- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Hayirli iftarlar canımKarnıyarık süper olurdu ama patlıcanım yok
Çiğ köfte, kremalı tavuk çorbası ve salata yapmaya karar verdim. Türk marketine gittim köftelik bulgur ve biber salçası aldım eve geldim malzemelerini hazırlıyorum şimdi saat 17:00 de yapmaya başlarım iftara yetişir.
Utangaç erkekleri çok severim çok saygılı oluyorlar Allah gönlüne göre versin.
eline sağlık. bi de tarif yazsan ya seyla. nasıl yaptın. etsiz çiğ köfte mi bu.20 dk kaldııı
Çiğ köftem süper olmuş kızım öyle dedi. İlk defa tadına bakmadan çiğ köfte yaptım.
çoık güzel gözüküyor. eline sağlık. mercimek köftesine benzettim. bol maydonozlu.Dün #lahmacun bu gün #çiğköfte #hamaratım #maşallah
İftarda sadece çiğ köfte yedim başka bişey yemedim ama midemi şişirdi çok yedim çünkü.
aynen canm gorumcem sagolsun codden iyi agirlio ama ben yoruldum cokHoşgeldin canım insanin evi gibisi yok valla ev sahibi ne kadar iyi agirlasada yorgunluk oluyor
ay hadi ins guzel seyler olur cnm konusuo musinuz suandakızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)
Akşam ne dusundugmuzu konuşuruz falan dedi
yanımdan ayrıldı 2 dk geçmeden ne düşünüyorsn anlamında evet yazmış
Çocuk kıpkırmızı idi :) bayağı utangaç . Hesabı ödemeyi teklif ettim kabul etmedi . Cidden çok keyifliydi 1.5 saat oturduk ne içersin dedi çay dedim kahve içelim kırk yıl hatırı olsun dedi :)
Hatta kardeşin hemen geliyor mu bekleyeceksen bende seninle bekleyeyim dedi yok hemen gelecek dedim :)
Gözleri çok güzel utandı yüzüme bakamadi kipkirmiziydi :)
sözde yarım saatti kalktığımızda saate baktım 1.5 saat oturmuşuz
hadi hayırlısı .kaç yaşında. ne iş yapıyor .kızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)
Çocuk kıpkırmızı idi :) bayağı utangaç . Hesabı ödemeyi teklif ettim kabul etmedi . Cidden çok keyifliydi 1.5 saat oturduk ne içersin dedi çay dedim kahve içelim kırk yıl hatırı olsun dedi :)
Hatta kardeşin hemen geliyor mu bekleyeceksen bende seninle bekleyeyim dedi yok hemen gelecek dedim :)
Eline sağlık canım bende oglene patatesli köfte yapacam misafir var20 dk kaldııı
Çiğ köftem süper olmuş kızım öyle dedi. İlk defa tadına bakmadan çiğ köfte yaptım.
Geçmiş olsun canım insallah kötü bişey çıkmaz sadce halsizliktirsmear aldırdım . ama kan tahlili yaptıramadım .markina bouzukmuş. yarın inşallah.
Normal kuru köfte sanırım etki gibi durmuyorDün #lahmacun bu gün #çiğköfte #hamaratım #maşallah
İftarda sadece çiğ köfte yedim başka bişey yemedim ama midemi şişirdi çok yedim çünkü.
yap tabii canım değişiklik olur.Desene baya maharetlisin bende onbeş tatilde yapacam cocuklara
sersum 3 günlük aradan sonra yine döneceğim canım zaten. maksat meto şaşırıp hızlansın
tatilde olur okadar canım..Kızlar nerelerdesinizzz pek kimse uğramıyor topiğe
iyi bariiBiz ildışında arkadaştaydık çok çok az kaçamak oldu arkadaş pek becerikli değildi Allahtan:) :)
ellerine sağlık..ama hani resimtamamen kızım süsledi pastayı bende pandispanyasını yaptım daha sonra atyım resmi sabah kahvaltım aynı
birazdan çay pasta faln yicez kızım darılıyo yemessem akşamada salata falan yerim telafi edicem
şu an regl fena durumda battaniyeye sardım kendimi sıcak su torbası yaptım ağrım var dinleniyorum hep böyle oluyo çarem yok ilk gün bunu çekiyom çayıda eşim yapacak sağolsun ilgilenir bööyle durumlarda
ben de sadece kayısılısını içiyordum..bunu da denemelibu çaydan aldım kızlar bakalım bana ne faydası olacak. :)
dün beklenen misafirim geldi bugün 2. günüm ancak bayağı kanamam var sanırm üşüttüm ceremesini çekiyorum
ıyğğğğğğşu köfteci ramiz markası var ya sakın oradan yemek yemeyin kızlar resmen salatanın içinden böcek çıktı
lahmacun eriri gider canım..okaa olurrEşim akşam yemeği için lahmacun istiyor.
Zaten çık sık yaptığım bişey değil o yüzden kesin yemem gerekenden fazla yerim. Biri beni durdursun.
ellerine sağlık canım#lahmacun #enlezzetli #seylanınmutfağı
iyi fikiay çok güzel hikayeymiş seyla. ne kadar zamanda evlendin. dönüş vaktin geldiğine göre . evlenmen lazımdı demi. vize vs .
bence herkes zaman zaman böyle evlilik hikayelerini paylaşmalı. sırayla yapalım bu şeyi.
ay çok güzel hikayeymiş seyla. ne kadar zamanda evlendin. dönüş vaktin geldiğine göre . evlenmen lazımdı demi. vize vs .
