Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşgeldin canım..bize takıl menülerini paylaş kendine göre bir beslenme düzenle..takıldığında hepimiz yardıma hazırız..başarılar

çook teşekkür ederim <3

Evet pirinc ve bulgur gibi syeler cok sisirio cnm bnde pek sevmiorum acikcasi sisirdikleri icin
Guzel canm abur cubur yok sabah kahvalti yerine fistik yiyerek de iyi yapmissin tut kendini aksama kadar oglen yedin ya cok acikmazsin
Hosgeldin canm sen klasik seylerle baska sabah yumurta peynir 1 veya 2 dilim ekmek aksam yemeklerinde protein almaya calis
Ama basit yok mu bildiğin bulunur malzemelerle
senin evde hangi malzemeler var sole bakalim

çok teşekkür ederim canım

Değilmi hep aynı düşünüp boşuna yipratiyoruz kendimizi
Haftaya daha iyi olur inşallah

Hoşgeldin canım burada iyi motive olursun yediklerini yazacağını düşünmek de ayrıca frenliyor insani arkadaşlarımızın tecrübelerinden çok istifade edersin
Çok teşekkür ederim Aynen öyle bu defa inanıyorum, sürekli takipte olucam, heem tecrübelerden faydalanmak için hem de bi şeyi toplu halde yapınca daha etkili olur diye düşünüyorum sürü psikolojisi misali..

Hoşgeldin canım aramıza. Burda kendini daha iyi hissedersin hem sohbet ediyoruz hergün menü paylaşıyoruz birbirimize fikir ve moral oluyor. Kendimizi kötü hissettiğimiz de hemen arkadaşlarla konuşup birbirimizi motive ediyoruz.
Bol bol kilo vermeli haftaların olsun inşallah tabii hepimiz de.

Çok teşekkür ederim Amin.. Evet şimdiden çok memnun oldum İnşallah hepimiz amacımıza ulaşırız çok istiyorum zayıfalamayı

Akşam kurabiye yaptım hindistancevizli elmalı damla çikolatalı sadece iki tane yedim eşim on tane kadar yedi belki daha fazla yemistir
yazık bize yaw hep erkekler yiyotarifi isteriz canım

Şu an trt belgeselde diyetle ilgili bir belgesel var süper ya bir an bizim grubu orada görür olsun bi kac şey de ogrendim
bende izlemek isterdim

Bnde damla cikilatali hindistan cevizli yaoiorum canm mado kurabiyesi die gecio benm yatigim seninkide ona benzio sanirsam birz ellerine saglik
bende çok severim kurabiyeyi

hoşgeldin aramıza canım

Seyla gelene kadar akşam olur canım
Çok vermediğim icin üzülmüyorum almayıp az da olsa vermek de çok iyi benim icin
olsun canım geç de olsa yapar..
çok teşekkür ederim canım

sersum victoria diye bi yer canim enfes seyler var cankayada tavsiye ederim :)
kaydettim şekerim
Değilmi hep aynı düşünüp boşuna yipratiyoruz kendimizi
Haftaya daha iyi olur inşallah
aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…