- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
Oy oy nelezzetli gorunuo afiyetler olsunEki Görüntüle 1951080
akşam yemeğim
kurufasulye unundan başamel soslu(patlıcanlı)
tavuk soteli hünkar beğendi
salata
yoğurt
Sana da canim yensin sarmalar:)Bizde de en çok fırın posetinde tavuk seviliyor. Afiyet olsun canım.
Ayy sersum senle zevkimiz ayni onu da biliorum zaten torkunun urunleri de cok lezzetli esim de suan yiyo bende cok tatlisadim reglim ya ama tutuorum kendimi3 km yürüyüş cepteşimdi de çay keyfi..yanında 1 mini gofret(tork.nun yeni çıkmış tb lı gofreti,eti hoşbeş kadar büyüklüğü ama onun kadar güzel değil )
yapilir mi bu dilekkkkkkZencefilli limonlu kek
Tavuk hakkında söylenenler den tiksindim ben bişey yiyim biri bahane bulsun hemen bırakırım. Bi kere et kavurmustum eşim de burun kivirdi ben yemem dedi birden midem bulandı o ara kapıya dilenci geldi bütün eti salatya durum yaptım kadına verdim ben de ekmek peynir yedim.tavuk sevilmez mi yawww
Aaa kötü olmuş senin için canımTavuk hakkında söylenenler den tiksindim ben bişey yiyim biri bahane bulsun hemen bırakırım. Bi kere et kavurmustum eşim de burun kivirdi ben yemem dedi birden midem bulandı o ara kapıya dilenci geldi bütün eti salatya durum yaptım kadına verdim ben de ekmek peynir yedim.
ellerine sağlık cnmZencefilli limonlu kek
Benimde favorim mangalda kanat
Biz ne yapıyoruzgeri acikacaz
aynen insan alışınca suçluluk hissediyor..bugün halsizdim ama az da olsa yürüdümBugün yürüyüş yapamadım ben. Insan alışınca suçlu gibi hissediyor kendini sanki tuhaf.
Çay can gerisi heyecan
sağol canım..tadı da güzeldi kıssOy oy nelezzetli gorunuo afiyetler olsun
Sana da canim yensin sarmalar:)
Ayy sersum senle zevkimiz ayni onu da biliorum zaten torkunun urunleri de cok lezzetli esim de suan yiyo bende cok tatlisadim reglim ya ama tutuorum kendimi
yapilir mi bu dilekkkkkk
haklısın canım..sen çok fazla sevmiyorsun demek ki vazgeçebiliyorsun..biz ailecek etçiliz..imkansız vazgeçmemiz..kzımın bi lafı var küçükken çok gülmüştük 3-4 yaşlarındaydı colayı fazla içmesin diye kızım cola böcekle yapılıyormuş demiştik(özütünde varmış ya çıkmıştı bi ara gazetelere)ne dedi beğenirsin anne böcek de çok lezzetliymiş beTavuk hakkında söylenenler den tiksindim ben bişey yiyim biri bahane bulsun hemen bırakırım. Bi kere et kavurmustum eşim de burun kivirdi ben yemem dedi birden midem bulandı o ara kapıya dilenci geldi bütün eti salatya durum yaptım kadına verdim ben de ekmek peynir yedim.
Ben kırmızı et dalak işkembe ne varsa severim baligida kızarmış severim ama tavuktan tiksindim neyse çok soylenmiyim size de bulasmasin
aynen insan alışınca suçluluk hissediyor..bugün halsizdim ama az da olsa yürüdüm
sağol canım..tadı da güzeldi kıss
evet cicim seninle damak tadımız çok benziyor.. filiztoprak la da çok benzer..oda gelemiyor gene
haklısın canım..sen çok fazla sevmiyorsun demek ki vazgeçebiliyorsun..biz ailecek etçiliz..imkansız vazgeçmemiz..kzımın bi lafı var küçükken çok gülmüştük 3-4 yaşlarındaydı colayı fazla içmesin diye kızım cola böcekle yapılıyormuş demiştik(özütünde varmış ya çıkmıştı bi ara gazetelere)ne dedi beğenirsin anne böcek de çok lezzetliymiş beyani seviyorsan ve vazgeçemiyorsan bahane hazır
Evet yediğim an biri bişey derse ne bileyim koku alıyorsam bırakırım bir arakuru fasulye yaptım yemeden güzel görünmüyor dedi tenceresi balkondan aşağı b osalttim mesela ben başkasının evinde kolay kolay yemek yemem onun için eşimle çok kavga ederiz söyleme yemek anında diye sonra ne dersen de ama bazen oda tutmuyor dilini ne kadar boğazıma düşkün olsamda bu konuda çok hassasimAaa kötü olmuş senin için canım. Bu konuda çok hassassın o zaman.
Seylanin Gunlugu kıra kıra minik minik yiyeceksin öyle çikolataları :))
Az yedin bugun yarin acisini cikarma bak ben diyim:) benim esim de ole bisey guzel degol de bidaha yemioAkşam beş lokma ekmek
Bir kase çorba
Üç küçük parça kızarmış biber ayran
Iki bardak şekersiz cay bu aksamlik bu kadar
canim bunu hepimiz yasadik suan kirilma noktasindasin sabret incekKızlar yardımmm
Bu hafta kilom hiç inmiyo.
Yediklerime dikkat ediyorum.can çatlasın 1100kalori aliyorumdur.Saglikli ev yapimi yemekler tüketiyorum.
Sporumu da yapiyorum.370-500kalori de sporda yakıyorum.ama bu hafta tarti 66 altina inmiyo.
Bİ YARDIM EDIN NOLUR...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?