Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bakıyorumda bayağı olumsuz bir hafta olmuş benim için aslında. arkadaşım hamileydi 4 haftalık bebişini kaybetmiş kuzum. oğluşa kardeş istiyordu çok fazla. diğer bir yandan salak arkadaşımın biri sevgilisinden ayrıldı için intihar etmiş ama allahtan durumu iyi. sanki p*k vardı. oğlanında çok umurundadır ya

yazarhanim35 hoşgeldin canım tebrikler iyi kilo verdin yine bundan sonra burdan ayrılma canım

hoşbuldum canım inşallah ayrılmam

Ayrıca çok geçmiş olsun baban neden rahatsızlandı.

sağol canım kalbim ağrıyor diyordu hastaneye gidecektik merdivenlerde yığıldı kaldı

yazarhanim35 kizzz hosgeldin yeter artik banlanma bidaha

hoşbuldum canım inşallah banlanmam

Geçmiş olsun canım baban umarım iyidir şimdi.

Kaçan kovalanir hesabı yani. Iyi yapiyorsun canım biraz da o düşünsün: ))

Tebrikler canım iyi gidiyosun inşallah doktora gidene kadar hedefine ulaşırsın.

teşekkür ederim canım şükür daha iyi babam. gerisini o düşünsün evet :) bakalım sürünsün biraz inşallah ulaşacağım canım.

Bizde seni özledik canım

Kızlar noldu bize böyleeeee?

İyi vermişsin .öyle deme
Pazartesi günü 350 gr vermiştim Cuma'ya kadar 500 e tamamlarım diyordum yarısından çoğunu geri almışım. Oysa hergün spor yaptım üstelik kuş gibi yiyorum abur cubur da yemiyorum sinir oldum. Regl olmamımda etkisi sanırım ama yinede

Seylanin Gunlugu form çayının arkasında bende günde 2 den fazla kullanmayın diyor ben her akşam 1 kupa içiyorum. 1 su bardağı alıyor en ufak kupam.
Canım ben Amazon'dan aldım Türkçe kısmına İngilizce bişey yapıştırmışlar okunmuyor. O yüzden o uyarıyı göremedim çok sağol söylediğin için. Tadı çok güzel günde bir tane sorun olmuyorsa ben de içeyim.

1.30 dk yürüdüm eve geldim eşim Küba kahvesi yapmış mis gibi kokmuştu. 1 yudum içtim. sonra öğlen sebzeli spagetti yaptım ama daha çok sebzesinden yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum.

Eklentiler

• IMG_0555.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_0556.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 28
Mevla şifa versin,yardımcınız olsun canim.kolay değil tabi yasananlar
Sağol canım..Amin..sen de düzenli gelirim aranıza diyorsan ekleyeyim seni de listemize haftaya listede olursun
Anammm noolmuşuz garii aynen..ben sadece başlangıç bildirdiydim ama + daydım sonuçtaondan formatta vermediydim kilomu yaniellerine sağlık canım1.ve 2. mizi kutlarım..

Kilo verenlere aferin kizlar alanlar da uzulmesin ayrica sunu farkettim ya topikce zayiflioruz yada topikce salioruz:))
Ayyy ne empatik bir topiğiz biz böyle

tekrar geçmiş olsun canım..Allah şifa versin .. hoşgeldin özledik artık uslan garii
vay hani açıkça demiş ti hani hoşlanmamıştı..süründür azcık
1.30 dk yürüdüm eve geldim eşim Küba kahvesi yapmış mis gibi kokmuştu. 1 yudum içtim. sonra öğlen sebzeli spagetti yaptım ama daha çok sebzesinden yedim. Şimdi yeşil çayımı içiyorum.

Bugün annemlerin 43. evlilik yıldönümüydü..ben çiçek yolladım kardeşimle gelinimiz de pasta almışlar sürpriz yaptık..çok mutlu oldular..Babama da moral oldu..Allah daha nice yıllar versin ve bizlere de nasip etsin inşallah kızlar..
biz de eşimle sinemaya gittik akşam yemeği dışarıdaydı.. çok fazla kaçamak yok..halka3 e gittik ..ehh işte çok da iyi değildi..

Amin canım babana da sifalar versin rabbim. Iyi bir jest olmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…