1.30 dk yürüdüm eve geldim eşim Küba kahvesi yapmış mis gibi kokmuştu. 1 yudum içtim. sonra öğlen sebzeli spagetti yaptım ama daha çok sebzesinden yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
hoşbuldum canım sağol :) korkmuş garibimSağol canım..Amin..sen de düzenli gelirim aranıza diyorsan ekleyeyim seni de listemize haftaya listede olursun
Anammm noolmuşuz garii aynen..ben sadece başlangıç bildirdiydim ama + daydım sonuçtaondan formatta vermediydim kilomu yani ellerine sağlık canım 1.ve 2. mizi kutlarım..
Ayyy ne empatik bir topiğiz biz böyle
tekrar geçmiş olsun canım..Allah şifa versin .. hoşgeldin özledikartık uslan garii
vay hani açıkça demiş ti hani hoşlanmamıştı..süründür azcık
Ayy sorma canım bu hafta döküldük hepimiz. Inşallah hemencecik toparlancazKızlar noldu bize böyleeeee?
Pazartesi günü 350 gr vermiştim Cuma'ya kadar 500 e tamamlarım diyordum yarısından çoğunu geri almışım. Oysa hergün spor yaptım üstelik kuş gibi yiyorum abur cubur da yemiyorum sinir oldum. Regl olmamımda etkisi sanırım ama yinede
Canım ben Amazon'dan aldım Türkçe kısmına İngilizce bişey yapıştırmışlar okunmuyor. O yüzden o uyarıyı göremedim çok sağol söylediğin için. Tadı çok güzel günde bir tane sorun olmuyorsa ben de içeyim.
tamam canım evet her cuma listemizle yarışıyor her gün de menüleri paylaşıyoruzsersum beni de listenize ekleyin canim.her cuma bildirim yapiyoruz degil mi.
Amin canım sağol..aynen sevindilerAmin canım babana da sifalar versin rabbim. Iyi bir jest olmus
hoşbuldum canım sağol :) korkmuş garibim
birşey yapmadımtamam canım evet her cuma listemizle yarışıyor her gün de menüleri paylaşıyoruz
Amin canım sağol..aynen sevindiler
naaptın kıss çocuğa korkuttun
birşey yapmadımcıvık cıvık ilişki istemem vs diye konuşmuştum çocukla birde bizden iyi arkadaş falan olur demiştim korkmuş sanırım
aslında istemiyorum sanırım bende artık soğudum
ayy cok guzel dusunmussunuz cnmBugün annemlerin 43. evlilik yıldönümüydü..ben çiçek yolladım kardeşimle gelinimiz de pasta almışlar sürpriz yaptık..çok mutlu oldular..Babama da moral oldu..Allah daha nice yıllar versin ve bizlere de nasip etsin inşallah kızlar..
biz de eşimle sinemaya gittik akşam yemeği dışarıdaydı.. çok fazla kaçamak yok..halka3 e gittik ..ehh işte çok da iyi değildi..
Ha haaferin sana kocaman onlar patates kizartmasi miydi peki
Ay ben oraya bayıldım@demirleke çandarlı da geçti çocukluğum 1 yaşındaydım oraya gittiğimizde 23 senedir her yaz oradayız evimiz var ve oraya aşığım diyebilirim:)
Ah. Kuzum artık yemediğin için metabolizman hızlanmıyor mu acabaKızlar noldu bize böyleeeee?
Pazartesi günü 350 gr vermiştim Cuma'ya kadar 500 e tamamlarım diyordum yarısından çoğunu geri almışım. Oysa hergün spor yaptım üstelik kuş gibi yiyorum abur cubur da yemiyorum sinir oldum. Regl olmamımda etkisi sanırım ama yinede
Canım ben Amazon'dan aldım Türkçe kısmına İngilizce bişey yapıştırmışlar okunmuyor. O yüzden o uyarıyı göremedim çok sağol söylediğin için. Tadı çok güzel günde bir tane sorun olmuyorsa ben de içeyim.
Ah ya yazık olduAkşam akşam sinirlerim bozuldu. 3 hafta sonra tatile gideceğiz diye bavulları hazırlayayım eksik var mı bakayım dedim. Farkettimki geçen yıl bavullardan birini muhtemelen havaalanında bırakmışız. Otel olsaydı ararlardı bizi. İçinde benim ve çocukların kayak kıyafetleri vardı. Tabi burda lazım olmadığı için hiç farkedilmemiş. Bütün evin altını üstüne getirdik. İnşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir çöpe gitmemiştir. Öte yandan Yaşadığımız yerde kayak malzemeleri satan bir yer yok mecburen netten alışveriş yaptım. Resmen beynim durdu. Ölçüler tuttumu bilmiyorum. Kargo falan derken ölçüler tutmazsa ordan almak gerekecek herşey 4-5 misli pahalı satıyolar inşallah herşey uyar. Düşünün basit bir hamburger $20.00 kıyafetlerin yanına bile yaklaşılmaz. Sinirden migrenim tuttu.
Çok güzel canım hem tarihi hem yazlık bir yer :) ayvaliga yakın evet biz ben küçükken yazları sitece araba tutar ayvalıka tekne turuna giderdik :)(Ay ben oraya bayıldım
Ayvalık a. ÇOk yakınmış
Çandarlı Ayvalik sahil yolunda denizde çok dik Ada'lar vardı.kalem Ada'sı miydi neydi .çok güzel yerler var Ege de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?