• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Dun ucak biletlerimizi aldim insallah Allahtan bir mani olmazsa 1 Temmuzda Turkiyedeyiz. Esimde 20 temmuzda bize katilacak. biz 6 hafta kalacagiz o sadece 10 gun kalabiliyor malesef hastalarini daha uzun birakamiyor. ama yinede hic yoktan iyidir. simdiden heyecanlaniyorum daha Ekimde ordaydim ama yinede cok ozledim memleketimi. Rabbim hayirlisiyla kavustursun. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
Şimdiden iyi tatiller

Bende seviyorum o cikolatayi ama Temmuza kadar beklemem lazim burdaki Turk marketinde yok. oraya geldigimde bir koca kutu alir bavula atarim artik.
yabancı çikolatalar daha güzel aslında canım. netten sipariş verilemiyor sanırım çikolata vs

Yaaa bayiliyorum o bakkallara. Turkiyede evimin tam karsisinda var her sabah yarim saat ordayim. burda oyle bisey yok malesef.

para harcamak için birebir :D hem kahvem yoktu hemde ekmek ayırtayım diye bugün ben indim normalde babaannem yada halam gidiyor ekmek almaya.

bilmiyodum sayenizde ogrendim.

Allah rahmet etsin basiniz sgolsun.

teşekkürler canım

Dun ucak biletlerimizi aldim insallah Allahtan bir mani olmazsa 1 Temmuzda Turkiyedeyiz. Esimde 20 temmuzda bize katilacak. biz 6 hafta kalacagiz o sadece 10 gun kalabiliyor malesef hastalarini daha uzun birakamiyor. ama yinede hic yoktan iyidir. simdiden heyecanlaniyorum daha Ekimde ordaydim ama yinede cok ozledim memleketimi. Rabbim hayirlisiyla kavustursun. En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE
iyi tatiller cnm

birazdan akşam yemeğimi yiyeyim az soğanlı haşlanmış ıspanak kavurması vardı ona biraz dha soğan doğrayayım 1 dilim kaşar ile 1 yumurta kırarım üzerine.

sağol canım:KK68:
Bende eşimin hazine geldim aslında gidip gelip daha bu kadar mi yurudun yarin saatte 3 km mi falan diye gıcık gıcık konuştu bende sanki kendimi ispatlar gibi 8 de 10 da koştum yarin saatte 4.5 -5 km koştum yeni olan bana oldu kendisi gayet sportif 12 de gidiyor bana misin demiyor bende kendimi onla bir tuttum neyse bide bana bir akıl olsun
aman canım onların gazına gelinir mi...aman aman...
Hayırlısıyla gelin canım inşallah:KK68:

birazdan akşam yemeğimi yiyeyim az soğanlı haşlanmış ıspanak kavurması vardı ona biraz dha soğan doğrayayım 1 dilim kaşar ile 1 yumurta kırarım üzerine.
bizimkilere de ıspanak kakaladım bu akşam:confused::KK70::KK70:eşiminkine yımırta kırdık kızım sarımsaklı yoğurtlu yedi..:KK39:sana da afiyet olsun

soğanı bol ıspanağı az oldu :)
1 kepçe de çorba. :)

çorba çok gzel olmuş dün yaptım bugün 1 kepçe kendime aldım 2 kepçe kardeşime bitti bile :)

16652655_956986747770142_1056230889_n.jpg

20 yaş çok fazla canım..benim toleransım da 5-7 yaştır..seylanın dediği gibi ileride kesin sorun olur..onun yaşı ilerledikçe senin yaptıkların ona anlamsız gelecek ortak birşeyler yapmak güçleşecek..bizim ailede var öyle bir çift ki araları 8 yaş kadın genç gezmek istiyor eğlenmek istiyor adam da ben gitmem modunda kadın hep yalnız arkadaşlarıyla..biz eşimle yaşıtız annemle babamın 2 yaş araları..Ve her şeyi beraber yaşamak beraber yapmak en güzeli..sen onun yaşına gelene kadar o zaten senin yaptığın yaşadığın şeyleri yaşamış bitirmiş olacak..zor ki ne zor..
Ayy ben yoruldum be leylakım..yeter gelmesinler garii...:KK47:
hadi gözün aydın koşu bandın gelmiş:rolleyes::rolleyes:

inşallah canım..kaşındım resmen haftaya görücez bakalım:KK51::KK51:
düşük tansiyon iyidir boş ver:KK39:

Off canım yaa sakın yürüyüşe falan çıkma da iyice azmasın..Acil şifalar olsun:cry:

ben de 5 ayda falan gölge yaptırmaya giderim kuaföre dediğin gibi 3-4 saat sürer neffret ediyorum bende:KK47::KK47:Güle güle kullan saçlarını ve geçmiş olsun:KK70:
hepimizde bir halsizlik var..mevsim de değişiyor gene hem o hem de hastalıktan bi kurtulamadık:KK51::KK51:

katılıyorum yaş önemli:KK39:

aman daha ne karizmalar çıkar karşına:KK39:

bu daha da kötü amannn sen düşünsene babanın senin yaşında biriyle evlendiğini:confused:

yok canım sadece doğum günlerinde o da ben yaparsam..yoksa habire ben de yedirmem o da yemez..:KK39:

