Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bir kase kadar vardı herhalde bu yıl iki defa yaptim çok ozlemistim dayanamadim

Selam kızlar

Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 73.8 hiç verememişim en azından almamam da iyi bişey
Fark : 0
% : 0
Spor : yürüyüş
Hedef: 70
Ben niye veremedim ki bu hafta yaa tamam almadım da ama aynı kalınca da canım sıkıldı. Halbuki hiç de kaçamak yapmadım çok dikkat ettim

hoş geldin . elbette paylaş . umarım gider kilocuklar

Haftaya gider canım moralini bozma hem de daha çok gider

Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorum
sağol canım.sana da geçmiş olsun kıyamam ya..çocuklarla bi de..insanın yakınında birileri olsa bir tas çorba yapsa değil mi..Allah yardımcın olsun
cok gexmis olsun cnm dinlen bu hafta diyet yapilir snra nede olsa
sağol canım
Çok geçmiş olsun canım iyi ol da önce ,diyet yapılır her zaman

Geçmiş olsun senin küçük çocuk da vardı dimi fırsat buldukça dinlen canım yoksa geçmiyor hemen
sağol canım
Bazen insanın kadere karşı eli ayağı dili tutuluyor..Seninki ne kadar hayırlıymış çok şükür..Allah mutluluğunuzu daim etsin..
sağol canım..elimi kaldıracak halim yok zaten değil diyet..

sağol canım...

Adet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim
bende de durum aynı habire canım bişeyler istiyor..şu günleri çok kilo almadan bi atlatsam..

çok çabuk geçiyor zaman

Geçen akşam rüyamda sayikliyordum çocuklar masal gibiler bir varmış bir yokmus hepsi yarin elimden tek tek uçup gidecekler diye. Çok ilginç geldi bana Allah kimseye evlat acısı göstermesin insallah
bu sıralar çok kafana taktın sanırım kıyamamben de düşünüyorum bazen benim kızım 4 yıllık değil 5 yıllık liseyi kazandı şimdi iyi ki öyle olmuş diyorum 1 yıl 1 yıldır bizimle fazladan kalacak..Allah evlatlarımızın yüzünü hep güldürsün acılarını göstermesin inşallah

Akşam yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım pilavı biraz kaçırdım daha az yeseydim iyi olacaktı bir kase kadar yedim üç tepeleme yemek kaşığı da fasulye yedim
bulgur ilk şişirir biraz bakliyat da öyle..sonra geçer merak etme..ben tartıdan önce yememeye gayret ediyorum
Neresi kıss adını versene biz de alırız.Simitçi dünyasının kurabiyeleri de güzel olur aslında

hoşgeldin canım..bize takıl menülerini paylaş kendine göre bir beslenme düzenle..takıldığında hepimiz yardıma hazırız..başarılar

hep aynı düşünüp üzülme hatun..geçen haftalar da dedik ya arada olur vücut duraksar..takma o kadar..hep hızlı hızlı gitmezz

en azından almamışsın evet .ama verseydin süper olurdu

Almamkta iyi canım şimdi cocuklarda evde kış günü

Hoşgeldin canım burada iyi motive olursun yediklerini yazacağını düşünmek de ayrıca frenliyor insani arkadaşlarımızın tecrübelerinden çok istifade edersin

selam kızlar..anladığım kadarıyla 1. sayfaya bakıp liste sırasının kimde olduğunu bilen yok..arada 1. sayfaya bakıverin beyaa..ben gelmesem nappçanız

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı

filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı

Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans:10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017
Seylanin Gunlugu canım kolay gelsin ben listede yokum bu hafta..umarım hepiniz çok güzel kilocuklar vermişinizdir..
sabahvesen banlanmış bana ulaşırsa bildirimini yaparım

Seyla gelene kadar akşam olur canım
Çok vermediğim icin üzülmüyorum almayıp az da olsa vermek de çok iyi benim icin

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum tatil olduğu için belki herkesin kaçamağı ille olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…