tut canım. ben de kaçamakları bırakırım inşallah . çok kaçamak yapıyorum . manyak mıyım neyimAferin cnm cok iyi gdiosun bnde midem kuculmus ankaraya gittik hep didarda yedik inan uyuyamadim gunlerce gorumcem pat pat yiyodu modesine hicbisey dokunmadi ben azcik kacirinca 3 gun uyumadim
evet cnm ankaraya gdip geldik bikac gun smdi evdeyim dedim evdeyken bu isi sıki tutim ins da ole olur
canım ellerine sağlık. el emeği göz nuru.pastayı kızım yapmıştı süslemesini
diğerinide bugün ben yaptım yulaflı kurabiye diyete uygun nescafe ile yedim biraz önce
Masallah canm harika gorunuolar kizinin da seninde ellerine saglik menun de her zamanki gbi gayet hoskahvaltım=2 dilim ekmek kendi yaptığım + labne peynir sürdüm +3 ad. zeytin +2 ceviz
öğlen=nescafe+2 yulaflı kurabiye
akşam= kereviz yemeği +turp salatası
evet canım aynen öyle oluyor darısı senin başına kızın büyüyünce o da yapar canımcanım ellerine sağlık. el emeği göz nuru.
kızının elinden yapılmış bi şeyi yemek de ne tatlıdır. en güzel pastaneden daha tatlıdır tadı.
sağol canımMasallah canm harika gorunuolar kizinin da seninde ellerine saglik menun de her zamanki gbi gayet hos
afiyet olsun .
krem çikolata ben de severim . ama yememeye cçalışıyorum. bazen kavanozun dibini sıyırıyorum sadece.
afiyet olsun
sabah kan vereceğim diye yine kahvaltı yapmadan geldim
işe gelince 1 nescaafe 3 ü bi arada ama şekeri az kahvesi çok olandan aldım.
onu içtim
yanında 1 avuç leblebi yedim
şimdi öglen yemeğim
kereviz salatası
2 haşlanmış yumurta
2 dilim ekmek
var .
Hadi ins iyilesceksin cnm bitmesine cok sevndm
Guzel menu canim sanirim sen artik tutturdun bu isi
ins kan tahlilleri iyi cikar canm belli olunca yaz bize
tadı nasıl canım güzel görünüyo
geçmiş olsun canım sonuçlar iyi çıkar inşallah
geçmiş olsun ficansımtoparlanırsın inşallah
bende yaparım canım çocukları mahrum etmemek lazım biz yemiyoruz diye
aferim kısistikrarlısın maşallah
Canım bu unlar 3 hafta önce BİMmm'm E geldi@demirleke canım çok güzel olmuş çocukların ellerine sağlık
Nohut fasulye ununu nereden alıyorsun bir de kurabiyelerin kıvamı nasıl oluyor sert mi normal mi
Ay sen de kullanıyorsun vitamin.tahlil yaptırdın demek kiSeylanin Gunlugu canım sen d vitaminini günlük ne kadar alıyorsun
benim çok düşük 15 de 1 bir ampulu kırıp içicem, sonra da 8 hafta boyunca haftada 1 şişe d vit damlayı bitiricem
yemeğimi yedim kereviz çok güzel olmuş üstünede soda içtim karnım hala şiş regl devam ediyo
Seylanin Gunlugu canım gerçekten film gibi bir hikayeniz varmış devamını da bekliyoruz
sersum senin de hikayeni dinlemek isteriz canım , nöbetin mi vardı görünmüyorsun
@sabahvesen canım hakkında hayırlısı olsun sıkma canını, bu arada sen de yoksun mu ben mi kaçırdım
Afiyet olsun.Gunaydin kizlar.
kahvaltim;
2 ince dilim ekmek
tahin ve pekmez surup yedim.
oglen yanimda kuru fasulye getirdim ondan yerim.
aksam menum belli degil henuz.
Hahahhaha çok hoşşşşAfiyet olsun canim kerevize bayilirim
15 dk vaktim var biraz daha yazayim.
o plaj meselesinden sonra uzun sure gorusmedik. hatta omuzlarimdan bir yuk kalkmis gibi hissetmistim. cunku yasadiklarimdan sonra arkadasligi beni endiselendiriyordu ayni zamandada cok hosuma gidiyordu. kafami karistiriyordu o yuzden oh dedim arayip sormuyor sonunda kurtuldum.
Ama sevgililer gununde yine aradi. ikimizinde sevgilisi yok bu aksam beraber disari cikalim once yemek yeriz sonrada sinemaya gideriz dedi ben yine hayir diyemedim.
beni once bi restauranta goturdu. ben usulen adettendir diye hediyede almistim ama o cicek bile almamisti. goturdugu restaurantta her yemekte domuz vardi sadece salata yedim. ordanda sinemaya gittik sectigi filmi muhtemelen hic biriniz bilmiyorsunuzdur ama google dan bakin diye ismini yazayim. "MONSTER" charlize theron monster
yarisinda ben artik daha fazla bakamiycam dedim ve ciktik.
yine berbat bir aksam gecirdikten sonra birde evime gelmek istedi. bende agzinin payini verdim tabii cok bozuldu.
yine uzun bir sure aramadi ama bu defa kesin aramaz dedim cok emindim soylediklerimden sonra. ozellikle evlenmeden iliski yok benim kitabimda kismina takilacagindan hayli emindim ama bu yine aradi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?