Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Sıfayi kaptim kızlar boğazım çok kötü burnum da akmaya başladı

1 kupa sarjmsakli ayran içtim. 2 su bardağı alıyor o kupa

Selam kızlar

Cumartesiden beri annemler vardı gelemedim, cuma da kilo bildirimini yapamadım internet sorunluydu ,bu hafta artıdayım zaten hiç dikkat edemedim, sabah akşam iğne oluyorum, yarın son , daha iyiyim, ama acayip iştahım arttı , niye bilmiyorum, normal düzene dönerim inşallah, geçmişe de bakamadım, bi göz atayım

alahim tam bi dengesizmis desene bosver canim iyiki de olmamis en bastan

gecmis olsun cnm eger iyilesmeye basladiysan mikroplar yavas yavas gdio demektir o da istah artisi yaoar bnde de ole oluo canim

A fiyat olsun

Daha iyisin degil mi canim

@demirleke Canım Sonuçlarını Ne Zaman Alacaksın Inşallah Temiz Cikar
canım smear sonucum için 15 gün ile 1 ay arası dediler . ilçe sağlık merkezine gittim. aslında ilde oturuyorum ama ilçeye geliyorum çalışmaya.
o nedenle ancak buraya gidebiliyorum. vakitten dolayı.
kan verdim bugün . şükür açılmış sistem.
aç karnına gittim. kendi doktorum gelmedi. otobusu kaçırmış .başka hekime girdim. ona aniden güçsüz kalıyorum kan tahlili istiyorum dedim. şeker olabilir mi diye düşündü. şeker de yazdı tahlillerin arasına.
sanmıyorum şeker olsun .
neyse çıkacak artık . kan sonuçlarımı yarın alacağım .

kek tarifim.
3 yumurta
1 bardak şeker
2 bardak bardak süt
1 bardak sıvı yağ
2 kaşık yoğurt ( yoğunt keki yumuşak yapıyor )
1 paket kurufaasülye unu
1 bardak normal un

yumurta ve şekeri çırp . süt , sıvı yağ yoğunt , 2 paket kakao ekle. karıştır ve 2 bardak ayır bu karışımdan
kalan kısma 1 paket kurufasulye unu ve normal un ekle.
kabartma tozu da ilave et . pişir . kek çıkınca fırından hemen kestim . ve sosu ekledim

Ben brovniyi bitter cikolatayla yapiorum cnim oyle de cok lezzetli oluo icini hafif islak birakiorum pisirirken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…