kaçamaksız olmuyor ya. haklısın.Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum tatil olduğu için belki herkesin kaçamağı ille olmustur
Evet pirinc ve bulgur gibi syeler cok sisirio cnm bnde pek sevmiorum acikcasi sisirdikleri icinBu hafta 200gr verebilmisinm aslında dün akşam biraz geç yedim pilav da vardı yoksa çarşamba günü 72.5 idi biraz şişlik oldu bende ama bugün ne çıktıysa onu yazacam pilavı çok seviyorum ama bu şişkinlik yapması yüzünden yemek istemiyorum
Guzel canm abur cubur yok sabah kahvalti yerine fistik yiyerek de iyi yapmissin tut kendini aksama kadar oglen yedin ya cok acikmazsincanım az dediğin pilav ne kadardı.
dün akşam ben de eve ğittim .
yemek vs yemedim.
oğlanların tabağında kalan pilavı yedim.
sanıyorum 2 yemek kaşığı kadardı. belki yoktu.
çay içtim.
elma yedim
galeta yedim yarım tane.
sabah kahvaltı edemedim.
yer fıstığı yedim 1 avuç
işe gelince 1 nescaafe içtim. az şekerli olan paketten
1 avuç leblebi 1 ekşi elma yedim
öğlen yemeği yaklaşıyor .
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeydtin
150 gr peynir 3 galetam var
ara öğün 1 portakal yiycem nasip olursa
Hosgeldin canm sen klasik seylerle baska sabah yumurta peynir 1 veya 2 dilim ekmek aksam yemeklerinde protein almaya calisMerhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
senin evde hangi malzemeler var sole bakalimAma basit yok mu bildiğin bulunur malzemelerle
çok teşekkür ederim canımsağol canım.sana da geçmiş olsun kıyamam ya..çocuklarla bi de..insanın yakınında birileri olsa bir tas çorba yapsa değil mi..Allah yardımcın olsun
sağol canım
sağol canım
Bazen insanın kadere karşı eli ayağı dili tutuluyor..Seninki ne kadar hayırlıymış çok şükür..Allah mutluluğunuzu daim etsin..
sağol canım..elimi kaldıracak halim yok zaten değil diyet..
sağol canım...
bende de durum aynı habire canım bişeyler istiyor..şu günleri çok kilo almadan bi atlatsam..
çok çabuk geçiyor zaman
bu sıralar çok kafana taktın sanırım kıyamamben de düşünüyorum bazen benim kızım 4 yıllık değil 5 yıllık liseyi kazandı şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum 1 yıl 1 yıldır bizimle fazladan kalacak..Allah evlatlarımızın yüzünü hep güldürsün acılarını göstermesin inşallah
bulgur ilk şişirir biraz bakliyat da öyle..sonra geçer merak etme..ben tartıdan önce yememeye gayret ediyorum
Neresi kıss adını versene biz de alırız.Simitçi dünyasının kurabiyeleri de güzel olur aslında
hoşgeldin canım..bize takıl menülerini paylaş kendine göre bir beslenme düzenle..takıldığında hepimiz yardıma hazırız..başarılar
hep aynı düşünüp üzülme hatun..geçen haftalar da dedik ya arada olur vücut duraksar..takma o kadar..hep hızlı hızlı gitmezz
Inşallah canımHaftaya gider canım moralini bozma hem de daha çok gider
hoşbulduk teşekkür ederim canım İnşallah birlikte başarırız istediğimiz kilolara ulaşırızhoş geldin . elbette paylaş . umarım gider kilocuklar
Değilmi hep aynı düşünüp boşuna yipratiyoruz kendimizisağol canım.sana da geçmiş olsun kıyamam ya..çocuklarla bi de..insanın yakınında birileri olsa bir tas çorba yapsa değil mi..Allah yardımcın olsun
sağol canım
sağol canım
Bazen insanın kadere karşı eli ayağı dili tutuluyor..Seninki ne kadar hayırlıymış çok şükür..Allah mutluluğunuzu daim etsin..
sağol canım..elimi kaldıracak halim yok zaten değil diyet..
sağol canım...
bende de durum aynı habire canım bişeyler istiyor..şu günleri çok kilo almadan bi atlatsam..
