- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Teşekkür ederim canım :) surtulecek o burnu ama işte sayesinde sogudum kendisindenyazarhanim35 cnm babana gecmis olsun cok orayi yazmamisim.cocugun da burnunu surttur sana oyle yapmann cezasi:)
Kolay gelsin canimSabah h yine klasik kahvaltimi yaptim simdi epilasyona geldim cene biyik bolgesine geliorum ordan da ins kuafore su islerimi halledim bugun okullar acilmadan dedim
aliskanlik canm hic uyiyamiorum namazdan snra 6 yillik cnm
Ah ah egem benim nasi ozledimAy ben oraya bayıldım
Ayvalık a. ÇOk yakınmış
Çandarlı Ayvalik sahil yolunda denizde çok dik Ada'lar vardı.kalem Ada'sı miydi neydi .çok güzel yerler var Ege de
Sagol cnmKolay gelsin canim
ohh miss gbi soba ustune cay koy ekmek kizartBugün erkenciydim çocuklar geç kalktı bende sobami yaktım sütlaç yaptım biraz ev işi ile uğraştım şimdi kalan işlerimi yapacam
Evet ateşte pişen çayın tadi başkaaliskanlik canm hic uyiyamiorum namazdan snra 6 yillik cnm
Ah ah egem benim nasi ozledim
Sagol cnm
ohh miss gbi soba ustune cay koy ekmek kizart
azcık oyala sonra terk et o zamanaslında istemiyorum sanırım bende artık soğudum
owww çok fena olmuş..inşallah tutar canım ölçülerAkşam akşam sinirlerim bozuldu. 3 hafta sonra tatile gideceğiz diye bavulları hazırlayayım eksik var mı bakayım dedim. Farkettimki geçen yıl bavullardan birini muhtemelen havaalanında bırakmışız. Otel olsaydı ararlardı bizi. İçinde benim ve çocukların kayak kıyafetleri vardı. Tabi burda lazım olmadığı için hiç farkedilmemiş. Bütün evin altını üstüne getirdik. İnşallah ihtiyacı olan birine gitmiştir çöpe gitmemiştir. Öte yandan Yaşadığımız yerde kayak malzemeleri satan bir yer yok mecburen netten alışveriş yaptım. Resmen beynim durdu. Ölçüler tuttumu bilmiyorum. Kargo falan derken ölçüler tutmazsa ordan almak gerekecek herşey 4-5 misli pahalı satıyolar inşallah herşey uyar. Düşünün basit bir hamburger $20.00 kıyafetlerin yanına bile yaklaşılmaz. Sinirden migrenim tuttu.
sağol canımayy cok guzel dusunmussunuz cnm
benimki de sapıtıyor aradaTartim dün banaihanet etti bugün 500 gr eksik çıktım 72.5
aynen öyle yapacağım :) o etkilenmeyi kendi elleri ile yok etti yapacak bir şey yok :)azcık oyala sonra terk et o zaman
owww çok fena olmuş..inşallah tutar canım ölçüler
sağol canım
benimki de sapıtıyor arada
Allah tan hala bi ayağımız oradaaliskanlik canm hic uyiyamiorum namazdan snra 6 yillik cnm
Ah ah egem benim nasi ozledim
Sagol cnm
ohh miss gbi soba ustune cay koy ekmek kizart
Ekmek çok kaçmış sendeeskisi kadr ağır ve sıkı bir diyet yapmayı düşünmüyorum artık :) kalan kilolarımı da yaza kadr yavaş yavaş veririm
yarım saat önce
tereyağlı sucuklu melemen
3 ince dilim beyaz ekmek
peynir zeytin
az şekerli çay
ardından 1 fincan sade kahve :)
akşama daha hafif yerim :)
feci bir mide bulantısı ile uyandım cnm halen devam ediyor ilaç aldm ama biraz yiyim belki geçer dedim ama açlıktan da değil. sanırım midemi üşüttüm karnımda ağrıyorEkmek çok kaçmış sende
Yemezdin ama noldu sana
Ben kahvaltıdan sonra azıcık atıştırdıkm
Yer fıstığı
Tahin pekmez
Şimdi 350 ml bardağımla kahve
Oooo üşütmüşsünfeci bir mide bulantısı ile uyandım cnm halen devam ediyor ilaç aldm ama biraz yiyim belki geçer dedim ama açlıktan da değil. sanırım midemi üşüttüm karnımda ağrıyor
sanırım azbuçuk psikolojik cnm birde çok geç yattım 7ye geliyordu sabah 3 saat uyudum uyumadım bölük pörçük sonra tamamen uyandım gece boş mideme nescafe içtim. zift gibi seviyorum ya kahveyi de nescafeyi de :)Oooo üşütmüşsün
Ben de yazın oldum öyle
Çırçır da olmuştum
Kocaman dondurma yiyip akşam üstü
Ardından Cunda motoruyla Ayvalik a dönmüştük
Çok esmişti
3 gün sürdü
Ağrı'm da oldu
Sıcak su torbası yapmıştım .sarılmıştım
Dikkat et .aman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?