- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
balkabağı ile yapabilirsin seviyorsan ben sevmedim meselaOlabilir aslında hafta içi olabilir neyle yapsam acaba
evet kahve cok tok tutar bnde simdiden ikidideki kahve hirma ve badem uclumu iple cekiorumEşim dün ağız yarami yemek yemek yemedigim için vücudun direncsizligi falan filan benz fen bilgisi anlatmaya başladı sınıfta zannetti kendini bende sesimi çıkarmadım bu geçsem şunu aynı yemekle ne kilolar verecem su dakkaya kadar hiç bozmadim hiç ac hissetmiyorum kendimi kahveden mia acaba
biz variz:)kendimi terk edilmiş gibi hissediyorm evde kimse yokdün sadece büyük halam geldi. kardeşim ben halam 3 'ümüz kaldık diğerleri gelmedi cenaze evinden. şimdi de kimse yok ufaklık okulda halam tekrar gitti. sabahvesen evde tek başına markete gitmem gerek yoğurt kalmamış benden başka gidecek kimse yok.
bende markete gidip bitter çikolata almayı planlıyorum hatta gideym :)evet kahve cok tok tutar bnde simdiden ikidideki kahve hirma ve badem uclumu iple cekiorum
biz variz:)
evet kahve cok tok tutar bnde simdiden ikidideki kahve hirma ve badem uclumu iple cekiorum
biz variz:)
Dondurucuya atmıştım geçen çıkardım pasta için iyi olur ama sade yemeye artık güzel değil. Bundan sonra buralarda zor bulamambalkabağı ile yapabilirsin seviyorsan ben sevmedim mesela
Günde ne kadar iciyorsun kahveyi ben bugün şekersiz sade ictim yanına bişey yemedimevet kahve cok tok tutar bnde simdiden ikidideki kahve hirma ve badem uclumu iple cekiorum
bayılırım eti puffa ama klasik kakaolu olanmarkete gittim bu çayın sadecesini aldım bu sefer de :) erikli kayısılı yoktu sadece kayısılı vardı o 5.75 bu sadesi 3.75 aradaki tek fark kayısı. içeriğine baktım bugün içerik aynı bende 2 lira daha fazla vermeyeyim dedim 2 liraya da yanındaki nevaleleri aldım
kakaolu da vardı ama 2 tane aldım ben renkli olandan bir bana bir kardeşime diyebayılırım eti puffa ama klasik kakaolu olan
kakaolu da vardı ama 2 tane aldım ben renkli olandan bir bana bir kardeşime diyekakaoludan da alsaydım işin ucu kaçardı
evet güzel oluyor o stick hem kalorisi bellişu stick olandan bir tek bakkalda var. markette bulamadım. büyük olan bitterlerden vardı meyveli içi. ama bu daha hoşuma gitti.
hemde kaptırıp bir paketi yeme ihtimali yok
evet güzel oluyor o stick hem kalorisi belli
ivitttt
ben de kaybetmiyorum artık yaa aferin bizegerçi kendmi o kdr kaybetmiyorum artık
bayılırım hint filmlerine özellikle Khan ailesinin filmlerine PK,üç idiot efsane bunlar yawwww ..bak onu duymadıydım bakarım ben debefikre diye bir hint filmi izliyorum. Paris'te çekilmiş. Gülmekten karnıma ağrılar girdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?