çok çabuk geçiyor zaman
bu sıralar çok kafana taktın sanırım kıyamamben de düşünüyorum bazen benim kızım 4 yıllık değil 5 yıllık liseyi kazandı şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum 1 yıl 1 yıldır bizimle fazladan kalacak..Allah evlatlarımızın yüzünü hep güldürsün acılarını göstermesin inşallah
bulgur ilk şişirir biraz bakliyat da öyle..sonra geçer merak etme..ben tartıdan önce yememeye gayret ediyorum
Neresi kıss adını versene biz de alırız.Simitçi dünyasının kurabiyeleri de güzel olur aslında
hoşgeldin canım..bize takıl menülerini paylaş kendine göre bir beslenme düzenle..takıldığında hepimiz yardıma hazırız..başarılar
hep aynı düşünüp üzülme hatun..geçen haftalar da dedik ya arada olur vücut duraksar..takma o kadar..hep hızlı hızlı gitmezz
Çok teşekkür ederimHoşgeldin canım burada iyi motive olursun yediklerini yazacağını düşünmek de ayrıca frenliyor insani arkadaşlarımızın tecrübelerinden çok istifade edersin
Haftaya ınşallah durmak yoken azından almamışsın evet .ama verseydin süper olurdu
Evet canım haklısın almadigima şükrediyorum. Devam edicez bırakmak yokAlmamkta iyi canım şimdi cocuklarda evde kış günü
Hoşgeldin canım aramıza. Burda kendini daha iyi hissedersin hem sohbet ediyoruz hergün menü paylaşıyoruz birbirimize fikir ve moral oluyor. Kendimizi kötü hissettiğimiz de hemen arkadaşlarla konuşup birbirimizi motive ediyoruz.Çok teşekkür ederimAynen öyle bu defa inanıyorum, sürekli takipte olucam, heem tecrübelerden faydalanmak için hem de bi şeyi toplu halde yapınca daha etkili olur diye düşünüyorum sürü psikolojisi misali..
Çok teşekkür ederimHoşgeldin canım aramıza. Burda kendini daha iyi hissedersin hem sohbet ediyoruz hergün menü paylaşıyoruz birbirimize fikir ve moral oluyor. Kendimizi kötü hissettiğimiz de hemen arkadaşlarla konuşup birbirimizi motive ediyoruz.
Bol bol kilo vermeli haftaların olsun inşallah tabii hepimiz de.
yazık bize yaw hep erkekler yiyoAkşam kurabiye yaptım hindistancevizli elmalı damla çikolatalı sadece iki tane yedim eşim on tane kadar yedi belki daha fazla yemistir
bende izlemek isterdimŞu an trt belgeselde diyetle ilgili bir belgesel var süper ya bir an bizim grubu orada görür olsun bi kac şey de ogrendim
bende çok severim kurabiyeyiBnde damla cikilatali hindistan cevizli yaoiorum canm mado kurabiyesi die gecio benm yatigim seninkide ona benzio sanirsam birz ellerine saglik
hoşgeldin aramıza canımMerhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
teşekkür ederim canımyazık bize yaw hep erkekler yiyotarifi isteriz canım
bende izlemek isterdim
bende çok severim kurabiyeyi
hoşgeldin aramıza canım
olsun canım geç de olsa yapar..Seyla gelene kadar akşam olur canım
Çok vermediğim icin üzülmüyorum almayıp az da olsa vermek de çok iyi benim icin
çok teşekkür ederim canım
kaydettim şekerimsersum victoria diye bi yer canim enfes seyler var cankayada tavsiye ederim :)
aynenDeğilmi hep aynı düşünüp boşuna yipratiyoruz kendimizi
Haftaya daha iyi olur inşallah
Ayniyiz seninlefiliztoprak
g. hafta= 73.5
bu hafta=73.7
fark=200g
haftalık yüzde= % 0 272
regl olmama rağmen 200g cık gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?