Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

evet hergün 5-6 bölüm izledik ama daha bitiremedik 150 lerdeyiz..
biz de eşimle discovery channel izleriz bol bol..nasıl yapmışların bazı bölümleri çok güzel oluyor..scıence da da efsane avcılarını falan izler eşim..kısaca tv de bişey yok bis de belgesel ve yabancı dizi izliyoruz genelde..arada da nostalji..
ama şimdi nette gördüm bear grylls ölmüş dün
doğru mu bilmiyorum . şaka herhalde
yok be asparagastır o..

Sen kaçıncı kademeyi kullanıyorsun benimki ikide
ben eğimli kullanmıyorum canım..
Aslında farklı şeyleri söylüyoruz yada ben yanlış söyledim eğim olarak demek istedim üç kademeli ya ben hız olarak 8 10 a kadar çıktım ondan zaten böyle oldu
8-10 çok fazla bence çok zorlamışsın kendini..ben en fazla 6-6.5 o da nadir genelde 5.8 falan

8-10 çok fazla bence çok zorlamışsın kendini..ben en fazla 6-6.5 o da nadir genelde 5.8 falan
Bende eşimin hazine geldim aslında gidip gelip daha bu kadar mi yurudun yarin saatte 3 km mi falan diye gıcık gıcık konuştu bende sanki kendimi ispatlar gibi 8 de 10 da koştum yarin saatte 4.5 -5 km koştum yeni olan bana oldu kendisi gayet sportif 12 de gidiyor bana misin demiyor bende kendimi onla bir tuttum neyse bide bana bir akıl olsun

Eki Görüntüle 1950549 Eki Görüntüle 1950550 duştan yeni çıktım az kurumuş hali..rahatladım bee
Sihhatler olsun
dogru galiba
Yaptığı sal devrilmiş
Vatoz balığı ölümüne neden olmuş
Yeni bölümü vardı cuma
Biz seviyorduk
Vahşi doğada yaşam belgeseli yapıyordu

Gunaydin,
Kahvaltim
2 ince dilim ekmek
4-5 dilim kasr peyniri
su anda yesil cayimi iciyorum
oglen icin dunden kalan mantili yogurt corbasindan getirdim.
dun spor yapamadim malesef bugun telafi etmeye calisicam insallah.

Nohut unundan humus yaptım
1 bardak unla yaptım yinede çok oldu
Mercimek köftesinde yaptım
Çay demlerim
Kahvaltılık ıle bu akşamı kapatırız inşallah

Gunaydin,
Kahvaltim
2 ince dilim ekmek
4-5 dilim kasr peyniri
su anda yesil cayimi iciyorum
oglen icin dunden kalan mantili yogurt corbasindan getirdim.
dun spor yapamadim malesef bugun telafi etmeye calisicam insallah.
Saat kaç orda
Kahvaltını kaçta yapıyorsun

Saat kaç orda
Kahvaltını kaçta yapıyorsun
Su anda saat 9:95
Ben hergun 6:00 da kalkiyorum namaz kilip Kuran okuyorum. Sonra cocuklari okula hazirliyorum. hergun onlara yemek sepetlerini hazirliyorum. 7:30 gibi kahvalti yapiyoruz. esim onlara pankek yapiyor her sabah nutellayla yiyorlar. kendisi misir gevregi yiyor ben Turk kahvaltisi yiyorum. 8:00 de evden cikiyoruz. ben cocuklari okullarina birakiyorum. saat 8:30 da ofise geliyorum. sabah raporlarina bakip cay iciyorum
resmen butun sabahimi anlattim.

Hahaha
Dakika dakika
Olsun
İyi yaptın

Dun ucak biletlerimizi aldim insallah Allahtan bir mani olmazsa 1 Temmuzda Turkiyedeyiz. Esimde 20 temmuzda bize katilacak. biz 6 hafta kalacagiz o sadece 10 gun kalabiliyor malesef hastalarini daha uzun birakamiyor. ama yinede hic yoktan iyidir. simdiden heyecanlaniyorum daha Ekimde ordaydim ama yinede cok ozledim memleketimi. Rabbim hayirlisiyla kavustursun.

Ooo süper .çok uzun sizin için
Güzel geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…