..seylanın dediği gibi vitamin takviyesi yap bence de
paylaş valla ggelecek verdiklerin geri sonra

aynı anda dönmüşüz eve..hoşgeldik
hadi hayılrısı

smear aldırdım . ama kan tahlili yaptıramadım .markina bouzukmuş. yarın inşallah.
benim de aldırmam lazım ayrıca spirali de kontrol ettirmeliyim ama üşeniyorumm

Dün akşam yanlis anlaşılmak istemem seni kırmak istemiyorum karşıma başkası çıkarsa dedi. Resmen hoşlanmadm senden. Yalan söyleseydim daha mı iyiydi dedi. A aaadddaaa @demirleke
Dün 1.5 saat oturduk kafede boğazım ağrıyor şimdi hasta olduğum ile kaldım

selam canlar..eve geldik ama acayip grip oldum..babama da bulaşmadan geldik çok şükür..yorgun ve halsizim..diyet mafiş..bugün yine düzene girmece..ama yürüyüş yapamam çoook halsizim..ilaç alıyorum büyük ihtimal az sonra sızarım..
kahvaltım

omlet
pastırma
1 dilim ekmek
peynir zeytin

akşama tavuk suyuna şehriye çorbası yapıcam

GüZel ve tatlı bir vakit geçirmişsin canım. Inşallah herşey gönlünce olur.

Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun dinlen canım bol sıvı al. bir kaç gün yürüme terleyince daha ağırlaşırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…