Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Arkadasinin evinde parti varmis 2 saat dil doktu sana bir ozur borcum var mutlaka gel dedi ben de yine hayir diyemedim
Gittigimde herkes zil zurna sarhostu tabii bizimkide oyle. bana sarilip opmek falan istedi hic sevmedigim hareketler iteledim cok kotu kokuyorsun. bence benden en az 2 metre uzak dur midem kalkti dedim mosmor oldu.
20 dk anca kalabildim sonra bir kenara cektim bunu konustum. bir daha beni aramamasini soyledim. bu hayat tarzi bana ters dedim. alkol kullanmiyorum, evlilik disi iliskiye girmiyorum, geleneklerime ve dinime bagliyim, ustelik 5 vakit namaz kilan bilincli bir muslumanim. ben sizin gibi olamam sizde benim gibi olamazsiniz bir daha beni aramayin kesinlikle dedim. anlayamadigim bir sekilde uzuldu. bisey demedi ama aglicakti nerdeyse sonra ben ciktim. 2 gun sonra gece 2:00 de telefonum caldi. o saatte hep Turkiyeden ararlar genellikle o yuzden actim. gene bizimki.
sakin kapatma dedi. cok onemli bisey soylucem. su anda bir elimde 1 bardak scotch var ama icemiyorum. senin yuzunden sogudum icemiyorum etrafimda binlerce insan var ama ben cok yalnizim herkes sahte herkes yalan bir tek sen gerceksin dedi. bir tek sen yalakalik etmiyorsun kendini begendirmeye calismiyorsun yalan dolan yok samimisin lutfen bana bir sans ver sana karsi asla saygisizlik etmicem ve yanindayken alkol de kullanmiycam ayrica gidecegimiz yerlerede sen karar ver ben sadece seninle arkadas olmak istiyorum dedi.
cok sasirmistim ama o kadar samimiydiki reddedemedim.
2 hafta sonra evlendik.
evlenme teklifi ve hikayesi bir dahaki sefere.

25 ocak Çarşamba menüm
Kahvaltı 08:15
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet kuru kayısı
Öğle 12:25
Yarım paket Eti form kepekli
İki adet badem
13 çorba kaşığı mercimek çorbası
Akşam 18:10
Beş çorba kaşığı sütaş yoğurt
1 adet badem
Toplam 498 kalori
Ekstalar şimdiden su 9 onbeş yapçam
Bir bardak rezene
Bir bardak karışık bitki çayı
Yarım bardak yarım limon sıkılmış ılık su

Tarçınlı sütümü ve kürümü yapıp yatıcam inşallah

Görmedim bimde kaçırmışım demekki

Ay sen de kullanıyorsun vitamin.tahlil yaptırdın demek ki

Yaptırdım canım demirim ve d vitaminim çok düşük çıktı

Kısmetmiş Allah yazmış canım bir ömür mutlu olun inşallah

Vaav ne kadar hızlı

Seylanin Gunlugu film gibi biraz hizli olmus evlilik ama masallh iyi olmus ben olsam o kadar davranisin uzerine en az 1 yil onu iyice test ederdim sanirim :)) 2 haftada evlenince ailen bisey demedi mi cnm bu arada senin meslegin neydi

Ben ic mimarim ama kendi meslegimi yapamiyorum burda. o yuzden esimle calisiyorum.
Hersey kader ile takdir edilmis. Evlilige cok sicak bakmiyordum zaten. ustelik hersey cok ama cok kotu basladi ve hep fiyaskoyla devam etti. ben degil 2 haftada evlenmek, ciddi bir arkadaslik bile planlamadim ama kismet iste. bazi olaylar planlananin aksine kontrol disi gelisiyor insan engel olamiyor.ama iyikide oyle olmus. Allah kesinlikle herseyin en iyisini biliyor. 14 yil gecti Esim hala basima gelen en mukemmel seysin diyor bana ve bende ayni sekilde dusunuyorum. Kaderin otesinde bir kader var ve insan hic ummadigi seyler yasiyor. Allah herkesin gonlune gore versin.

Allah bozmasin ins hep boyle devam etsin ailen nasil karsiladi bu durumu canm

Aşkolsun bukadar mı bi de ben yokum
oy kuzucuk . gel . nerelerdesin sen peki.
neden gelemiyorsun.
Ailem ilk başta hoş karşılamadı ama sonra eşimi tanıyınca birde Müslüman olduğunu öğrendiklerinde sorun kalmadı
çok hızlı evlenmişsin gerçekten 2 hafta o kadar az bi zaman ki . kader i şte . nasip
ailen de hoş karşılamış maşallah.
biz eşim ile 4 yıl çıktık. 1999 da çıkmaya başladık . 2003 de de evlendik.

daha iyi olmana sevindim canım

maşallah kuzuya ..seninki de umarsız demek ki..hastalıktan ölsek tınn bunlar..söylemeden hiç bir şey yapmıyor..10 kere söyle yapıyor o da baştan savma sonra da yaptım ya diyor

seylanın ki bitsin biz de anlatırız canım

Ayyy insan o filme götürürmüüü ..gerçi bizim de eşimle ilk gittiğimiz film iğrençti ama bu resmen katil

2 haftada one hızz..iyi karar vermişsin okadar fiyaskodan sonra..demek çok ikna edici

Allah mutluluğunuzu daim etsin..kaderin önüne geçilemiyor..

Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorum

cok gexmis olsun cnm dinlen bu hafta diyet yapilir snra nede olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…