- 14 Ekim 2015
- 10.214
- 63.639
- 528
Zaten istemek ve hırs çok önemli canım. Gerisi geliyor emin ol.Çok teşekkür ederimAmin.. Evet şimdiden çok memnun oldum İnşallah hepimiz amacımıza ulaşırız çok istiyorum zayıfalamayı
Sersum izinli ben zaten yokum sanirim o ladar olabilir snra gelen ekler kendini cnmToplam 6 kişi var listede ben mi bişey kaçırdım?
Saol canim okul acilana kadar belki pek hareketli olmaz 200 gr ile ben ikinci oldum çok iyi yaaaKızlar kusura bakmayın eşimin İPad'inin pili bitmiş benimkini aldı elinden anca alabildim.
Bu haftaki birincimiz yine Elif.Maşallah hepimizden çok daha azimli.
Rumuz:sabahvesen
geçen hafta:64.5
bu hafta:63.9
fark:-600
yüzde: %0.930
Rumuz: mesmeser (kutluyorum canım sen de bu hafta verenlerdensin)
Geçen haftaki kilo:73.0
Bu haftaki kilo: 72.8
Fark: -200
Fark:%0.273
Rumuz: ozlemm1990
Geçen hafta: 73.8
Bu hafta : 73.8
Fark : 0
% : 0
Rumuz:Seylanın günlüğü
Geçen hafta: 52.250
Bu hafta : 52.250
Fark: 0
Yüzde: 0
filiztoprak
g. hafta= 73.5
bu hafta=73.7
fark=200g
haftalık yüzde= % 0 272
Eksik olan varsa kendini eklesin ben başka bildirim bulamadım 3 kez tekrar tekrar baktım.
Kilo veren haftamızın yıldızlarını kutluyorum. Aynı kiloda kalan bizede darısı haftaya diyorum. Alanlara da merdane gösterecektim ama şefkatim baskın çıktı çoğumuz hastaydık zaten çok fazla spor ve diyet yapamadık. O yüzden merdane yerinekoyuyorum. Herkese sevgiler.
Hosgeldin cnm ya ozlettin kendiniben geldim kızlar :) bir daha banlanmam umarım özledim sizi :)
çarşamba sabah :
kahve
öğlen
2 kepçe terbiyeli arpa şehriye çorbası
1 çay bardağı şekersiz çay
1 çay bardağı altincezvenin tarçın çayı
ara öğün
1 ufak kivi
3 tane eti form yulaflı bisküvi
akşam
1 tane zeytinyağlı lahana sarması
2 kepçe çorba salata
yemekten sonra 1 tane sade soda
9 gibi form kayısıli erikli çay
perşembe
öğlen
2 kepçe çorba
soğan ve maruldan salata
ara öğün
sade Türk kahvesi
sade soda
3 adet eti form bisküvi
1 çay bardağı altincezvenin nane limon çayı
akşam
3 yemek kaşığı yoğurt
2 kaşık nesfit
ara öğün
kayısıli erikli form çayı
1 kahve fincanı leblebi
1 hurma
sade soda
cuma
sabah
1 tane az tereyagda cıvık yumurta
biraz tulum peyniri biraz beyaz peynir
1 dilim salam
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
1 çay bardağı şekersiz çay
öğlen
1 kase çorba
1 kase sade marul salatası
ara öğün
1 Türk kahvesi fincanı leblebi
1 sade Türk kahvesi
1 hurma
akşam
ara öğün
1 kupa erikli kayısılı çay
1 hurma
Hosgeldin cnm ya ozlettin kendini
Hoşgeldin canım gitme başka yere tebrikler bu haftanın birincisi sensinhoşbuldum canım bende özledim sizi :) bundan sonra bu topikten başka bir yerde yokum banlanmamak için
Hoşgeldin canım gitme başka yere tebrikler bu haftanın birincisi sensinhoşbuldum canım bende özledim sizi :) bundan sonra bu topikten başka bir yerde yokum banlanmamak için
Hoşgeldin canım gitme başka yere tebrikler bu haftanın birincisi sensin
AA bilmiyodum tebrikler kaç kilo verdin bi haftada sabah ve senHoşgeldin canım gitme başka yere tebrikler bu haftanın birincisi sensin
600 gram verdim ama toplamda 11 kg 600 gram olduAA bilmiyodum tebrikler kaç kilo verdin bi haftada sabah ve sen
Aaa ne güzel tebrikler ben de geçen hafta bi forumda birinci olmuştum ama bu hafta ayın 31 ine alınmış tartılma günü600 gram verdim ama toplamda 11 kg 600 gram oldu
Aferin cnm bak gitcegi belliydi zaten kilolarin cok sevndim aynen devam sanirim 3 ay oldu senin dimi600 gram verdim ama toplamda 11 kg 600 gram oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?