Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Akşam 2 kaşık Meksika usülü sebzeli tavuk, 2 kaşık Meksika pilavı, 2 kaşık siyah kuru fasulye, 1 kase salata, yarım kase şehriye çorbası.
Yemekten sonra iki kupa kayısılı karışık bitki çayı.

Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah

ekim 24 de başladım canım 3 ay 4 gün oldu :) bayağı versem de sanırım bu topikten kopamam dolu dolu 3 ayım burada geçmiş dün gibi :)
Evet daha dun gibiydi gelisin dimi buraya topigimiz cok hos ya masallah bagimlilik yapio
Bugün yine spor yapamadım bir an önce spor yapmaya başlamam lazım.
sen yapamadan duramazdin canm hayirdir hastalik mi yogunluk mu

Kahvaltı 11:40
Bir ortaboy haşlanmış patates
Bir kase ev yoğurdu
Hadi dayan ışılllll son üç günnnnn

Çok hastayım kızlar ağzının içi hep yara olmuş yemek yiyemiyorum çok halsizim

ellerine sağlık canım..herkesi kutlarımm

hoşgeldin canım ..öğrenebildin mi bu sefer neden banlanmışsın kıss

hoşbuldum canım bende özledim sizi :) bundan sonra bu topikten başka bir yerde yokum banlanmamak için
bence de

Bugün yine spor yapamadım bir an önce spor yapmaya başlamam lazım.
ben de ben deama halsizim hala

Çok hastayım kızlar ağzının içi hep yara olmuş yemek yiyemiyorum çok halsizim
geçmiş olsun canım..ağız yarası başladığı an daha kaşınma aşamasında B vitamini alırsan kurtarıyorsun ama açıldıktan sonra olmuyor..ben çok çeken biri olarak keşfettim bunu ve neredeyse 5 yıldır ağız yarası başlamadan bitiyor B vitamini sayesinde..olunca adaçayı ve karanfili ayrı ayrı kaynatıp gargara iyi geliyor..en azından azaltıyor acıyı

selam canlar bugün daha iyiyim ama halsizlik devam ediyor..hastalık çok fena
kahvaltı dışarıdaydı

sahanda yumurta
salam sosis
10 adet kadar patates kızartması
2 dilim ekmek
2-3 lokma bal kaymak

bizimki brunch oldu kahvaltıdan ziyade 12.30 gibi yedik..
sonrasında 1 küçük lokum ve sade Türk kahvesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…