selam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil.. ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..
hepinizi öptüm
Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorum
oy kuzucuk . gel . nerelerdesin sen peki.
neden gelemiyorsun.
çok hızlı evlenmişsin gerçekten 2 hafta o kadar az bi zaman ki . kader i şte . nasip
ailen de hoş karşılamış maşallah.
biz eşim ile 4 yıl çıktık. 1999 da çıkmaya başladık . 2003 de de evlendik.
daha iyi olmana sevindim canım
maşallah kuzuya ..seninki de umarsız demek ki..hastalıktan ölsek tınn bunlar..söylemeden hiç bir şey yapmıyor..10 kere söyle yapıyor o da baştan savma sonra da yaptım ya diyor
seylanın ki bitsin biz de anlatırız canım
Ayyy insan o filme götürürmüüü ..gerçi bizim de eşimle ilk gittiğimiz film iğrençti ama bu resmen katil
2 haftada one hızz..iyi karar vermişsin okadar fiyaskodan sonra..demek çok ikna edici
Allah mutluluğunuzu daim etsin..kaderin önüne geçilemiyor..
selam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil.. ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..
hepinizi öptüm
yazayım canım diyet tarifi bu ama kooyduğun şekere göre değişir tabiBen de yemek istemiyorum ama nefse hakim olunmuyor
Sağol canım siz de ankaraya gelip gitmişsiniz iyi tatiller
Sağol filizim sana da geçmiş olsun her reglin ağrılı oluyor Allah yardımcın olsun
Çok güzel görünüyor kurabiyenin tarifini yazabilir misin , bir de içine damla çikolata koysam olur mu, oğlum öyle istiyor da
ah canım ne güzel yapmışlar kıssss kıyamam afiyet olsunBu aksam oglanlara yaptirdim. Cok ozendim Filiz e.
ah canım bulgur pilavına bende dayanamıyorum her türlüsüne yapsamda hafta sonuna dek getiriyom bir kere yiyorum olsun canım her zaman yemedikten sonra üstüne soda içseydinAkşam yemeğim 2 tabak bulgur pilavı acı biber turşusu ve salata
Gene çok kaçırdım resmen midemi büyüttüm nasıl küçültücem
canım senin nasibinmiş demekki bak müsliman oldu sayende bunları yaşıyacakmışsın demekki ne güzel mutlusunda daha ne olsun dürüst olman onun ilgisinii çekmiş boşluktaymış seninle hayatını tamamlamış allah her daim mutlu etsin sizi çocukllarınızla berabberArkadasinin evinde parti varmis 2 saat dil doktu sana bir ozur borcum var mutlaka gel dedi ben de yine hayir diyemedim
Gittigimde herkes zil zurna sarhostu tabii bizimkide oyle. bana sarilip opmek falan istedi hic sevmedigim hareketler iteledim cok kotu kokuyorsun. bence benden en az 2 metre uzak dur midem kalkti dedim mosmor oldu.
20 dk anca kalabildim sonra bir kenara cektim bunu konustum. bir daha beni aramamasini soyledim. bu hayat tarzi bana ters dedim. alkol kullanmiyorum, evlilik disi iliskiye girmiyorum, geleneklerime ve dinime bagliyim, ustelik 5 vakit namaz kilan bilincli bir muslumanim. ben sizin gibi olamam sizde benim gibi olamazsiniz bir daha beni aramayin kesinlikle dedim. anlayamadigim bir sekilde uzuldu. bisey demedi ama aglicakti nerdeyse sonra ben ciktim. 2 gun sonra gece 2:00 de telefonum caldi. o saatte hep Turkiyeden ararlar genellikle o yuzden actim. gene bizimki.
sakin kapatma dedi. cok onemli bisey soylucem. su anda bir elimde 1 bardak scotch var ama icemiyorum. senin yuzunden sogudum icemiyorum etrafimda binlerce insan var ama ben cok yalnizim herkes sahte herkes yalan bir tek sen gerceksin dedi. bir tek sen yalakalik etmiyorsun kendini begendirmeye calismiyorsun yalan dolan yok samimisin lutfen bana bir sans ver sana karsi asla saygisizlik etmicem ve yanindayken alkol de kullanmiycam ayrica gidecegimiz yerlerede sen karar ver ben sadece seninle arkadas olmak istiyorum dedi.
cok sasirmistim ama o kadar samimiydiki reddedemedim.
2 hafta sonra evlendik.
evlenme teklifi ve hikayesi bir dahaki sefere.
ah canım kıyamam sen iyileşte devam edersin nasıl olsaselam kızlar...2 gündür yatak döşek grip fena vurdu..anca bugün biraz kendime geldim..iyi ki izinliyim yoksa çalışmak mümkün değil.. ben bu hafta da başlayamam diyete çok güçsüzüm..bu hafta da listeye girmeyeceğim..anca haftaya..
hepinizi öptüm
Kizlar tarifiniz cok guzel masallh kahveyle iyi gderficans canım bu ölçüleri 2 katı yaparsan 1 tepsiyi doldurur unutmuşum söylemeyi
ben de regl olmak uzereyeim canm ama bilerek bikac gndur kendimi tutup midemi kuculttum bugun canm tatli istedi biraz onu da kayisi hurma yedim gecti aclik yoktu da seker ihtiyaci vardi azcikAdet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim
Canm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))Şu an trt belgeselde diyetle ilgili bir belgesel var süper ya bir an bizim grubu orada görür olsun bi kac şey de ogrendim
Hindistancevizli si de kiyir kiyir olmuş sadce bir tane yedim eşim bir demlik çayla bir tabak yediCanm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))
Bnde damla cikilatali hindistan cevizli yaoiorum canm mado kurabiyesi die gecio benm yatigim seninkide ona benzio sanirsam birz ellerine saglikHindistancevizli si de kiyir kiyir olmuş sadce bir tane yedim eşim bir demlik çayla bir tabak yedi
Asıl canım dur bu bakım aynı miBnde damla cikilatali hindistan cevizli yaoiorum canm mado kurabiyesi die gecio benm yatigim seninkide ona benzio sanirsam birz ellerine saglik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?