• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

20170211_222706-1.webp

Evet kizlar 1.100 gitmis ve hepsi de yagdan hepsi de gobek cevresinden cok sevndim az once oglen yemegimo yedim 1 adet vasa bir bardak ayran ve peynirli salata

Tebrikler canım emeklerinin karşılığını aldın

Her ev hanımı maalesef potansiyel robot

Maalesef canım

İyi akşamlar kızlar,bugünden itibaren menülerimi paylaşmaya devam.
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,peynir,salatalık,

Öğleden sonra:tavuk,salata

45 dk yürüyüş.

3 gündür reflüm azdı yine.midem fena ağrıyo..ilaç bile kâr etmiyor.inş geçer kısa zamanda..

Geçmiş olsun canım

Esime brovni kurabiye yaptim cayla keyif yapio bnde birazdan sutlu kahvemi icicem tatli niyetine

Afiyet olsun canım ne var içinde

İyi akşamlar kızlar,bugünden itibaren menülerimi paylaşmaya devam.
Sabah:2 dilim çavdar ekmeği,peynir,salatalık,

Öğleden sonra:tavuk,salata

45 dk yürüyüş.

3 gündür reflüm azdı yine.midem fena ağrıyo..ilaç bile kâr etmiyor.inş geçer kısa zamanda..
hoşgeldin bebeeemm:KK60::KK60:
benim de azdı canım reflüm ..geçmiş olsun sana da..mevsim de tetkliyor heralde..ama yediklerim de fena benim bu ara:KK51::KK51:

ellerine sağlık:KK68:
2.5 km yuruyus 15 dk spor :spor: bir bardak ayranin içine biraz zencefil birazda tarçın attim :KK55: artık iyi geceler hepinize ben kaçar
:KK9::KK9::KK9:

mesmeser mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar

Selam kızlar :KK200:

@sabahvesen canım tarifini yaptım çok güZel oldu dagilmadi da.:kk77: teşekkür ederim. Kahvaltı için değişik bir tarif oldu çok da doyurucuydu. :kk77:
Fotoğraf çektim ama yüklenmedi nedense başka resim yukluyorum oluyor o olmadı :KK12:

Yanında 2 bardak çay
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 tb ekmeği kızarmış

Kahvaltim bir parça ekemek salça kavurmustum ondan sürdüm ekmeğe 5 zeytin iki dilim peynir şekersiz cay
Bir tane sticks çikolatanın dörtte biri

Selam kızlar :KK200:

@sabahvesen canım tarifini yaptım çok güZel oldu dagilmadi da.:kk77: teşekkür ederim. Kahvaltı için değişik bir tarif oldu çok da doyurucuydu. :kk77:
Fotoğraf çektim ama yüklenmedi nedense başka resim yukluyorum oluyor o olmadı :KK12:

Yanında 2 bardak çay
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 tb ekmeği kızarmış
benimde bi zamanlar en cok yaptigim seydi univdeyken arkadaslarla yapardik biz sucuklu kasarlis i yapardik tabi daha agir oluo o

Dunyanin en guzel ani disarda yapilan bi sabah kahvaltisi olsa gerek:)
Aynen canım..her öğünde kahvaltı yapabiliriz biz ailecek:rolleyes::rolleyes:hazır önüne gelince ayrı bir güzel oluyor tabii:KK8::KK8:

mesmeser mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar
ellerine sağlık kaydettim hemen..:KK39::KK39:

Anammm dışarısı bir soğuk bir soğuktu..şapka almadığıma pişman oldum:confused::confused::confused:...atkımı sardım kafama..
kahvaltım güzeldi..
:kk77::kk77::kk77:
sahanda yumurta
sosis sucuk
yeşillik domates salatalık
az patates kızartması
1 sigara böreği
3 lokma bal kaymak
1 dilim ekmek
:kk77::kk77::kk77:

bayağı da yürüdük..çoğu erimiştir..:KK6::KK6:

benimde bi zamanlar en cok yaptigim seydi univdeyken arkadaslarla yapardik biz sucuklu kasarlis i yapardik tabi daha agir oluo o
Bende çok az sucuk ve kaşar koydum canım. çok güzel oldu doyurucu olması da ayrı bir güzel ekmek yeme ihtiyacı bile duymadım. Sadece kahvaltım geç oldu hem kahvaltı hem öğle yemeği yerine geçti diye 1 dilim tb ekmeği yedim.

Back
X