3 çocukla kolay değil canım..insanda tükenmişlik olur bazen havaların kasvetin de etkisi var..seylanın dediği gibi vitamin takviyesi yap bence degünaydın kızlar
noldu bana bilmiyorum ama dün yine modum düştü.
kol kalkmadı akşam saat 3 den sonra
dün ne yaptım. kahvaltı hazırladım .
kek çırptım.
eşim süpürdü ben sildim. ince kilimleri silkeledim apartman boşluğundan
banyoyu yıkadım
kuruyan çamaşırları topladım . ütüledim.
cumartesi kendime pantolon diktim. orjinal bi şey .
bu arada kızımı yıkadım kuruttum vs
yani bunlar mı benim pilimi bitiriyor anlamış değlim.
bir de ipek çıok karıştıryor. sürekli konsol tepesinde . sürekli sandalye tepesinde. ve oradan da masanın üstüne.
eline bi şey geçirmesin hemen döküyor . dün tuzluğu açtı döktü masaya.
cumartesi çay koydum kendime salona götürdüm.
bu şey çıktı çocuklar vs . illa ki çıkıyor . yani totom koltuk yüzü görmüyor.
neyse bizim kız çayı dökmüş. kaynar çaydı. neyse ki koltuga dökmüş . kendini yakmamış vs vs . sanki panik atak da oluyorum gibi. yani sürekli çocuklar boğuşuyor . bağrışıyor. ya da ipek olsun bi öksüüyor. sanıyorum ki boğazına bi şey kaçtı. ya da oğlanlar bi yerlerini kırdı.
hep kalbim hopluyor.
cumartesi emir ediz dışarı çıktı. 3 saat kadar belki daha çok .
markete gittiler geldiler harçlık vermiştim.
bisiklet sürdüler. neyse bi ara seslendim yoklar.
yan komşumu aradım. ön tarafa bakıyor evi onun. dedim oğlanlar kapı önünde mi. yok dedi. o da seslendi yok.
neyse kızı yan komşuma bıraktım aşağı indim ki geldi bunlar . markete gitmişler . ddidi almışlar vs . çok mutlular ama . ben tabi sürekli artçı şoklar yaşayınca mı birikti bilemedim.
dün akşam saat 7 ile 8 arası salonda uzandım. eşim çocuklara kestane pişirdi ayıkladı yedirdi. bu arada s alonda ses de çok ama yattım şekerleme yaptım . kendime gelmişim . ki ben yatayım uzanayım. şekerleme yapayım .yapmadığım şeyler . yaşlanıyor muyum acaba diyorum.
dün çocuklar yer minderlerini daire şeklinde dizdi. ortasına 2 yorgan getirdi serdi. kuş yuvası yaptılar .hep yaptıkları şey. orada uydukladım dun akşam. bi tatlıydı ki. haftaya iyi olurum inşallah ve yatacağım hep . iş miş yapmadan. inşallah.
paylaş valla ggelecek verdiklerin geri sonraSelamlar kızlar.bugün çok işim vardı yeni oturdum sayılır.sil süpür offf.bugünden itibaren menülerimi düzenli paylaşıcam.saldım kendimi gene.
Sabah:2 dilim çavadar ekmeği,lor peyniri,zeytin,salatalık,pastırma
Akşama da mercimek çorbası ve köfte düşünüyorum.bugün spora da yeniden başlıycam
aynı anda dönmüşüz eve..hoşgeldikKizlar aonumda evime geldim nasil yorgunum ya bugunden itinaren dikkat etmeye basladim modem berbat durumda o yuzden bugun sadece bir ayran ve bir elma yedim baska da bisey yemege hic niyetim yok gecmisi okuyamadim pek sadece bakip gectm sanirim herkes diuete devam
hadi hayılrısıkızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)
benim de aldırmam lazım ayrıca spirali de kontrol ettirmeliyim ama üşeniyorummsmear aldırdım . ama kan tahlili yaptıramadım .markina bouzukmuş. yarın inşallah.
GüZel ve tatlı bir vakit geçirmişsin canım. Inşallah herşey gönlünce olur.kızlar geçen biriyle tanıştım netten izmirli bir çocuk :) bugün fırsat oldu oturduk bir kahve içtik :)
Canım inşallah tahlillerin iyi çıkar. Geçmiş olsunsmear aldırdım . ama kan tahlili yaptıramadım .markina bouzukmuş. yarın inşallah.
Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun dinlen canım bol sıvı al. bir kaç gün yürüme terleyince daha ağırlaşırsın.selam canlar..eve geldik ama acayip grip oldum..babama da bulaşmadan geldik çok şükür..yorgun ve halsizim..diyet mafiş..bugün yine düzene girmece..ama yürüyüş yapamam çoook halsizim..ilaç alıyorum büyük ihtimal az sonra sızarım..
kahvaltım
omlet
pastırma
1 dilim ekmek
peynir zeytin
akşama tavuk suyuna şehriye çorbası yapıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?