Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

öldüğünü kızzgeriden gelip izleyenler olabilir diye..ben de yazdım sonra aklıma geldi sildim..
hahah sildiğini görmedim . sen yazmıştın evet .
neyse konuyu kapatalım o zaman .
saçlarını kestirmeye gidiyor musun bugün .
nasıl kestireceksin .
bi tarz yaptırsana.
senin saçların düz demi.
öyle hatırlıyorum.

aaaaaaaaa ilk kez duyuyorum yapıldığını .
bizim de bildiğimiz bi şeyler varmış demek . hihhi

aaaaaaaaa ilk kez duyuyorum yapıldığını .
bizim de bildiğimiz bi şeyler varmış demek . hihhi
kahvenin pealing etkisi var cnm :) şekersiz telveyi. hani içtiğinde bardağn dibinde kalan ıslak telveyi yüzüne sürüp bekletip yıkayınca yumuşacık oluyor

aynen..benim az dalgalı canım..o fotoda fönlüydü..gidicem sanırım totomu kaldırabilirsemkestirirsem paylaşırım foto gene

sersum ins baban iyi olcak cnm cok istiorum bnu izin almakla iyi yapmissin ins annen onceki gbi panik yapmiodur
Sağol canım amin inşallah
yok yok daha iyi çok şükür..bana gelince ben de onu teskin ederim zaten

şu kahve içtiğim hödük. sanırım kendisi bana aşık oluyor şu aralar eskiden aşka inanmıyorum diyen adama dikkat et de bana aşık olma çok gülerim sana dediğim zaman bilmem olabilir diyor. fark ettim ki bazılarına cidden iyi davranmamak gerekmiş. adama resmen hani gelsen yalvarsan benle evlen diye senle evlenmem şuan evlenmeyi düşünmüyorum ama biri ikna edebilir beni bu sen değilsin dedim

sersum sağol cnm bir yandan güzellikler bir yandan ölüm.

2 gibi anneannemi de hastaneden çıkartacaklarmış. böbrekleri gerekli bir şekilde çalışmaya başlamış gidebilirsiniz eve demişler. hem üzüldüm hem sevindim

Kaçan kovalanırmış misali oldu seninki..
ananene sevindim canım.. hayat işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…