- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Midem kazınıyor kurtçuklar midemi yiyorlar sanki. Neyse ki kahvaltıya az zaman kaldı[/QUOTE
sagol cnm senin duzenin bozuldu ondan yoksa ben nenulerini cok begeniorumSüpersin canım maşallah
Ben makarna da yedim akşam yemeğinde 1 tabak
ohh gelsin pogacalarKahvaltim akşam pogaca yapmıştım bir tane ondan yedim bir tane zeytin iki cay
Kendim için iki uc tane küçük yaptım diğerlerini normal yaptım çok seviyorum ama yemeyecem kendimkiler dışındasagol cnm senin duzenin bozuldu ondan yoksa ben nenulerini cok begeniorum
ohh gelsin pogacalar
canım 72 kilo ile bence dizini incittin. ters bi hareket mi yaptın.yazarhanim35 bende su 72 ye takıldım hep böyle olurdu eskiden de bunu geçsem diğer kiloları vermem kolay olacak
afiyoet olsun. keşke poğaça yemeseydin .Kahvaltim akşam pogaca yapmıştım bir tane ondan yedim bir tane zeytin iki cay
Afiyet olsun canımKahvaltim akşam pogaca yapmıştım bir tane ondan yedim bir tane zeytin iki cay
Afiyet olsun canım. Bu aralar abur cuburu bıraktın sanki iyi oldu :))canım 72 kilo ile bence dizini incittin. ters bi hareket mi yaptın.
ısınmadan haketlere başlama. önce ısınma hareketleri yap. bi terslik olmasın
afiyoet olsun. keşke poğaça yemeseydin .
benim poğaça ile güne başladığım zamanlar genelde gerisi geliyor .
çünkü kan şekerini hızla çıkarıyor. sonra aniden düşürüyor galiba karbonhidrat. sonra ani acıkma başlıyor az zaman sonra.
kahvaltım.
lorlu 2 yumurtalı omlet
1 avuç yer fıstığı
şimdi kahve içiyorum. nescaafe.
öğlene patates yemeği vardı evde . kalmış onu getirdim
yoğurtlu tarhana çorbası
ve eksi elma. ara öğün yaparım diye düşünüyorum.
akşam masaya oturmuyorum artık.
ama ayaküstü atıyorum ağzıma bi şeyler.
tün bi kaç kez tahin pekmez yaladım. 2 çay kaşığ kadar
yarım elma yedim . akşam yemeğim bunlardı.
Normalde de zayıfsin zaten o yüzden gayet iyi görünüyorsun.Degisiklik var sanki az
Aynen cnm karbonhidratla baslayinca butun gun ac hissedioruz aslinda karbi hidrat alcagimiz gunler sabah kahvaltisini normal yapip oglen biraz alabilirizcanım 72 kilo ile bence dizini incittin. ters bi hareket mi yaptın.
ısınmadan haketlere başlama. önce ısınma hareketleri yap. bi terslik olmasın
afiyoet olsun. keşke poğaça yemeseydin .
benim poğaça ile güne başladığım zamanlar genelde gerisi geliyor .
çünkü kan şekerini hızla çıkarıyor. sonra aniden düşürüyor galiba karbonhidrat. sonra ani acıkma başlıyor az zaman sonra.
kahvaltım.
lorlu 2 yumurtalı omlet
1 avuç yer fıstığı
şimdi kahve içiyorum. nescaafe.
öğlene patates yemeği vardı evde . kalmış onu getirdim
yoğurtlu tarhana çorbası
ve eksi elma. ara öğün yaparım diye düşünüyorum.
akşam masaya oturmuyorum artık.
ama ayaküstü atıyorum ağzıma bi şeyler.
tün bi kaç kez tahin pekmez yaladım. 2 çay kaşığ kadar
yarım elma yedim . akşam yemeğim bunlardı.
evet daha duzelmis abur cubir da yok ya bu aralar ondan yalniz aksam yemegin cok sagliksiz cnm keske sofraya oturup normal yeseydinDegisiklik var sanki az
evet . başaracağım inşallah bırakmayı . iyi gidiyorum şimdilik . geçen hafta dalmıştım içine çünkü cipsin bisküvinin çikolatanınAfiyet olsun canım. Bu aralar abur cuburu bıraktın sanki iyi oldu :))
Afiyet olsun canim. Inşallah güzel sonuçla dönersin Gitsin yağlarBenim yine klasik kahvalti kizlar yarin son gun ama cumartesi diyetisyene gitcem cunku yumurta oynir bir dilim ekmek 2 ceviz yesillik domates salatalik
dün akşam ne yemeği vardı. hatırlayamıyorum şu an .Aynen cnm karbonhidratla baslayinca butun gun ac hissedioruz aslinda karbi hidrat alcagimiz gunler sabah kahvaltisini normal yapip oglen biraz alabiliriz
evet daha duzelmis abur cubir da yok ya bu aralar ondan yalniz aksam yemegin cok sagliksiz cnm keske sofraya oturup normal yeseydin
güzel . harika afiyet olsunSelam kızlar GÜNAYDIN
Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 domates
5 tane yeşil zeytin
2 çatal peynir
2 bardak çay
Öğlen
Portakal suyu
2 ceviz
2 tane eti form bisküvi
git canım . bize de yaz .Benim yine klasik kahvalti kizlar yarin son gun ama cumartesi diyetisyene gitcem cunku yumurta oynir bir dilim ekmek 2 ceviz yesillik domates salatalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?