hahah sildiğini görmedim . sen yazmıştın evet .öldüğünü kızzgeriden gelip izleyenler olabilir diye..ben de yazdım sonra aklıma geldi sildim..
aaaaaaaaa ilk kez duyuyorum yapıldığını .@demirleke corba ictim cnm 2 tane de ayran sen de yoruldun tabi bu hafta hem is hem cocuklatin durumu o yuzden bozuldu psikolojin saclarin cok guzel ben daha hic boyamadim dogal rengini seviorum bu arada bndr ankarada hamama gderkrn orda kahve masaji yapiolar harika bisey yuzun pamik gbi oluo
afiyet olsun canım . edersin telefi . 2 lahmacunu yemişsin
Afiyet olsun ben ogleni yemedim daha ağzım ağrıyor canım bişey istemiyor
sağol cnmafiyet olsun canım
kahvenin pealing etkisi var cnm :) şekersiz telveyi. hani içtiğinde bardağn dibinde kalan ıslak telveyi yüzüne sürüp bekletip yıkayınca yumuşacık oluyoraaaaaaaaa ilk kez duyuyorum yapıldığını .
bizim de bildiğimiz bi şeyler varmış demek . hihhi
eski tadı yok ama cnm her yer yapıyor artık ve bildiğin yağ içinde oluyor. bayraklı da bir yer var izmirde orasının boyozu çok güzel oluyor :)yazarhanim35 boyozu kim sevmez kiiiiiii
hahah sildiğini görmedim . sen yazmıştın evet .
neyse konuyu kapatalım o zaman .
saçlarını kestirmeye gidiyor musun bugün .
nasıl kestireceksin .
bi tarz yaptırsana.
senin saçların düz demi.
öyle hatırlıyorum.
Sağol canım amin inşallahsersum ins baban iyi olcak cnm cok istiorum bnu izin almakla iyi yapmissin ins annen onceki gbi panik yapmiodur
güzelmiş ama çok kısa bizimki istemez..
Başınız sağolsunbabamın amcasının oğlu ölmüş 1.5 saat önce haber geldi bizimkiler oraya gitti
başınız sağ olsun . mekanı cennet olsunbabamın amcasının oğlu ölmüş 1.5 saat önce haber geldi bizimkiler oraya gitti
Kaçan kovalanırmış misali oldu seninki..şu kahve içtiğim hödük. sanırım kendisi bana aşık oluyor şu aralar eskiden aşka inanmıyorum diyen adama dikkat et de bana aşık olma çok gülerim sana dediğim zaman bilmem olabilir diyor. fark ettim ki bazılarına cidden iyi davranmamak gerekmiş. adama resmen hani gelsen yalvarsan benle evlen diye senle evlenmem şuan evlenmeyi düşünmüyorum ama biri ikna edebilir beni bu sen değilsin dedim
ananene sevindim canım.. hayat iştesersum sağol cnm bir yandan güzellikler bir yandan ölüm.
2 gibi anneannemi de hastaneden çıkartacaklarmış. böbrekleri gerekli bir şekilde çalışmaya başlamış gidebilirsiniz eve demişler. hem üzüldüm hem sevindim
aa tamam o zaman .güzelmiş ama çok kısa bizimki istemez..
Başınız sağolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?