- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ara öğün
1 hurma
1 kupa şekersiz çay
Sıfayi kaptim kızlar boğazım çok kötü burnum da akmaya başladı
1 kupa sarjmsakli ayran içtim. 2 su bardağı alıyor o kupa
alahim tam bi dengesizmis desene bosver canim iyiki de olmamis en bastan
gecmis olsun cnm eger iyilesmeye basladiysan mikroplar yavas yavas gdio demektir o da istah artisi yaoar bnde de ole oluo canimSelam kızlar
Cumartesiden beri annemler vardı gelemedim, cuma da kilo bildirimini yapamadım internet sorunluydu ,bu hafta artıdayım zaten hiç dikkat edemedim, sabah akşam iğne oluyorum, yarın son , daha iyiyim, ama acayip iştahım arttı , niye bilmiyorum, normal düzene dönerim inşallah, geçmişe de bakamadım, bi göz atayım
A fiyat olsunetli canim etsiz sevmiyorum ben. sadece cimenle beslenen organik inek eti. robotta iyice hamur haline getirdim sinirleri olmadigi icin cok yagsiz ve lezzetli oluyor cig kofte icin mukemmel. resimde isiktan dolayi sanirim kofteler kuru cikmis halbuki baya yumusakti kivami cok guzeldi. bol maydanozlu seviyorum zaten maydanozu herseyde severim. yarim kilodan biraz fazla ete 1 buyuk bardak ince bulgur kullandim. maydanoz ve yesil sogan haric herseyi robottan gecirip hamur yogurma makinasinda 1 saat yogurdum. bazilari bulguru islatip yapiyolarmis ben sevmiyorum oyle elle yapilana benzemiyor kisir gibi oluyor o yuzden kuru bulgurla yavas yavas domatesli isot biberli ve biber salcali su ilave ederek uzun sure yoguruyorum. elle yapilandan hic farki olmuyor boyle. benim minikler bile aci olmasina ragmen bayila bayila yediler ayrica okul beslenme cantasina koydurdular.
gecmis olsun benide smear icin aramislar randevu alip gitmem lazim.
ayyy patateslisinide cok severim bir dahakine ondan yapayim.
Kismetten otesi yok. Kismetinin nerde oldugunu kimse bilemez hic beklemedigin bir anda karsina cikar.
gecmis olsun canim.
hosgeldin masallah hizli baslamissin yine.
ayni benimkiler hahhaha
Daha iyisin degil mi canimSelam kızlar
Cumartesiden beri annemler vardı gelemedim, cuma da kilo bildirimini yapamadım internet sorunluydu ,bu hafta artıdayım zaten hiç dikkat edemedim, sabah akşam iğne oluyorum, yarın son , daha iyiyim, ama acayip iştahım arttı , niye bilmiyorum, normal düzene dönerim inşallah, geçmişe de bakamadım, bi göz atayım
Iyi yaptin canim1 bardak da eti form kayısıli Kuru Erikli çaydan içtim gün bitti benim için
Yat dinlen canim.hastslik zordurSıfayi kaptim kızlar boğazım çok kötü burnum da akmaya başladı
1 kupa sarjmsakli ayran içtim. 2 su bardağı alıyor o kupa
Eline sağlık canım ıslak kek gibi duruyor tadi nasıl oldu tarifini de yazarmisin
canım smear sonucum için 15 gün ile 1 ay arası dediler . ilçe sağlık merkezine gittim. aslında ilde oturuyorum ama ilçeye geliyorum çalışmaya.@demirleke Canım Sonuçlarını Ne Zaman Alacaksın Inşallah Temiz Cikar
Ben brovniyi bitter cikolatayla yapiorum cnim oyle de cok lezzetli oluo icini hafif islak birakiorum pisirirkenkek tarifim.
3 yumurta
1 bardak şeker
2 bardak bardak süt
1 bardak sıvı yağ
2 kaşık yoğurt ( yoğunt keki yumuşak yapıyor )
1 paket kurufaasülye unu
1 bardak normal un
yumurta ve şekeri çırp . süt , sıvı yağ yoğunt , 2 paket kakao ekle. karıştır ve 2 bardak ayır bu karışımdan
kalan kısma 1 paket kurufasulye unu ve normal un ekle.
kabartma tozu da ilave et . pişir . kek çıkınca fırından hemen kestim . ve sosu ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?