Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canım geçmiş olsun. Önce iyi oldu sanıp mesaj yazdım ama sonunu okuyunca kötü oldu. En azından dürüst davranmış canım boşver daha çok uzatmadan bitmesi iyi olmuş boşver gitsin. Herşeyin hayırlısı. ALLAH gönlüne göre versin tatlım

Selam canlarım bugün niyetliyim.

Sahurum
2 haşlanmış yumurta
1 buçuk dilim tb ekmeği
2 çatal peynir
1 domates
1 kozlenmis biber
2 kupa şekersiz çay
2 tane kuru kayısı

Iftar
Mercimek çorbası
Fırında tavuk
Pilav ama ben yemem
Salata
Ayran

amin canım .

nasi ya sevmemismi seni yani

Hosbulduk ikimozde canim col gecmis olsun sana benim de diyet bitti ankarada gorumcemler oyle yerlere goturduler ki bozmamak imkansizdi baban nasi oldu
allah kabul etsin canimcim

Allah kabul etsin canım.
ben de bugün tutmayı istedim . ama o gücü bulamadım kendimde.

hayret bi şey adam dengesiz .
zaten netten bi cacık çıkmaz evlilik adına.
ben inanmıyorum adam akıllı erkeklerin nete girip de evlilik yapacağına.
vardır bi kusurları diye düşünüyorum .
hasta olmuşsun bi de üstüne. tüh be

hasta oldğmla kaldım cnm evlilik düşünecek kdr ciddi birşey değildi ama hoşuma gitmişti hani olsa dediğim biriydi üstelik dün 1.5 saat oturduk dha ben kalkalım mı dedim

hayret bi şey .
çok gıcık .
beğenilmemek de insanı rencide eden bi şey . her ne kadar kendine güvensen de reddedilmek kötüdür.
bi daha netten buluşmasan mı ne canım.
iş bul . çalış . o şekilde sosyalleş . olmaaa mı
hasta oldğmla kaldım cnm evlilik düşünecek kdr ciddi birşey değildi ama hoşuma gitmişti hani olsa dediğim biriydi üstelik dün 1.5 saat oturduk dha ben kalkalım mı dedim

Tövbe bir dha netten tanıdığım biriyle tanışmam zaten canım çok sinir oldum

yuhh dengesizmiş desenesen gözünle gördüğün iyi tanıdığın birine yönelirsin inşallah ileride canım geçmiş olsun
Canım hoşgeldin. Çok geçmiş olsun dinlen canım bol sıvı al. bir kaç gün yürüme terleyince daha ağırlaşırsın.
sağol canım..aferin içtim sabahtan beri uyuyorum anca kalktım.adamı sersem yapıyor ama içmeden de geçmez
nasi ya sevmemismi seni yani

Hosbulduk ikimozde canim col gecmis olsun sana benim de diyet bitti ankarada gorumcemler oyle yerlere goturduler ki bozmamak imkansizdi baban nasi oldu
allah kabul etsin canimcim
sağol canım..tatilde diyet olmuyor düzeltiriz durumu üzülmebabam çok halsizdi..kemoterapinin etkileri çok var solgun..daha iyi olacak inşallah

ilk öyle deyip sonra dönmesi demek birilerine sordu onlar olumsuz konuştu bence..boşver sana daha iyileri olacak inşallah

ben kalktım gene kendime terbiyeli şehriye çorbası yaptım eşimde girdi şimdi mutfağa kendilerine fırında patates oturtma yapıyor..kızımdan bi girişim yok..napıcam ben bu kızla yaww..mutfağı hiç sevmiyor..benimde suçum var ama çok baştan savma yapıp ortalığı dağıtıyor kalan bana kalıyor..kızıyorum tabii oda girmiyor.sadece bulaşık makinesi yerleştirme, kahvaltıyı hazırlama,zorla bize çay koyma,bi de makarna...poffff...neyyse..

Ortak arkadaş vs yoktu Cnm da ne bileyim cidden dengesiz mis

Gunaydin sekerler masallah kaynatmissiniz gene haftaya hizli baslamissiniz.
Sabah kahvalri 1 simit ve tahinli pekmez. simidin birazini esim caldi.
oglene dun aksamdan artan koftelerle marul getirdim birazda corba var.
simdi suyumu iciyorum.
Bir ara suyu azltmistim bas agrisi yapti tekrar 3 litre icmeye basladim.

eline sağlık. bi de tarif yazsan ya seyla. nasıl yaptın. etsiz çiğ köfte mi bu.

etli canim etsiz sevmiyorum ben. sadece cimenle beslenen organik inek eti. robotta iyice hamur haline getirdim sinirleri olmadigi icin cok yagsiz ve lezzetli oluyor cig kofte icin mukemmel. resimde isiktan dolayi sanirim kofteler kuru cikmis halbuki baya yumusakti kivami cok guzeldi. bol maydanozlu seviyorum zaten maydanozu herseyde severim. yarim kilodan biraz fazla ete 1 buyuk bardak ince bulgur kullandim. maydanoz ve yesil sogan haric herseyi robottan gecirip hamur yogurma makinasinda 1 saat yogurdum. bazilari bulguru islatip yapiyolarmis ben sevmiyorum oyle elle yapilana benzemiyor kisir gibi oluyor o yuzden kuru bulgurla yavas yavas domatesli isot biberli ve biber salcali su ilave ederek uzun sure yoguruyorum. elle yapilandan hic farki olmuyor boyle. benim minikler bile aci olmasina ragmen bayila bayila yediler ayrica okul beslenme cantasina koydurdular.

gecmis olsun benide smear icin aramislar randevu alip gitmem lazim.

Eline sağlık canım bende oglene patatesli köfte yapacam misafir var

ayyy patateslisinide cok severim bir dahakine ondan yapayim.

Kismetten otesi yok. Kismetinin nerde oldugunu kimse bilemez hic beklemedigin bir anda karsina cikar.

gecmis olsun canim.

kızlar bugün diyete döndüm ben.

sabah

1 sade türk kahvesi
4-5 fırt sigara

öğlen
1 bardak ayran ( 200 ml) evde kendim yaptım

birazdan da şekersiz çay içeceğim 1 kupa

hosgeldin masallah hizli baslamissin yine.

ayni benimkiler hahhaha

Ortak arkadaş vs yoktu Cnm da ne bileyim cidden dengesiz mis
ortak arkadaş olmasa da kesin birileri etkilemiştir canım..ilk başta öyle olumlu konuşup sonra dönmesi onu gösteriyor..boşverrr
sağol canım..topikçe hepimiz sırayla bu hastalığı atlatıcaz sanırım...
Ayy ben de bitek benim kız böyle sanıyorum..seninkiler de mi
şi

Allah kabul etsin insallah canım

ahhhh canım sorma babası yardım ediyor onda tık yok geçen hastayım ağrım var miyomdan sofrayı zor hazırladım yedi içti gitti bakakalmışım arkasından sonra eşim topladı bulaşıklarıda halletmiş sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…