- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Canım bu unlar 3 hafta önce BİMmm'm E geldi
2 şer paket aldım
Daha önce başka marketlerde görmedim
Yoğururken yumuşak kıvamlı
Pişince kıtır Aslında sade un kullanılıyor ,ama ben nohut unu da kattım
Ay sen de kullanıyorsun vitamin.tahlil yaptırdın demek ki
Afiyet olsun canim kerevize bayilirim
15 dk vaktim var biraz daha yazayim.
o plaj meselesinden sonra uzun sure gorusmedik. hatta omuzlarimdan bir yuk kalkmis gibi hissetmistim. cunku yasadiklarimdan sonra arkadasligi beni endiselendiriyordu ayni zamandada cok hosuma gidiyordu. kafami karistiriyordu o yuzden oh dedim arayip sormuyor sonunda kurtuldum.
Ama sevgililer gununde yine aradi. ikimizinde sevgilisi yok bu aksam beraber disari cikalim once yemek yeriz sonrada sinemaya gideriz dedi ben yine hayir diyemedim.
beni once bi restauranta goturdu. ben usulen adettendir diye hediyede almistim ama o cicek bile almamisti. goturdugu restaurantta her yemekte domuz vardi sadece salata yedim. ordanda sinemaya gittik sectigi filmi muhtemelen hic biriniz bilmiyorsunuzdur ama google dan bakin diye ismini yazayim. "MONSTER" charlize theron monster
yarisinda ben artik daha fazla bakamiycam dedim ve ciktik.
yine berbat bir aksam gecirdikten sonra birde evime gelmek istedi. bende agzinin payini verdim tabii cok bozuldu.
yine uzun bir sure aramadi ama bu defa kesin aramaz dedim cok emindim soylediklerimden sonra. ozellikle evlenmeden iliski yok benim kitabimda kismina takilacagindan hayli emindim ama bu yine aradi.
Arkadasinin evinde parti varmis 2 saat dil doktu sana bir ozur borcum var mutlaka gel dedi ben de yine hayir diyemedim
Gittigimde herkes zil zurna sarhostu tabii bizimkide oyle. bana sarilip opmek falan istedi hic sevmedigim hareketler iteledim cok kotu kokuyorsun. bence benden en az 2 metre uzak dur midem kalkti dedim mosmor oldu.
20 dk anca kalabildim sonra bir kenara cektim bunu konustum. bir daha beni aramamasini soyledim. bu hayat tarzi bana ters dedim. alkol kullanmiyorum, evlilik disi iliskiye girmiyorum, geleneklerime ve dinime bagliyim, ustelik 5 vakit namaz kilan bilincli bir muslumanim. ben sizin gibi olamam sizde benim gibi olamazsiniz bir daha beni aramayin kesinlikle dedim. anlayamadigim bir sekilde uzuldu. bisey demedi ama aglicakti nerdeyse sonra ben ciktim. 2 gun sonra gece 2:00 de telefonum caldi. o saatte hep Turkiyeden ararlar genellikle o yuzden actim. gene bizimki.
sakin kapatma dedi. cok onemli bisey soylucem. su anda bir elimde 1 bardak scotch var ama icemiyorum. senin yuzunden sogudum icemiyorum etrafimda binlerce insan var ama ben cok yalnizim herkes sahte herkes yalan bir tek sen gerceksin dedi. bir tek sen yalakalik etmiyorsun kendini begendirmeye calismiyorsun yalan dolan yok samimisin lutfen bana bir sans ver sana karsi asla saygisizlik etmicem ve yanindayken alkol de kullanmiycam ayrica gidecegimiz yerlerede sen karar ver ben sadece seninle arkadas olmak istiyorum dedi.
cok sasirmistim ama o kadar samimiydiki reddedemedim.
2 hafta sonra evlendik.
evlenme teklifi ve hikayesi bir dahaki sefere.
aslinda sen birakmostin canim sanki abur cuburu yine mi basladin sanirim bu ara hamurisi tuketiosuntut canım. ben de kaçamakları bırakırım inşallah . çok kaçamak yapıyorum . manyak mıyım neyim
cook lezzetli gorunuolarBu aksam oglanlara yaptirdim. Cok ozendim Filiz e.
