Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

24 yaşındasın demi.
çok gençsin kıymetini bil .

anneannen de iyi olmuş maşallah . geçmiş olsun

Kaçan kovalanırmış misali oldu seninki..
ananene sevindim canım.. hayat işte

öyle cnm bir yerden alıp bir yerden veriyor hayat

a2 kanalında bir istanbul masalı var çok severim onu izliyorum..hep eski diziler kızlar tavsiye ederim eskileri özleyenlere..

eskiler ne güzeldi. kınalı kar vardı. özlem conkerin dizisi ne severdik. yağmur yağardı kışın o dizi olurdu bozacı geçerdi :)

24 yaşındasın demi.
çok gençsin kıymetini bil .

evt cnm 24 yaşındayım

anneannen de iyi olmuş maşallah . geçmiş olsun

sağol cnm

aynen canım...
eskiler hep aratıyor kendini değil mi

kahvem bitmiş bakkaldan alıp ekmek de ayırtayım diyorum ama kendmi kaybetmekten korkuyorum bakkala girince

ben biraz fazla romantikim..eskileri çok severim ..eşim yokken kızımla avrupa yakasını da tekrardan izledik..nostaljiyi seviyorum..tercih meselesi tabii..
iyi yapmışsınız .
baya da uzun diziler bu söylediklerin .
her gün izlediniz mi.

biz de evde çocuklarlaysak.
bizimkiler bear gryls ve edd stafford ya da vahşi doğada yaşam belgesellerine sardılar bu ara.
eşim de çok sever zaten . ben de katıldım onlara. izedikçe alıştım .
öyle işte. bizim evde romantizmin r si yok galiba.

ama şimdi nette gördüm bear grylls ölmüş dün
doğru mu bilmiyorum . şaka herhalde

eski tadı yok ama cnm her yer yapıyor artık ve bildiğin yağ içinde oluyor. bayraklı da bir yer var izmirde orasının boyozu çok güzel oluyor :)
bencede eski tadi yok canim bide farkettin mi eskiden ici dolu dolu olurdu smdi bi isir ici bos cok ince

benim de esim vahsi dogayi izlio hic sevmem ama biz esimle inanilmaz belgesel izleriz ben farkli ulke ve kultur belgesellerini seviorum

A aaadddaaa bayağı kof cnm eskiden dağılırdı şimdi yağ ellerine yapışmaktan dağılmıyor bile. dediğim gibi bir kaç yapan yer kaldı eskiden. ama boyoz osmanlı zamanındanmış. vatanım sensin dizisinde de satıcıları vardı. eski osmanlı zamanında azınlıklardan rum bilmemkim bulmuş boyozu ilk önce.

teşekkr ederim cnm.

Sen kaçıncı kademeyi kullanıyorsun benimki ikide

sersum bu model gibi . 2 yıl önce gezmeye gelmiştim ankara ya . kardeşime , kaynıma. saçlarımı orda kestirmiştim. harika kesmişlerdi. burda öyle kuaförler yok ne yazık ki.
sersum
Ayy ben de sen sandım ne kadar güzel bir kadın diye iyice baktım sonra okuyunca anladım sen değilsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…