- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
yazarhanim35 hoşgeldin canım tebrikler iyi kilo verdin yine bundan sonra burdan ayrılma canım
Ayrıca çok geçmiş olsun baban neden rahatsızlandı.
yazarhanim35 kizzz hosgeldin yeter artik banlanma bidaha
Eee ne çıktı pekihoşbuldum canım inşallah ayrılmam
sağol canım kalbim ağrıyor diyordu hastaneye gidecektik merdivenlerde yığıldı kaldı
hoşbuldum canım inşallah banlanmam
Eee ne çıktı peki
Canım sende iyi kilo vermişsin tebrikler sana daHaftaya sende listeye girmek istersen sersum canım eklesin seni de.
Teşekkürlerhepiciğinizi ayrı ayrı özledim yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canım baban umarım iyidir şimdi.selam kızlar ben geldim :) en sonunda banım bitti bir daha bdvye geçmembu hafta da - yi gördüm inşallah 24 şubatta doktora gidene kadr 61 i görürüm 21 gün var daha :)
yoğun bir hafta oldu babam rahatsızlandı ambulans falan çağırdık bayağı ömrümdem ömür gitti derken şuan da anneannem rahatsız hastanede yatıyor.
iyi yanları da var sizden uzak geçen bir haftanın. şu pantolon tarzı esnemeyen taytlardan aldım kendime ve l beden değil m bedenim artık
onun dışında şu kahve içtiğim çocukla yeniden görüşmeye başladık. kendisi özlediğini vs söylüyor ama ben daima arkadaşız diyip duruyorumherşeyi bana bırakmış durumda yani hadi sevgili olalım desem hopp atlayacak ama yemezler bu sefer bakıyorum her sabah gnaydın mesajını atıyor gün içinde ben yazmıyorum merak edip mesaj atıyor inat değil mi yazmayacağım o yazmadan
Bizde seni özledik canımhepiciğinizi ayrı ayrı özledim yeni gelen arkadaşlar varmış hoşgeldiniz
Geçmiş olsun canım baban umarım iyidir şimdi.
Kaçan kovalanir hesabı yani. Iyi yapiyorsun canım biraz da o düşünsün: ))
Tebrikler canım iyi gidiyosun inşallah doktora gidene kadar hedefine ulaşırsın.
Bizde seni özledik canım
KIZLAR BU HAFTA LISTEMIZ
Kilo Veren Canlarım
1.sabahvesen % 1.408
2.Seylanın Gunlugu % 0.9
TEBRIK EDERIM
Kilo Alan Canlarım
leylak84 + 1.977
ozlemm1990 + 700
sersum + 500
mesmeser + 200
ficans
Pes etmek yok güzel hatunlar
AYnı Kalan Canlarım
filiztoprak almaktansa korumuşsun canım tebrikler
Pazartesi günü 350 gr vermiştim Cuma'ya kadar 500 e tamamlarım diyordum yarısından çoğunu geri almışım. Oysa hergün spor yaptım üstelik kuş gibi yiyorum abur cubur da yemiyorum sinir oldum. Regl olmamımda etkisi sanırım ama yinedeİyi vermişsin .öyle deme
Canım ben Amazon'dan aldım Türkçe kısmına İngilizce bişey yapıştırmışlar okunmuyor. O yüzden o uyarıyı göremedim çok sağol söylediğin için. Tadı çok güzel günde bir tane sorun olmuyorsa ben de içeyim.Seylanin Gunlugu form çayının arkasında bende günde 2 den fazla kullanmayın diyor ben her akşam 1 kupa içiyorum. 1 su bardağı alıyor en ufak kupam.
Sağol canım..Amin.Mevla şifa versin,yardımcınız olsun canim.kolay değil tabi yasananlar
Anammm noolmuşuz garii aynen..ben sadece başlangıç bildirdiydim ama + daydım sonuçtaKIZLAR BU HAFTA LISTEMIZ
Kilo Veren Canlarım
1.sabahvesen % 1.408
2.Seylanın Gunlugu % 0.9
TEBRIK EDERIM
Kilo Alan Canlarım
leylak84 + 1.977
ozlemm1990 + 700
sersum + 500
mesmeser + 200
ficans
Pes etmek yok güzel hatunlar
AYnı Kalan Canlarım
filiztoprak almaktansa korumuşsun canım tebrikler
Kilo verenlere aferin kizlar alanlar da uzulmesin ayrica sunu farkettim ya topikce zayiflioruz yada topikce salioruz:))
tekrar geçmiş olsun canım..Allah şifa versin .. hoşgeldin özledikselam kızlar ben geldim :) en sonunda banım bitti bir daha bdvye geçmembu hafta da - yi gördüm inşallah 24 şubatta doktora gidene kadr 61 i görürüm 21 gün var daha :)
yoğun bir hafta oldu babam rahatsızlandı ambulans falan çağırdık bayağı ömrümdem ömür gitti derken şuan da anneannem rahatsız hastanede yatıyor.
iyi yanları da var sizden uzak geçen bir haftanın. şu pantolon tarzı esnemeyen taytlardan aldım kendime ve l beden değil m bedenim artık
onun dışında şu kahve içtiğim çocukla yeniden görüşmeye başladık. kendisi özlediğini vs söylüyor ama ben daima arkadaşız diyip duruyorumherşeyi bana bırakmış durumda yani hadi sevgili olalım desem hopp atlayacak ama yemezler bu sefer bakıyorum her sabah gnaydın mesajını atıyor gün içinde ben yazmıyorum merak edip mesaj atıyor inat değil mi yazmayacağım o yazmadan
1.30 dk yürüdüm eve geldim eşim Küba kahvesi yapmış mis gibi kokmuştu. 1 yudum içtim. sonra öğlen sebzeli spagetti yaptım ama daha çok sebzesinden yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum.
Amin canım babana da sifalar versin rabbim. Iyi bir jest olmusBugün annemlerin 43. evlilik yıldönümüydü..ben çiçek yolladım kardeşimle gelinimiz de pasta almışlar sürpriz yaptık..çok mutlu oldular..Babama da moral oldu..Allah daha nice yıllar versin ve bizlere de nasip etsin inşallah kızlar..
biz de eşimle sinemaya gittik akşam yemeği dışarıdaydı.. çok fazla kaçamak yok..halka3 e gittik ..ehh işte çok da iyi değildi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?