Allah mesut etsin canım..biz de stajda tanıştık..:KK48::KK48:

Canım yürümüyorum 2 aya yakındır ondan da şiştim zaten 74 ü gördüm:(

Günaydın kızlar...her yerim tutuk ağrıyor..bıktım bu halsizlikten..:KK47:
kahvaltım
:kk77::kk77::kk77:
salçalı omlet
zeytin peynir
2 lokma haşhaşlı

dün eşimin şerefine haşhaşlı yaptım..az yedim akşam ama pasta yedim 1 dilim..bugün toparlamalıyım..
Babam radyoterapi görmeye başlayacak..18 i gibi bize geliyorlar..burada gatada yaptırıcaz..evime yakın..kocaelide çok uzaktı git gel zor olucaktı..annem gelince yemek derdine son:rolleyes:hiç durmaz maşallah benden hareketli..ama çok yemek de beni bozar bakalım nolucak 1-1.5 ay idare edicem artık..nasılsa koşu bandı var..2 hafta da izin almayı düşünüyorum..:KK39:inşallah daha iyi olacak babam..tomografi de değişiklik yok yani ilerleme yok çok şükür bu iyi..radyoterapi daha iyi olacak inşallah:KK68:Allah babamla beraber cümlesine şifa versin inşallah:KK36:

Hayırlısıyla gelsinler canım inşallah daha da iyi olur babacığın burada

sersum sersum canım bişey danisacam sana belki daha önce başına gelmiş arkadaslarda vardır bu hafta koşu yaparken kendimi zorladim herhalde siz kapağının hemen altı çok ağrıyor acaba sadece zorlamadan mi olmuştur yoksa bir sorun mu var şişme yok sadece agrivar.
Ağzım yara olmuyor diye kendime güvene dün gece birden damagim sisti kan toplar gibi iki uc yerden nokta nokta kızarıklık var çok agriyor

Geçmiş olsun canım zorlamışsın bayağı sersumun dediği gibi buz yap ve bi süre dinlendir

benim de saçım bu.
yeni boyadım. diplerim gelmişti.
türk kahvesinden maske yapmıştım. o resmi buldum. görmeyin kahveyi. hahaha

Kahve burda pek meşhur hamamda sodayla birlikte tüm vücuda yapıyorlar peeling

evet kahveyi içtim dibini maske yaptım.
değerlendirmek lazım.
yüzüme maske doğal yaparım.
ya tereyağı maskesi
ya kaymak maskesi
ya maya maskesi
kahve
başka yok galiba ya. bunları yaparım arada.
hee bi de arada yumurta akı maskesi yaparım.

Faydasını görüyor musun canım bu maskelerin

Hayırlısıyla gelin inşallah Allah kavuştursun canım

yabancı çikolatalar daha güzel aslında canım. netten sipariş verilemiyor sanırım çikolata vs

para harcamak için birebir :KK70: hem kahvem yoktu hemde ekmek ayırtayım diye bugün ben indim normalde babaannem yada halam gidiyor ekmek almaya.

teşekkürler canım

bazi yabanci cikolatalari seviyorum ama porsiyonlari cok buyuk :KK53:

3.5 km yürüyüş cepte:KK49::KK49:
akşam yemeğim
2 dolu kase terbiyeli şehriye çorbası
acılı tabii ki
roka maydanoz ve
1 bardak şalgam suyu

ooo afiyet olsun super bir menu.:KK9:

Kizlar dislerimi temizlettim cok super hissediyorum. 2 disimde az curume baslamis onlari halledicem. bide on dislerimi komple yaptircam. inci gibi dislerim olsun istiyorum. :KK39:

oglen yemegine 1 saat var acliktan basim donuyor.:confused:

Aslında farklı şeyleri söylüyoruz yada ben yanlış söyledim eğim olarak demek istedim üç kademeli ya ben hız olarak 8 10 a kadar çıktım ondan zaten böyle oldu
evet canm sen hem fazla yurumussun hemde egimde yurumussun mahvolmustur bacaklarin cok

Ara öğün

Çikolata bitter eti Karam Stickman

39 kalori bir hurmadan 3 kalori az :KK66:)
Evet ama hurma daha besleyici ve tok tutucu:)
Eki Görüntüle 1950535

Cok haklisin cnm ordan burayi ozlemekle zira ben burdan memleketimi izmirimi deli gbi ozluorum azcik havalar hafiflesin de ins bi kacamak yapcam
Kizlar dislerimi temizlettim cok super hissediyorum. 2 disimde az curume baslamis onlari halledicem. bide on dislerimi komple yaptircam. inci gibi dislerim olsun istiyorum. :KK39:

oglen yemegine 1 saat var acliktan basim donuyor.:confused:
sanki bu aralar sabahla ogle arasi cok acikiosun seylacim

Akşam

8-8.30 gibi

1 tane portakal
1 kupa da Doğadan form çaymdan içtim

Ayy karnım acikti midem kazınıyor ya :(

Back
X