- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Aferin cnm bak gitcegi belliydi zaten kilolarin cok sevndim aynen devam sanirim 3 ay oldu senin dimi
Evet daha dun gibiydi gelisin dimi buraya topigimiz cok hos ya masallah bagimlilik yapioekim 24 de başladım canım 3 ay 4 gün oldu :) bayağı versem de sanırım bu topikten kopamam dolu dolu 3 ayım burada geçmiş dün gibi :)
sen yapamadan duramazdin canm hayirdir hastalik mi yogunluk muBugün yine spor yapamadım bir an önce spor yapmaya başlamam lazım.
Akşam 2 kaşık Meksika usülü sebzeli tavuk, 2 kaşık Meksika pilavı, 2 kaşık siyah kuru fasulye, 1 kase salata, yarım kase şehriye çorbası.
Yemekten sonra iki kupa kayısılı karışık bitki çayı.
Evet daha dun gibiydi gelisin dimi buraya topigimiz cok hos ya masallah bagimlilik yapio
sen yapamadan duramazdin canm hayirdir hastalik mi yogunluk mu
lavaboya çıkmaya fayda ediyor canım. açıkçası sinemaki den daha faydalı birde çok güzel kokuyoryazarhanim35 bide sen iciyorsun nasıl ise yarıyor mu
Ilk fotograftaki ne anlamadım yaOglen menum
Bende alayım markete gidince hastayım diye herhalde vücudum çok halsiz e haliyle bagirsaklarda da durgunluk varlavaboya çıkmaya fayda ediyor canım. açıkçası sinemaki den daha faydalı birde çok güzel kokuyor
ellerine sağlık canım..herkesi kutlarımmKızlar kusura bakmayın eşimin İPad'inin pili bitmiş benimkini aldı elinden anca alabildim.
Bu haftaki birincimiz yine Elif.Maşallah hepimizden çok daha azimli.
Rumuz:sabahvesen
geçen hafta:64.5
bu hafta:63.9
fark:-600
yüzde: %0.930
Rumuz: mesmeser (kutluyorum canım sen de bu hafta verenlerdensin)
Geçen haftaki kilo:73.0
Bu haftaki kilo: 72.8
Fark: -200
Fark:%0.273
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 73.8
Fark : 0
% : 0
Rumuz:Seylanın günlüğü
Geçen hafta: 52.250
Bu hafta : 52.250
Fark: 0
Yüzde: 0
filiztoprak
g. hafta= 73.5
bu hafta=73.7
fark=200g
haftalık yüzde= % 0 272
Eksik olan varsa kendini eklesin ben başka bildirim bulamadım 3 kez tekrar tekrar baktım.
Kilo veren haftamızın yıldızlarını kutluyorum. Aynı kiloda kalan bizede darısı haftaya diyorum. Alanlara da merdane gösterecektim ama şefkatim baskın çıktı çoğumuz hastaydık zaten çok fazla spor ve diyet yapamadık. O yüzden merdane yerinekoyuyorum. Herkese sevgiler.
hoşgeldin canım ..öğrenebildin mi bu sefer neden banlanmışsın kıssben geldim kızlar :) bir daha banlanmam umarım özledim sizi :)
çarşamba sabah :
kahve
öğlen
2 kepçe terbiyeli arpa şehriye çorbası
1 çay bardağı şekersiz çay
1 çay bardağı altincezvenin tarçın çayı
ara öğün
1 ufak kivi
3 tane eti form yulaflı bisküvi
akşam
1 tane zeytinyağlı lahana sarması
2 kepçe çorba salata
yemekten sonra 1 tane sade soda
9 gibi form kayısıli erikli çay
perşembe
öğlen
2 kepçe çorba
soğan ve maruldan salata
ara öğün
sade Türk kahvesi
sade soda
3 adet eti form bisküvi
1 çay bardağı altincezvenin nane limon çayı
akşam
3 yemek kaşığı yoğurt
2 kaşık nesfit
ara öğün
kayısıli erikli form çayı
1 kahve fincanı leblebi
1 hurma
sade soda
cuma
sabah
1 tane az tereyagda cıvık yumurta
biraz tulum peyniri biraz beyaz peynir
1 dilim salam
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 çay bardağı şekersiz çay
öğlen
1 kase çorba
1 kase sade marul salatası
ara öğün
1 Türk kahvesi fincanı leblebi
1 sade Türk kahvesi
1 hurma
akşam
ara öğün
1 kupa erikli kayısılı çay
1 hurma
bence dehoşbuldum canım bende özledim sizi :) bundan sonra bu topikten başka bir yerde yokum banlanmamak için
ben de ben deBugün yine spor yapamadım bir an önce spor yapmaya başlamam lazım.
Günaydın 63.600 atmış üçü gördüm bu sabah çok şükür demek o gün yediğim baklavalar şişirmiş beni ben de diyorum nie yarım kilo aldım altıyüz gramım kaldı salmamalıyım kendimi hadi son üç günnn bugün cumartesi yarın pazar ve pazartesim var üç günde 600 gram hadi inşallah
geçmiş olsun canımÇok hastayım kızlar ağzının içi hep yara olmuş yemek yiyemiyorum çok halsizim
cok gecmis olsun canmÇok hastayım kızlar ağzının içi hep yara olmuş yemek yiyemiyorum çok halsizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?