dizine yük binmiştir hareket anında.Bende akşam sarıp sarmaladim dizimi isinsin diyejel sürdüm daha önce boynum için dr iki tane karıştır iyi geliyor demişti bende öyle yaptım.
bu tip durumlarda sıcak değil soğuk iyi gelir canımBende akşam sarıp sarmaladim dizimi isinsin diyejel sürdüm daha önce boynum için dr iki tane karıştır iyi geliyor demişti bende öyle yaptım.
benim de saçım bu.
yeni boyadım. diplerim gelmişti.
türk kahvesinden maske yapmıştım. o resmi buldum. görmeyin kahveyi. hahaha
evet kahveyi içtim dibini maske yaptım.kahve iyidir her türlü benim de aynı boylarda canım..hatta bugün gidip kestirecektim az daha enseme deyince istemiyorum..uzunken de toplardım..üşendim kuaföre gitmeye..belki öğleden sonra gider kestiririm
iyi fikir canım değerlendirmeli tabii..annem sabah salata doğrar kabuklarını atmadan yüzüne sürer meselaevet kahveyi içtim dibini maske yaptım.
değerlendirmek lazım.
yüzüme maske doğal yaparım.
ya tereyağı maskesi
ya kaymak maskesi
ya maya maskesi
kahve
başka yok galiba ya. bunları yaparım arada.
hee bi de arada yumurta akı maskesi yaparım.
ragnardan sonra soğudum diziden..ve haklısın çok barbarca sahneler..spoiler vermeyeyim beviking in sezon finalini izlemeyemiştim . onu izliyorum.
barbarlık her zaman varmış . insanlık her zaman ölmüş . dünya var olduğu sürce de oluyor .
ben öldüğüne inanamıyorum daha canım .redgardan sonra soğudum diziden..ve haklısın çok barbarca sahneler..spoiler vermeyeyim be
kızz söylemeyeydin izlemeyenler olabilirben öldüğüne inanamıyorum daha canım .
eşim ile izledik o yılanların ısırdığı sahneyi . onlar zehirli yılan değil dedi.
öldürmez dedi.
boğar dedi
e dedim o zaman boğmuşlardır.
neyse sezon finalinden bi önceki bölümde -çocukları o tombul kıralı çok iğrenç bi şekilde öldürdü ve o yılanlı çukuru açtırdı. bomboştu.
cesetten hiç mi geriye kemik kalmaz .
yılanlarda yoktu.
orası ilginç geldi bana.
oğulları da babalarını ölmüş kabul etti tabi. herkes aynı şekilde kabullendi. bi ben bekliyorum hala çıksın gelsin diye.
bu benim yorumum . dizide öldü zaten . konu öyle işlendi. neresini söyledim ki.kızz söylemeyeydin izlemeyenler olabilir..ben de inanmıyorum ama bakalım
afiyet olsun canım . edersin telefi . 2 lahmacunu yemişsin2 lahmacun
salata ve
ayran.
akşam ve yarın telafi ederim :) sabah kahvaltı yapmam zaten yarın da hafif geçiştirirsem geçer gider :) sonuçta 1 günde almıyoruz bu kiloları :) şimdide sade soda üzerine de ilacımı içerim
Tesekkur canım iki uc gün spor da yapmiyim dinlensin başlarken de yavaş yavaş baslayayimbu tip durumlarda sıcak değil soğuk iyi gelir canım..Burkulma zorlama sporculardan örnek.. olsun sen günde 2-3 kere 5-6 dk buz uygula jel sürmeye devam et bir de zorlama..artarsa git dr a tabii..
72 küsür canimdizine yük binmiştir hareket anında.
kilon kaçtı bilmiyorum ama kilo çok olunca dizler çok etkileniyor demişlerdi arkadaşa
Afiyet olsun ben ogleni yemedim daha ağzım ağrıyor canım bişey istemiyor2 lahmacun
salata ve
ayran.
akşam ve yarın telafi ederim :) sabah kahvaltı yapmam zaten yarın da hafif geçiştirirsem geçer gider :) sonuçta 1 günde almıyoruz bu kiloları :) şimdide sade soda üzerine de ilacımı içerim
Aynen canım ..Koşu bantları zorlamaya gelmez..ben alırken tabanları tartan taban diye dikkat ettim seninki de yeni öyledir sanırım..eskilere göre daha yumuşak ama yine de zorlamamalı..dizler en tehlikeli..ben de hem belimi hem dizlerimi zorlamamaya dikkat ediyorum..kilo vericez diye sakatlanmayalımTesekkur canım iki uc gün spor da yapmiyim dinlensin başlarken de yavaş yavaş baslayayim
öldüğünü kızzbu benim yorumum . dizide öldü zaten . konu öyle işlendi. neresini söyledim ki.
afiyet olsun canım2 lahmacun
salata ve
ayran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?