Seylanin Gunlugu film gibi biraz hizli olmus evlilik ama masallh iyi olmus ben olsam o kadar davranisin uzerine en az 1 yil onu iyice test ederdim sanirim :)) 2 haftada evlenince ailen bisey demedi mi cnm bu arada senin meslegin neydi
25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su
Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah
Evet başladım.bırakacağım inşallahaslinda sen birakmostin canim sanki abur cuburu yine mi basladin sanirim bu ara hamurisi tuketiosun
cook lezzetli gorunuolar
Allah bozmasin ins hep boyle devam etsin ailen nasil karsiladi bu durumu canmBen ic mimarim ama kendi meslegimi yapamiyorum burda. o yuzden esimle calisiyorum.
Hersey kader ile takdir edilmis. Evlilige cok sicak bakmiyordum zaten. ustelik hersey cok ama cok kotu basladi ve hep fiyaskoyla devam etti. ben degil 2 haftada evlenmek, ciddi bir arkadaslik bile planlamadim ama kismet iste. bazi olaylar planlananin aksine kontrol disi gelisiyor insan engel olamiyor.ama iyikide oyle olmus. Allah kesinlikle herseyin en iyisini biliyor. 14 yil gecti Esim hala basima gelen en mukemmel seysin diyor bana ve bende ayni sekilde dusunuyorum. Kaderin otesinde bir kader var ve insan hic ummadigi seyler yasiyor. Allah herkesin gonlune gore versin.
Aşkolsun bukadar mı bi de ben yokumSabahvesen nerede bu arada bide sersum yok
Allah bozmasin ins hep boyle devam etsin ailen nasil karsiladi bu durumu canm
oy kuzucuk . gel . nerelerdesin sen peki.Aşkolsun bukadar mı bi de ben yokum
çok hızlı evlenmişsin gerçekten 2 hafta o kadar az bi zaman ki . kader i şte . nasipAilem ilk başta hoş karşılamadı ama sonra eşimi tanıyınca birde Müslüman olduğunu öğrendiklerinde sorun kalmadı
ayyy canmm evet bude sen yoksun kuzum hosgeldinnAşkolsun bukadar mı bi de ben yokum
daha iyi olmana sevindim canımSağol canım galiba öyle oldu ,çok abarttım son 3-4 gündür ama böyle gidemez dur demem lazım
Sağol canım daha iyiyim boğazım düzeldi ama üstümde halsizlik var bayağı, sana da geçmiş olsun sonuçların da iyi çıkar inşallah
maşallah kuzuya ..seninki de umarsız demek ki..hastalıktan ölsek tınn bunlar..söylemeden hiç bir şey yapmıyor..10 kere söyle yapıyor o da baştan savma sonra da yaptım ya diyor
seylanın ki bitsin biz de anlatırız canımSeylanin Gunlugu canım gerçekten film gibi bir hikayeniz varmış devamını da bekliyoruz
sersum senin de hikayeni dinlemek isteriz canım , nöbetin mi vardı görünmüyorsun
@sabahvesen canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını, bu arada sen de yoksun mu ben mi kaçırdım
Ayyy insan o filme götürürmüüü ..gerçi bizim de eşimle ilk gittiğimiz film iğrençti ama bu resmen katilAfiyet olsun canim kerevize bayilirim
15 dk vaktim var biraz daha yazayim.
o plaj meselesinden sonra uzun sure gorusmedik. hatta omuzlarimdan bir yuk kalkmis gibi hissetmistim. cunku yasadiklarimdan sonra arkadasligi beni endiselendiriyordu ayni zamandada cok hosuma gidiyordu. kafami karistiriyordu o yuzden oh dedim arayip sormuyor sonunda kurtuldum.
