Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol cnmEline sağlık canım afiyet olsun.
Evet kizlar 1.100 gitmis ve hepsi de yagdan hepsi de gobek cevresinden cok sevndim az once oglen yemegimo yedim 1 adet vasa bir bardak ayran ve peynirli salata
Her ev hanımı maalesef potansiyel robot
İyi akşamlar kızlar,bugünden itibaren menülerimi paylaşmaya devam.
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,peynir,salatalık,
Öğleden sonra:tavuk,salata
45 dk yürüyüş.
3 gündür reflüm azdı yine.midem fena ağrıyo..ilaç bile kâr etmiyor.inş geçer kısa zamanda..
Esime brovni kurabiye yaptim cayla keyif yapio bnde birazdan sutlu kahvemi icicem tatli niyetine
Eline sağlık valla spor da yaptım acıktım canım sen bu konuda uzmansin
hoşgeldin bebeeemmİyi akşamlar kızlar,bugünden itibaren menülerimi paylaşmaya devam.
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,peynir,salatalık,
Öğleden sonra:tavuk,salata
45 dk yürüyüş.
3 gündür reflüm azdı yine.midem fena ağrıyo..ilaç bile kâr etmiyor.inş geçer kısa zamanda..
ellerine sağlık
2.5 km yuruyus 15 dk sporbir bardak ayranin içine biraz zencefil birazda tarçın attim
artık iyi geceler hepinize ben kaçar
Dunyanin en guzel ani disarda yapilan bi sabah kahvaltisi olsa gerek:)Günaydın güzeller...eşimi uğurladım 9 gibi evden çıkıcam..kızılaydayız arkadaşla..hem kahvaltı hem azcık gezeriz..![]()
benimde bi zamanlar en cok yaptigim seydi univdeyken arkadaslarla yapardik biz sucuklu kasarlis i yapardik tabi daha agir oluo oSelam kızlar
@sabahvesen canım tarifini yaptım çok güZel oldu dagilmadi da.teşekkür ederim. Kahvaltı için değişik bir tarif oldu çok da doyurucuydu.
![]()
Fotoğraf çektim ama yüklenmedi nedense başka resim yukluyorum oluyor o olmadı
Yanında 2 bardak çay
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 tb ekmeği kızarmış
Aynen canım..her öğünde kahvaltı yapabiliriz biz ailecekDunyanin en guzel ani disarda yapilan bi sabah kahvaltisi olsa gerek:)
ellerine sağlık kaydettim hemen..mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar
Bende çok az sucuk ve kaşar koydum canım. çok güzel oldu doyurucu olması da ayrı bir güzel ekmek yeme ihtiyacı bile duymadım. Sadece kahvaltım geç oldu hem kahvaltı hem öğle yemeği yerine geçti diye 1 dilim tb ekmeği yedim.benimde bi zamanlar en cok yaptigim seydi univdeyken arkadaslarla yapardik biz sucuklu kasarlis i yapardik tabi daha agir oluo o
Inşallah canımUmarım bu cumaya kadar 70 lere düşerim akşam normal tempoda bir saat yürümeyi planliyorum