Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hoşbuldum canım sağol :) korkmuş garibim

Ayy sorma canım bu hafta döküldük hepimiz. Inşallah hemencecik toparlancaz

tamam canım evet her cuma listemizle yarışıyor her gün de menüleri paylaşıyoruz

Amin canım sağol..aynen sevindiler

naaptın kıss çocuğa korkuttun
birşey yapmadım cıvık cıvık ilişki istemem vs diye konuşmuştum çocukla birde bizden iyi arkadaş falan olur demiştim korkmuş sanırım

Akşam akşam sinirlerim bozuldu. 3 hafta sonra tatile gideceğiz diye bavulları hazırlayayım eksik var mı bakayım dedim. Farkettimki geçen yıl bavullardan birini muhtemelen havaalanında bırakmışız. Otel olsaydı ararlardı bizi. İçinde benim ve çocukların kayak kıyafetleri vardı. Tabi burda lazım olmadığı için hiç farkedilmemiş. Bütün evin altını üstüne getirdik. İnşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir çöpe gitmemiştir. Öte yandan Yaşadığımız yerde kayak malzemeleri satan bir yer yok mecburen netten alışveriş yaptım. Resmen beynim durdu. Ölçüler tuttumu bilmiyorum. Kargo falan derken ölçüler tutmazsa ordan almak gerekecek herşey 4-5 misli pahalı satıyolar inşallah herşey uyar. Düşünün basit bir hamburger $20.00 kıyafetlerin yanına bile yaklaşılmaz. Sinirden migrenim tuttu.

Tabi bu hengamede akşam yemeği yapamadım yazık herkes sandviç yapıp yemiş. Ben de 1 dilim ekmeğe tahin pekmez sürüp yedim.

ayy cok guzel dusunmussunuz cnm

@demirleke çandarlı da geçti çocukluğum 1 yaşındaydım oraya gittiğimizde 23 senedir her yaz oradayız evimiz var ve oraya aşığım diyebilirim :)
Ay ben oraya bayıldım
Ayvalık a. ÇOk yakınmış
Çandarlı Ayvalik sahil yolunda denizde çok dik Ada'lar vardı.kalem Ada'sı miydi neydi .çok güzel yerler var Ege de

Ah. Kuzum artık yemediğin için metabolizman hızlanmıyor mu acaba

Ah ya yazık oldu
Bavul sayın çıkışta

Ay ben oraya bayıldım
Ayvalık a. ÇOk yakınmış
Çandarlı Ayvalik sahil yolunda denizde çok dik Ada'lar vardı.kalem Ada'sı miydi neydi .çok güzel yerler var Ege de
Çok güzel canım hem tarihi hem yazlık bir yer :) ayvaliga yakın evet biz ben küçükken yazları sitece araba tutar ayvalıka tekne turuna giderdik :)(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…