Yok canım hiç niyetim yok tarhana çorbası yapacam yarin çorba iyi yok tutuyorAz yedin bugun yarin acisini cikarma bak ben diyim:) benim esim de ole bisey guzel degol de bidaha yemio
canim bunu hepimiz yasadik suan kirilma noktasindasin sabret incek
Bence yaz canım yarin eğer geç geleceksenKızlar ben Pazartesi'ye kadar yokum eşimle New York'a gidiyoruz yarınki kilomu şimdi yazsam olurmu? Zaten çok vermemişim ( en azından kilomu korumuşum bunada şükür )listeye koyulsun diye yazmak istiyorum.
iyi eğlenceler canım :)Kızlar ben Pazartesi'ye kadar yokum eşimle New York'a gidiyoruz yarınki kilomu şimdi yazsam olurmu? Zaten çok vermemişim ( en azından kilomu korumuşum bunada şükür )listeye koyulsun diye yazmak istiyorum.
Allah kabul etsin canım. Afiyet olsunSuçluyum o yüzden gelmedim.
Dün akşam saldım kendimi ilk defa çok yedim
Bugün oruçluyum çok şükür.
Sahurda 2 dilim kaymaklı ekmek, 1 yumurta ve kaşar peyniri yedim.
Sabah çocukların dolaplarını yerleştirdim. Yarın için bavulumu hazırladım.
İşler bitti namaz kılıp iftar hazırlıcam. Hazır yufkayla su böreği ( ilk kez yapıcam ), tavuklu şehriye çorbası, kuru fasulye ( canım çekti)
Evli olsaydın yoksa hamilemisin derdimRegl olmama bir 10-11 gün var ama nedense kendimi şişkin hissediyorum. Birde doymama hali var sürekli mevsimlerden mı bilmiyorum
canı sıkkın heralde bu sıralar canım..olur bazen..önemli bişey olmasın da..gelir bugün heraldesersum hakketen filiz yok bu aralar nerde acep
iyi tatiller canım..yaz tabiiKızlar ben Pazartesi'ye kadar yokum eşimle New York'a gidiyoruz yarınki kilomu şimdi yazsam olurmu? Zaten çok vermemişim ( en azından kilomu korumuşum bunada şükür )listeye koyulsun diye yazmak istiyorum.
sana da iyi tatiller..off nekaa güzel katmer gözlemeMerhaba kızlar yine tam gaz kaynatmışsınız biz de dün akşam kayınvalidemlere geldik kadın akşam yemeğine gözleme ile katmer yapmış mecbur yedik burda tartı olmadığı için bu hafta izinli sayın beni belim çok ağrıyor yarın bi kırıkçı çıkıkçıya gitçem :) :) bakalım
nekaa mutlu oluyor insan değil miGeçen akşam Doğum yapan bi arkadaşa gittik 4 aylık olmuş çocuğu bir diğer arkadaş da 6 aylıkdı çocuğu ikisinin baya fazlalığı vardı bende ise sıfır göbek çok fittim yanlarında:) burda da herkes zayıflamışsın dedi
ayy en kötüsü o yapış yapış ve cam kırıklı..neyse ki bi kaza olmadan temizlemişsin ..İftarda çok yerim diyodum ama o kadar çok aksilik olduki doğru düzgün bişey yiyemedim.
Önce oğlum çorbası sıcak diye içine buz koymak istedi.
Sonra dilim acıyor dedi ilaç istedi.
Sonra ben başka şey yicem dedi buzdolabını açtı kapatmayı beceremedi kapaktaki nar ekşisini düşürüp kırdı.
Temizlemek baya zor oldu cam kırıklarıyla beraber.
Sonrada iştahım kalmadı.
Çeyrek kase çorba,
2 yaprak sarması,
1 dilim börek yedim
3 bardak çay içtim.
Şimdi suyumu içiyorum.
tartın ne kadar güzel gr gr tartıyor..bizimkiler anca 100 gr a hasssas..İftardan önce tartıldığımda 51.800 dü kilom. Sadece 90 gr eksik çıktım. Komik ama hiç yoktan iyidir.
Ona göre listeye koyabilirsiniz. Herkese musmutlu Cumalar ve hafta sonları diliyorum. Pazartesi görüşmek üzere.
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 51.890
Bu hafta : 51.800
Fark: 90 gr
Yüzde: 0.17
Allah kabul etsin canım çocuklarla uğraşmak veya yorucuİftarda çok yerim diyodum ama o kadar çok aksilik olduki doğru düzgün bişey yiyemedim.
Önce oğlum çorbası sıcak diye içine buz koymak istedi.
Sonra dilim acıyor dedi ilaç istedi.
Sonra ben başka şey yicem dedi buzdolabını açtı kapatmayı beceremedi kapaktaki nar ekşisini düşürüp kırdı.
Temizlemek baya zor oldu cam kırıklarıyla beraber.
Sonrada iştahım kalmadı.
Çeyrek kase çorba,
2 yaprak sarması,
1 dilim börek yedim
3 bardak çay içtim.
Şimdi suyumu içiyorum.
Insan öyle ortamlarda hem daha özgüvenle hem daha güzel hissediyor kendiniGeçen akşam Doğum yapan bi arkadaşa gittik 4 aylık olmuş çocuğu bir diğer arkadaş da 6 aylıkdı çocuğu ikisinin baya fazlalığı vardı bende ise sıfır göbek çok fittim yanlarında:) burda da herkes zayıflamışsın dedi
Aynen canım sinameki lavman gibi bir defalık bunlar daha iyi ben içine bir tutan sinameki daha atıyorum bir tutam da kekik sana da kekik armani tavsiye ederim canımbu doğadan form çayı sinameki den daha etkili.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?