ekmeği mümkünse at canım menüden .1lt su ictim birazdan sade bir türk kahvesi yapacam kendime oglende çorba salata ayran ekmek yemiyecem
sabahın dediği gibi koparıp koparıp yiyeceksinbazi yabanci cikolatalari seviyorum ama porsiyonlari cok buyuk
ooo afiyet olsun super bir menu.
süper menü..ellerine sağlık..Ben aksam yemginde paylican ve biberi kozledim uzerine soganli kiymali salcali sos yaptim ayni karniyarim gbi ama hic yagsiz yanina da bir bardak ayran ictm az once de meyvemi yedim bitane elma
hani yemiycektin kısssSüpersin canım maşallah
Ben makarna da yedim akşam yemeğinde 1 tabak
aynen@Seylanin Gunlugu kıra kıra minik minik yiyeceksin öyle çikolataları :))
o senin kırılma noktan demek ki canım bir kırarsan gelir gerisi hadi sabıryazarhanim35 bende su 72 ye takıldım hep böyle olurdu eskiden de bunu geçsem diğer kiloları vermem kolay olacak
Seninde menuler guzel oluo cnm masallahSelam kızlar GÜNAYDIN
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 tane yeşil zeytin
2 çatal peynir
2 bardak çay
Öğlen
Portakal suyu
2 ceviz
2 tane eti form bisküvi
Benim oglen menum corba salata 2 bardak ayran aferin cnm oglen de ye boyle meto calissin hem de acikma1lt su ictim birazdan sade bir türk kahvesi yapacam kendime oglende çorba salata ayran ekmek yemiyecem
Yazcam cnm inc bu arada biraz gecsin listeye de gircem insgüzel . harika afiyet olsun
git canım . bize de yaz .
hashasli olan herseye bayiliorum ben ama yaaaaaagünaydın kızlarrr...sabah 10 da kalktım mutfağı toparladım..kahvaltım..
bir kk kadar haşhaşlı
salçalı omlet
peynir zeytin
Eşim dün ağız yarami yemek yemek yemedigim için vücudun direncsizligi falan filan benz fen bilgisi anlatmaya başladı sınıfta zannetti kendini bende sesimi çıkarmadım bu geçsem şunu aynı yemekle ne kilolar verecem su dakkaya kadar hiç bozmadim hiç ac hissetmiyorum kendimi kahveden mia acabasabahın dediği gibi koparıp koparıp yiyeceksin
süper menü..ellerine sağlık..
hani yemiycektin kısss
aynen
o senin kırılma noktan demek ki canım bir kırarsan gelir gerisi hadi sabır
aynen bende ben deSeninde menuler guzel oluo cnm masallah
Benim oglen menum corba salata 2 bardak ayran aferin cnm oglen de ye boyle meto calissin hem de acikma
Yazcam cnm inc bu arada biraz gecsin listeye de gircem ins
hashasli olan herseye bayiliorum ben ama yaaaaaa
hashasli olan herseye bayiliorum ben ama yaaaaaa
vitaminlerini alırsan bişeycik olmaz canım..sen bakma onaEşim dün ağız yarami yemek yemek yemedigim için vücudun direncsizligi falan filan benz fen bilgisi anlatmaya başladı sınıfta zannetti kendini bende sesimi çıkarmadım bu geçsem şunu aynı yemekle ne kilolar verecem su dakkaya kadar hiç bozmadim hiç ac hissetmiyorum kendimi kahveden mia acaba
yürüme canım bu hafta bence ..p.tesi başlarsın bencesersum acaba bugün syuruyus yapsam mi akşam dizine vazelin sürdüm baya azaldı ağrısı çok hafif var kremleri yurusem sıkıntı olur mu
vitaminlerini alırsan bişeycik olmaz canım..sen bakma ona
cnm detoks yapsan 2 gün kırarsın gibi geliyor.yazarhanim35 bende su 72 ye takıldım hep böyle olurdu eskiden de bunu geçsem diğer kiloları vermem kolay olacak
Kiz tadını çıkar ben olsam....kendimi terk edilmiş gibi hissediyorm evde kimse yokdün sadece büyük halam geldi. kardeşim ben halam 3 'ümüz kaldık diğerleri gelmedi cenaze evinden. şimdi de kimse yok ufaklık okulda halam tekrar gitti. sabahvesen evde tek başına markete gitmem gerek yoğurt kalmamış benden başka gidecek kimse yok.
Olabilir aslında hafta içi olabilir neyle yapsam acabacnm detoks yapsan 2 gün kırarsın gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?