Başınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Bak anneannen çıkmış hastaneden iyi bir haber var baribabamın amcasının oğlu ölmüş 1.5 saat önce haber geldi bizimkiler oraya gitti
Sağol Cnm evet çıkti şükürBaşınız sağ olsun canım Allah rahmet eylesin. Bak anneannen çıkmış hastaneden iyi bir haber var bari
evet hergün 5-6 bölüm izledik ama daha bitiremedik 150 lerdeyiz..iyi yapmışsınız .
baya da uzun diziler bu söylediklerin .
her gün izlediniz mi.
biz de evde çocuklarlaysak.
bizimkiler bear gryls ve edd stafford ya da vahşi doğada yaşam belgesellerine sardılar bu ara.
eşim de çok sever zaten . ben de katıldım onlara. izedikçe alıştım .
öyle işte. bizim evde romantizmin r si yok galiba.
yok be asparagastır o..ama şimdi nette gördüm bear grylls ölmüş dün
doğru mu bilmiyorum . şaka herhalde
ben eğimli kullanmıyorum canım..Sen kaçıncı kademeyi kullanıyorsun benimki ikide
8-10 çok fazla bence çok zorlamışsın kendini..ben en fazla 6-6.5 o da nadir genelde 5.8 falanAslında farklı şeyleri söylüyoruz yada ben yanlış söyledim eğim olarak demek istedim üç kademeli ya ben hız olarak 8 10 a kadar çıktım ondan zaten böyle oldu
Saatler olsun
Bende eşimin hazine geldim aslında gidip gelip daha bu kadar mi yurudun yarin saatte 3 km mi falan diye gıcık gıcık konuştu bende sanki kendimi ispatlar gibi 8 de 10 da koştum yarin saatte 4.5 -5 km koştum yeni olan bana oldu kendisi gayet sportif 12 de gidiyor bana misin demiyor bende kendimi onla bir tuttum neyse bide bana bir akıl olsun8-10 çok fazla bence çok zorlamışsın kendini..ben en fazla 6-6.5 o da nadir genelde 5.8 falan
Sihhatler olsun
dogru galibaevet hergün 5-6 bölüm izledik ama daha bitiremedik 150 lerdeyiz..
biz de eşimle discovery channel izleriz bol bol..nasıl yapmışların bazı bölümleri çok güzel oluyor..scıence da da efsane avcılarını falan izler eşim..kısaca tv de bişey yok bis de belgesel ve yabancı dizi izliyoruz genelde..arada da nostalji..
yok be asparagastır o..
ben eğimli kullanmıyorum canım..
8-10 çok fazla bence çok zorlamışsın kendini..ben en fazla 6-6.5 o da nadir genelde 5.8 falan
HihihiAyy ben de sen sandım ne kadar güzel bir kadın diye iyice baktımsonra okuyunca anladım sen değilsin
Saat kaç ordaGunaydin,
Kahvaltim
2 ince dilim ekmek
4-5 dilim kasr peyniri
su anda yesil cayimi iciyorum
oglen icin dunden kalan mantili yogurt corbasindan getirdim.
dun spor yapamadim malesef bugun telafi etmeye calisicam insallah.
Bende seviyorum o cikolatayi ama Temmuza kadar beklemem lazim burdaki Turk marketinde yok. oraya geldigimde bir koca kutu alir bavula atarim artik.Ara öğün
Çikolata bitter eti Karam Stickman
39 kalori bir hurmadan 3 kalori az)
Eki Görüntüle 1950535
Su anda saat 9:95Saat kaç orda
Kahvaltını kaçta yapıyorsun
Yaaa bayiliyorum o bakkallara. Turkiyede evimin tam karsisinda var her sabah yarim saat ordayim. burda oyle bisey yok malesef.kahvem bitmiş bakkaldan alıp ekmek de ayırtayım diyorum ama kendmi kaybetmekten korkuyorum bakkala girince
HahahaSu anda saat 9:95
Ben hergun 6:00 da kalkiyorum namaz kilip Kuran okuyorum. Sonra cocuklari okula hazirliyorum. hergun onlara yemek sepetlerini hazirliyorum. 7:30 gibi kahvalti yapiyoruz. esim onlara pankek yapiyor her sabah nutellayla yiyorlar. kendisi misir gevregi yiyor ben Turk kahvaltisi yiyorum. 8:00 de evden cikiyoruz. ben cocuklari okullarina birakiyorum. saat 8:30 da ofise geliyorum. sabah raporlarina bakip cay iciyorum
resmen butun sabahimi anlattim.
kahvenin pealing etkisi var cnm :) şekersiz telveyi. hani içtiğinde bardağn dibinde kalan ıslak telveyi yüzüne sürüp bekletip yıkayınca yumuşacık oluyor
babamın amcasının oğlu ölmüş 1.5 saat önce haber geldi bizimkiler oraya gitti
Aynen yaa yazdiktan sonra farkettim.Hahaha
Dakika dakika
Olsun
İyi yaptın
Ooo süper .çok uzun sizin içinDun ucak biletlerimizi aldim insallah Allahtan bir mani olmazsa 1 Temmuzda Turkiyedeyiz. Esimde 20 temmuzda bize katilacak. biz 6 hafta kalacagiz o sadece 10 gun kalabiliyor malesef hastalarini daha uzun birakamiyor. ama yinede hic yoktan iyidir. simdiden heyecanlaniyorum daha Ekimde ordaydim ama yinede cok ozledim memleketimi. Rabbim hayirlisiyla kavustursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?