Ama sevgililer gununde yine aradi. ikimizinde sevgilisi yok bu aksam beraber disari cikalim once yemek yeriz sonrada sinemaya gideriz dedi ben yine hayir diyemedim.
beni once bi restauranta goturdu. ben usulen adettendir diye hediyede almistim ama o cicek bile almamisti. goturdugu restaurantta her yemekte domuz vardi sadece salata yedim. ordanda sinemaya gittik sectigi filmi muhtemelen hic biriniz bilmiyorsunuzdur ama google dan bakin diye ismini yazayim. "MONSTER" charlize theron monster
yarisinda ben artik daha fazla bakamiycam dedim ve ciktik.
yine berbat bir aksam gecirdikten sonra birde evime gelmek istedi. bende agzinin payini verdim tabii cok bozuldu.
yine uzun bir sure aramadi ama bu defa kesin aramaz dedim cok emindim soylediklerimden sonra. ozellikle evlenmeden iliski yok benim kitabimda kismina takilacagindan hayli emindim ama bu yine aradi.
2 haftada one hızz..iyi karar vermişsin okadar fiyaskodan sonra..demek çok ikna ediciArkadasinin evinde parti varmis 2 saat dil doktu sana bir ozur borcum var mutlaka gel dedi ben de yine hayir diyemedim
Gittigimde herkes zil zurna sarhostu tabii bizimkide oyle. bana sarilip opmek falan istedi hic sevmedigim hareketler iteledim cok kotu kokuyorsun. bence benden en az 2 metre uzak dur midem kalkti dedim mosmor oldu.
20 dk anca kalabildim sonra bir kenara cektim bunu konustum. bir daha beni aramamasini soyledim. bu hayat tarzi bana ters dedim. alkol kullanmiyorum, evlilik disi iliskiye girmiyorum, geleneklerime ve dinime bagliyim, ustelik 5 vakit namaz kilan bilincli bir muslumanim. ben sizin gibi olamam sizde benim gibi olamazsiniz bir daha beni aramayin kesinlikle dedim. anlayamadigim bir sekilde uzuldu. bisey demedi ama aglicakti nerdeyse sonra ben ciktim. 2 gun sonra gece 2:00 de telefonum caldi. o saatte hep Turkiyeden ararlar genellikle o yuzden actim. gene bizimki.
sakin kapatma dedi. cok onemli bisey soylucem. su anda bir elimde 1 bardak scotch var ama icemiyorum. senin yuzunden sogudum icemiyorum etrafimda binlerce insan var ama ben cok yalnizim herkes sahte herkes yalan bir tek sen gerceksin dedi. bir tek sen yalakalik etmiyorsun kendini begendirmeye calismiyorsun yalan dolan yok samimisin lutfen bana bir sans ver sana karsi asla saygisizlik etmicem ve yanindayken alkol de kullanmiycam ayrica gidecegimiz yerlerede sen karar ver ben sadece seninle arkadas olmak istiyorum dedi.
cok sasirmistim ama o kadar samimiydiki reddedemedim.
2 hafta sonra evlendik.
evlenme teklifi ve hikayesi bir dahaki sefere.
Allah mutluluğunuzu daim etsin.Ben ic mimarim ama kendi meslegimi yapamiyorum burda. o yuzden esimle calisiyorum.
Hersey kader ile takdir edilmis. Evlilige cok sicak bakmiyordum zaten. ustelik hersey cok ama cok kotu basladi ve hep fiyaskoyla devam etti. ben degil 2 haftada evlenmek, ciddi bir arkadaslik bile planlamadim ama kismet iste. bazi olaylar planlananin aksine kontrol disi gelisiyor insan engel olamiyor.ama iyikide oyle olmus. Allah kesinlikle herseyin en iyisini biliyor. 14 yil gecti Esim hala basima gelen en mukemmel seysin diyor bana ve bende ayni sekilde dusunuyorum. Kaderin otesinde bir kader var ve insan hic ummadigi seyler yasiyor. Allah herkesin gonlune gore versin.
Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorumselam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil.. ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..
hepinizi öptüm
cok gexmis olsun cnm dinlen bu hafta diyet yapilir snra nede olsaselam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil.. ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..
hepinizi öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?