Bir kase kadar vardı herhalde bu yıl iki defa yaptim çok ozlemistim dayanamadimcanım az dediğin pilav ne kadardı.
dün akşam ben de eve ğittim .
yemek vs yemedim.
oğlanların tabağında kalan pilavı yedim.
sanıyorum 2 yemek kaşığı kadardı. belki yoktu.
çay içtim.
elma yedim
galeta yedim yarım tane.
sabah kahvaltı edemedim.
yer fıstığı yedim 1 avuç
işe gelince 1 nescaafe içtim. az şekerli olan paketten
1 avuç leblebi 1 ekşi elma yedim
öğlen yemeği yaklaşıyor .
2 haşlanmış yumurta
7-8 zeydtin
150 gr peynir 3 galetam var
ara öğün 1 portakal yiycem nasip olursa
hoş geldin . elbette paylaş . umarım gider kilocuklarMerhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
Haftaya gider canım moralini bozma hem de daha çok giderSelam kızlar
Kilo bildirimim
Rumuz: ozlemm1990
Diyet : karışık
Baş. Tarihi: 14 kasım 2016
Baş kilo: 84
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 73.8hiç verememişim en azından almamam da iyi bişey
Fark : 0
% : 0
Spor : yürüyüş
Hedef: 70
Ben niye veremedim ki bu hafta yaatamam almadım da ama aynı kalınca da canım sıkıldı. Halbuki hiç de kaçamak yapmadım çok dikkat ettim
Diyet için çok erken bebeğine de yazık canım dikkat et yeter6 aylık canım ek gidaya yeni geçiyoruz azar azar
sağol canım.Geçmiş olsun canım bende hastayım valla keşke bana bakan birisi olsa da yatsam kendiki ayakta zor tutuyorum
sağol canımcok gexmis olsun cnm dinlen bu hafta diyet yapilir snra nede olsa
sağol canımÇok geçmiş olsun canım iyi ol da önce ,diyet yapılır her zaman
Geçmiş olsun senin küçük çocuk da vardı dimi fırsat buldukça dinlen canım yoksa geçmiyor hemen
Bazen insanın kadere karşı eli ayağı dili tutuluyor..Seninki ne kadar hayırlıymış çok şükür..Allah mutluluğunuzu daim etsin..Sanirim benim esim beni elinden kacirmak istemedi acele etti. Turkiye'ye donmeyi planliyordum okul biter bitmez.
Nasil ikna oldum bende bilmiyorum biraz saskindim sanirim tam olarak ne oldugunu kavrayamadim. bana dusunme zamani vermedi hic. dusunsem olcsem tartsam cekimser kalirdim sanirim hemen evlenemezdim. bence o da bunun farkindaydi hizli davrandi.
Gecmis olsun canim sagligin cok daha onemli once iyiles guclen diyet bir yere kacmiyor.
sağol canım...yazayım canım diyet tarifi bu ama kooyduğun şekere göre değişir tabi
1 yemek k. tereyağı
1 yemek k.. zeytin yağı
yarım çay bardağı diyet şeker
1 ad. yumurta
vanilya ,yarım pakket kabartma tozu
1 çay bardağı süt
1 ççay bardağı yulaf
alabiilldiğine çavdar unu
1 tatlı k. niişasta
yarım avuç ceviz
2 yemek k. kakao
yapılışı= şeker yumurta çırpılır arkasından yağlar süt eklleniir diğer malzemelerde eklenir
kıvamı yağlı kağıda kaşıkla kooyuyoruz kaşıktan akmıcak lop lop koyulacak şekilde un ekleniir
nişşastada ağızda dağılması için ekleniyor damla çikolata çok yakışşıyor
20_25 dakika yeterlii pişirmek için
ah canım ne güzel yapmışlar kıssss kıyamam afiyet olsun
ah canım bulgur pilavına bende dayanamıyorum her türlüsüne yapsamda hafta sonuna dek getiriyom bir kere yiyorum olsun canım her zaman yemedikten sonra üstüne soda içseydin
canım senin nasibinmiş demekki bak müsliman oldu sayende bunları yaşıyacakmışsın demekki ne güzel mutlusunda daha ne olsun dürüst olman onun ilgisinii çekmiş boşluktaymış seninle hayatını tamamlamış allah her daim mutlu etsin sizi çocukllarınızla berabber
ah canım kıyamam sen iyileşte devam edersin nasıl olsa
bende de durum aynı habire canım bişeyler istiyor..şu günleri çok kilo almadan bi atlatsam..Adet olmak uzereyim istahim acildi yine. Saat daha 10:30 ama ben aciktim
Kurabiye yaparken biraz duygusallastim evlendikten sonra yaptığım ilk kurabiye geldi aklıma ben herzaman pek yemedigim için o kurabiyeler bir hafts kalirdi şimdi iki tepsi yapiyorum gidip gelip yiyorlar bir gunde bitiyor cocuklarimin cogaldigi ve büyüdüklerini bir daha fark etmiş oldum çok şükür Allaha nereden nereye ....
