24 yaşındasın demi.şu kahve içtiğim hödük. sanırım kendisi bana aşık oluyor şu aralar eskiden aşka inanmıyorum diyen adama dikkat et de bana aşık olma çok gülerim sana dediğim zaman bilmem olabilir diyor. fark ettim ki bazılarına cidden iyi davranmamak gerekmiş. adama resmen hani gelsen yalvarsan benle evlen diye senle evlenmem şuan evlenmeyi düşünmüyorum ama biri ikna edebilir beni bu sen değilsin dedim
izlemiştim o zamanlar . ama yeniden izleyemem . ilgimi çekmez sanıyoruma2 kanalında bir istanbul masalı var çok severim onu izliyorum..hep eski diziler kızlar tavsiye ederim eskileri özleyenlere..
anneannen de iyi olmuş maşallah . geçmiş olsunsersum sağol cnm bir yandan güzellikler bir yandan ölüm.
2 gibi anneannemi de hastaneden çıkartacaklarmış. böbrekleri gerekli bir şekilde çalışmaya başlamış gidebilirsiniz eve demişler. hem üzüldüm hem sevindim
Kaçan kovalanırmış misali oldu seninki..
ananene sevindim canım.. hayat işte
a2 kanalında bir istanbul masalı var çok severim onu izliyorum..hep eski diziler kızlar tavsiye ederim eskileri özleyenlere..
24 yaşındasın demi.
çok gençsin kıymetini bil .
anneannen de iyi olmuş maşallah . geçmiş olsun
ben biraz fazla romantikim..eskileri çok severim ..eşim yokken kızımla avrupa yakasını da tekrardan izledik..nostaljiyi seviyorum..tercih meselesi tabii..izlemiştim o zamanlar . ama yeniden izleyemem . ilgimi çekmez sanıyorum
aynen canım...öyle cnm bir yerden alıp bir yerden veriyor hayat
eskiler ne güzeldi. kınalı kar vardı. özlem conkerin dizisi ne severdik. yağmur yağardı kışın o dizi olurdu bozacı geçerdi :)
evt cnm 24 yaşındayım
sağol cnm
kahvem bitmiş bakkaldan alıp ekmek de ayırtayım diyorum ama kendmi kaybetmekten korkuyorum bakkala girince
hiç birşeyn o eski tadı yok ne yazık kiaynen canım...
eskiler hep aratıyor kendini değil mi
iyi yapmışsınız .ben biraz fazla romantikim..eskileri çok severim ..eşim yokken kızımla avrupa yakasını da tekrardan izledik..nostaljiyi seviyorum..tercih meselesi tabii..
bencede eski tadi yok canim bide farkettin mi eskiden ici dolu dolu olurdu smdi bi isir ici bos cok inceeski tadı yok ama cnm her yer yapıyor artık ve bildiğin yağ içinde oluyor. bayraklı da bir yer var izmirde orasının boyozu çok güzel oluyor :)
benim de esim vahsi dogayi izlio hic sevmem ama biz esimle inanilmaz belgesel izleriz ben farkli ulke ve kultur belgesellerini seviorumiyi yapmışsınız .
baya da uzun diziler bu söylediklerin .
her gün izlediniz mi.
biz de evde çocuklarlaysak.
bizimkiler bear gryls ve edd stafford ya da vahşi doğada yaşam belgesellerine sardılar bu ara.
eşim de çok sever zaten . ben de katıldım onlara. izedikçe alıştım .
öyle işte. bizim evde romantizmin r si yok galiba.
Sen kaçıncı kademeyi kullanıyorsun benimki ikideAynen canım ..Koşu bantları zorlamaya gelmez..ben alırken tabanları tartan taban diye dikkat ettim seninki de yeni öyledir sanırım..eskilere göre daha yumuşak ama yine de zorlamamalı..dizler en tehlikeli..ben de hem belimi hem dizlerimi zorlamamaya dikkat ediyorum..kilo vericez diye sakatlanmayalım
Kullanıyorum canımAman dikkat spor yapsrken kosu bandiydaysaniz mutlaka spor ayakkabisyla yuruyun hanimlar
canim 2 cok az degil mi ben 5 6 da faln yuruodumSen kaçıncı kademeyi kullanıyorsun benimki ikide
Aslında farklı şeyleri söylüyoruz yada ben yanlış söyledim eğim olarak demek istedim üç kademeli ya ben hız olarak 8 10 a kadar çıktım ondan zaten böyle olducanim 2 cok az degil mi ben 5 6 da faln yuruodum
Bende bu ara yaprak dokumune sardim izlememistim o zaman fırsat bulursam izliyoruma2 kanalında bir istanbul masalı var çok severim onu izliyorum..hep eski diziler kızlar tavsiye ederim eskileri özleyenlere..
Ayy ben de sen sandım ne kadar güzel bir kadın diye iyice baktım
sersum bu model gibi . 2 yıl önce gezmeye gelmiştim ankara ya . kardeşime , kaynıma. saçlarımı orda kestirmiştim. harika kesmişlerdi. burda öyle kuaförler yok ne yazık ki.
sersum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?