Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

liste sıramız...

sersum:6 Ocak 2017 liste yaptı

mesmeser:13 Ocak 2017 liste yaptı

filiztoprak:20 Ocak 2017 liste yaptı

seylanıngünlüğü:27 Ocak 2017 liste yaptı

özlemm1990:3 Şubat 2017

ficans :10 Şubat 2017

sabahvesen:17 Şubat 2017

sarfansarı:24 Şubat 2017

zeze_35:3 Mart 2017

leylak84:10 Mart 2017

mesmeser:17 Mart 2017

sersum:24 Mart 2017

yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar
ficans canım sana da kolay gelsin şimdiden...

yüzde hesaplama (hatırlatayım ben gene de)
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden+ yada eksi farketmez) bölüyorsunuz..

örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

bayılırım hint filmlerine özellikle Khan ailesinin filmlerine PK,üç idiot efsane bunlar yawwww ..bak onu duymadıydım bakarım ben de
2016 da çıkmış canım yeni film dha :)

Shahruk Khan'a aşığım ben ya 10dan fazla filmini izledim adamın bir tanesini dün izledim yeni çıktı 2017 çekim Raess diye. izlerken eridim bittim emraan hashmi diye bir oyuncu var onu da çok seviyorum. bir filmini izlemiştim ağlaya ağlaya. gerçi sonra başka filmlerini de izledim :) gerçi Aamir khan izlemedim hiç oyunculuğu mükemmel diyorlar onunda

danslarına ve özellikle giydikleri Sari'ye bayılıyorum. ancak tr de bulamadım onların ki kadar güzelini. hep basit sari'ler.

haftaya sıra bende liste sırası :) bunun şerefine inş kilo vermiş olurm :)

Aamir khan nasıl izlemezsin en kısa sürede izle bayılacaksın..PK ve üç idiot favorim
oyunculuk harika evet..

danslarına ve özellikle giydikleri Sari'ye bayılıyorum. ancak tr de bulamadım onların ki kadar güzelini. hep basit sari'ler.

haftaya sıra bende liste sırası :) bunun şerefine inş kilo vermiş olurm :)
ben de seviyorum kıyafetlerini..oradan almak lazım sanırım..bizim ailecek gitmek istediğimiz ülkelerin başında geliyor hindistan ama korkuyorum da ..Japonya 1. sırada..kızımın favori listesisonrası kore sonrası hindistan
hadi inşallah..yarın da verirsin be..

10 Şehitimiz var gene..Allahım dayanma gücü ver ailelerine..biz bu kadar üzülürken onları hayal bile edemiyorum

bende gitmek istiyorum evlenirsem balayına hindistanı istiyorum :) gidersem alırım bende oradan. ancak da evde giyilir

10 Şehitimiz var gene..Allahım dayanma gücü ver ailelerine..biz bu kadar üzülürken onları hayal bile edemiyorum
amin cnm rabbim ailelerine sabır versin. kalan askerlerimizi de korusun rabbim. birileri yüzünden ölüyor gencecik kardeşlerimiz. benden küçük çocuğun asker de öldüğünü duydukça içim parçalanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…