Mevla şifa versin,yardımcınız olsun canim.kolay değil tabi yasananlargünaydın kızlar..bu sabah bi kalktım..dudağım hep uçuk..evvelsi gün annem üzdü biraz..baban kötü dedi ağladı tabii ben de aynengece de eşim dedi hep uyandırdım seni çok korktun gece diye..neymiş dengesini kaybediyormuş başı dönüyor şekeri çıkıyormuş babamın, ağlıyo telefonda..yaa anne dedim bu adam 6 kür kemoterapi gördü normal değil mi..paranoyak oldu kadın habire babamı izliyor..yok başın döndü yok gözün kapandı..onu da sıkıyor..dün dahiliyeye gönderdim genel bi tahlil yapıldı dr demiş amca maşallah kemoterapi görmüşsün ama benden iyisin..aman çok şükür..
yaa annem habire izliyor tabii yemekten sonra herkes mayışır şeker yükseldiği için..alet var 1 saat sonra ölçüyor amanın çok yüksek..anlatamıyoruz bunun normal olduğunu neyse dr teknisyen tekrar söylemişte anlamış inşallah..ye ye sonra şeker yüksekyükselir tabii.2 -2.5 saatten önce de normale dönmez..offf..off..uzaktan idare ne zor..Allahım şu süreç bir bitse.babam da kafayı yemeden annem yüzünden tabii..kadın kontrol manyağı oldu..tamam haklı üzülüyor ama abartıyor..hava da soğuk hep evdeler..bi bahar gelse rahatlayacaklar inşallah..
ayy kızlar gene çenem açıldı ama sizden başka kime diyeyim..neyse Allah beterinden saklasın..Çok gevezelik ettim..
Triplimelek Megi canım benim başlangıç kilom bugün 81.2 kg
3 hafta önce 80.7 ydim +500 gr kötü ama çok da değil napalım veririz gene..
kahvaltım
yarım tb lavaşı
peynir zeytin
ev sucuğu pastırma
çayy
aynen canim okul acilsin da ben raziyim evde skici cok zaten sadece can skintisindan esime yapiorum ona yaradiEline sağlık becerikli hanım tatil bitiyor artık senin de bişey yapmaya fırsatım olmaz
İyi vermişsin .öyle demeÇok az vermişim yürümeye çıkıyorum 8-10 km yürümeden gelmek yok, cezalıyım
Haklısın Can'ımKilo verenlere aferin kizlar alanlar da uzulmesin ayrica sunu farkettim ya topikce zayiflioruz yada topikce salioruz:))
Kilo verenlere aferin kizlar alanlar da uzulmesin ayrica sunu farkettim ya topikce zayiflioruz yada topikce salioruz:))
aferin sana kocaman onlar patates kizartmasi miydi pekiHaklısın Can'ım
.dikkat etmeye başladım yeniden
Ba akşam menü
Ben yemedim .tadına baktım
Canım sende iyi kilo vermişsin tebrikler sana daZayıflayan arkadaşlar tebrikler.
Ayni kalanlar veya alanlar salmak yok.BU KİLOLAR GİDECEK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?