Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Mevla şifa versin,yardımcınız olsun canim.kolay değil tabi yasananlar

KIZLAR BU HAFTA LISTEMIZ

Kilo Veren Canlarım

1. sabahvesen % 1.408

2. Seylanın Gunlugu % 0.9

TEBRIK EDERIM

Kilo Alan Canlarım

leylak84 + 1.977

ozlemm1990 + 700

sersum + 500

mesmeser + 200

ficans
Pes etmek yok güzel hatunlar

AYnı Kalan Canlarım

filiztoprak almaktansa korumuşsun canım tebrikler

Kilo verenlere aferin kizlar alanlar da uzulmesin ayrica sunu farkettim ya topikce zayiflioruz yada topikce salioruz:))
Haklısın Can'ım
.dikkat etmeye başladım yeniden
Ba akşam menü
Ben yemedim .tadına baktım

Eklentiler

• image.webp
    39,9 KB · Görüntüleme: 31
Adet olamadim karnim cok acikio tatlisiorum ama hep nefes alip tutuorum kendimi bugun de bitio dayan diorum ne vari zayif olsak da hic kilo almasak

selam kızlar ben geldim :) en sonunda banım bitti bir daha bdvye geçmem bu hafta da - yi gördüm inşallah 24 şubatta doktora gidene kadr 61 i görürüm 21 gün var daha :)

yoğun bir hafta oldu babam rahatsızlandı ambulans falan çağırdık bayağı ömrümdem ömür gitti derken şuan da anneannem rahatsız hastanede yatıyor.

iyi yanları da var sizden uzak geçen bir haftanın. şu pantolon tarzı esnemeyen taytlardan aldım kendime ve l beden değil m bedenim artık

onun dışında şu kahve içtiğim çocukla yeniden görüşmeye başladık. kendisi özlediğini vs söylüyor ama ben daima arkadaşız diyip duruyorum herşeyi bana bırakmış durumda yani hadi sevgili olalım desem hopp atlayacak ama yemezler bu sefer bakıyorum her sabah gnaydın mesajını atıyor gün içinde ben yazmıyorum merak edip mesaj atıyor inat değil mi yazmayacağım o yazmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…