bu sıralar çok kafana taktın sanırım kıyamamGeçen akşam rüyamda sayikliyordum çocuklar masal gibiler bir varmış bir yokmus hepsi yarin elimden tek tek uçup gidecekler diye. Çok ilginç geldi bana Allah kimseye evlat acısı göstermesin insallah
bulgur ilk şişirir biraz bakliyat da öyle..sonra geçer merak etme..ben tartıdan önce yememeye gayret ediyorumAkşam yeşil fasulye bulgur pilavı yaptım pilavı biraz kaçırdım daha az yeseydim iyi olacaktı bir kase kadar yedim üç tepeleme yemek kaşığı da fasulye yedim
Neresi kıss adını versene biz de alırız.Simitçi dünyasının kurabiyeleri de güzel olur aslındaCanm smdi gordum hemen actim ama tabi bitmis coktan ben tam bir kurabiye canavariyim oyle kremali tatlilar pastalar falan yemem cok kaliteli cesit cesit kurabiye severim esime.de alistirdim ankara gittigimizde gecn orda cok kaliteli bi yer var ordan cesit cesit kurabiye alip yemistik esim diodu yine gittigimizde eve de alalim onlardan dio:))
hoşgeldin canım..bize takıl menülerini paylaş kendine göre bir beslenme düzenle..takıldığında hepimiz yardıma hazırız..başarılarMerhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
hep aynı düşünüp üzülme hatunSelam kızlar
Kilo bildirimim
Ben niye veremedim ki bu hafta yaatamam almadım da ama aynı kalınca da canım sıkıldı. Halbuki hiç de kaçamak yapmadım çok dikkat ettim
en azından almamışsın evet .ama verseydin süper olurduSelam kızlar
Kilo bildirimim
Almamkta iyi canım şimdi cocuklarda evde kış günüSelam kızlar
Kilo bildirimim
Öyle diolar da Nası yapılıp bulunur maLzemelerle biliomusunO zaman yapacagin en iyi şey iki gün detoks yapmak
Ama basit yok mu bildiğin bulunur malzemelerleverilir 3 gun sok diyet yapaesin gder
Hoşgeldin canım burada iyi motive olursun yediklerini yazacağını düşünmek de ayrıca frenliyor insani arkadaşlarımızın tecrübelerinden çok istifade edersinMerhaba kızlar, 28 yaşımdayım, bir oğlum var 2 yıl önce doğum yaptım hamile kaldığımda 70 kiloydum doğum sonrası aldığım kiloları veremedim aksine daha fazla aldım şimdi 91 kiloyum boyum 1.70.. iki yıl içinde çok fazla diyet girişiminde bulundum ama sonuç hep hüsran oldu.. İnşallah bu defa kararlıyım bir diyet listem yok, ilk etapta sadece yediklerimi azaltıcam ve spor yapıcam.. önerileriniz için takipteyim..
Canım google dan bak sana uygun olanı evde ki malzemelere göre olana sen daha iyi karar verirsinÖyle diolar da Nası yapılıp bulunur maLzemelerle biliomusun
inşallahhverilir 3 gun sok diyet yapaesin gder
Seyla gelene kadar akşam olur canımselam kızlar..anladığım kadarıyla 1. sayfaya bakıp liste sırasının kimde olduğunu bilen yok ..arada 1. sayfaya bakıverin beyaa..ben gelmesem nappçanız
liste sıramız...
sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı
mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı
filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı
Seylanin Gunlugu :27 Ocak 2017
özlemm1990:3 Şubat 2017
ficans:10 Şubat 2017
sabahvesen:17 Şubat 2017
sarfansarı:24 Şubat 2017
zeze_35:3 Mart 2017
leylak84:10 Mart 2017
mesmeser:17 Mart 2017
Seylanin Gunlugu canım kolay gelsin ben listede yokum bu hafta..umarım hepiniz çok güzel kilocuklar vermişinizdir ..
sabahvesen banlanmış bana ulaşırsa bildirimini yaparım
Hep tuhaf malzemeler o yüzden tamam çok saolCanım google dan bak sana uygun olanı evde ki malzemelere göre olana sen daha iyi karar verirsin
Eğer yaparsan bize anlat olur mu yapacak olanlara fikir olurHep tuhaf malzemeler o yüzden tamam çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?