• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Anammm dışarısı bir soğuk bir soğuktu..şapka almadığıma pişman oldum:confused::confused::confused:...atkımı sardım kafama..
kahvaltım güzeldi..
:kk77::kk77::kk77:
sahanda yumurta
sosis sucuk
yeşillik domates salatalık
az patates kızartması
1 sigara böreği
3 lokma bal kaymak
1 dilim ekmek
:kk77::kk77::kk77:

bayağı da yürüdük..çoğu erimiştir..:KK6::KK6:
Ohh afiyet olsun canım :KK50:

mesmeser mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar
Baya kolay bir tarifmiş canım ne güzel. Kızımın doğum gününde yapabilirim bundan cumartesi günü olacak kısmet olursa. Bu hafta full yoğunum herşeyi kendim yapacam inşallah.

Coo gecmis olsun cnm leylakcim sen sanirim diyetisyeni birakinca daha iyi oldu:)

Sağol canım..
Aslında iyi de olmadı kötü de olmadı ama diyetisyenin bana bi faydası da yoktu açıkcası:)

Hoşgeldin canım :KK60:
Geçmiş olsun. Inşallah en kısa zamanda iyileşirsin:dua:

Hoşbuldum canım,sağolasın:KK19:

Tebrikler canım emeklerinin karşılığını aldın

Maalesef canım

Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun canım ne var içinde

Sağol canımcım:KK19:

hoşgeldin bebeeemm:KK60::KK60:
benim de azdı canım reflüm ..geçmiş olsun sana da..mevsim de tetkliyor heralde..ama yediklerim de fena benim bu ara:KK51::KK51:

ellerine sağlık:KK68:
:KK9::KK9::KK9:

Hoşbuldum canım benim:KK60:ya aynen benim de.yediklerim yüzünden oldu.misafir varken kaçırdım.2 gündür dikkat ediyorum sadece sırt ve göğüs ağrısı kaldı.bakalım o da geçer inşallah.

Selam kızlar :KK200:

yazarhanim35 yazarhanim35 canım tarifini yaptım çok güZel oldu dagilmadi da.:kk77: teşekkür ederim. Kahvaltı için değişik bir tarif oldu çok da doyurucuydu. :kk77:
Fotoğraf çektim ama yüklenmedi nedense başka resim yukluyorum oluyor o olmadı :KK12:

Yanında 2 bardak çay
5 yeşil zeytin
5 siyah zeytin
1 tb ekmeği kızarmış
afiyet olsun

Aynen canım..her öğünde kahvaltı yapabiliriz biz ailecek:rolleyes::rolleyes:hazır önüne gelince ayrı bir güzel oluyor tabii:KK8::KK8:

ellerine sağlık kaydettim hemen..:KK39::KK39:
sagol canim

Baya kolay bir tarifmiş canım ne güzel. Kızımın doğum gününde yapabilirim bundan cumartesi günü olacak kısmet olursa. Bu hafta full yoğunum herşeyi kendim yapacam inşallah.
evet kolay tadi da cok guzel oluo ayni browni gbi hafif islak bnde cok sevrim boyle dogum gunleri hazirlmayi falan

mesmeser mesmeser sagol canm resim attigim tarifleri yaziorum aslinda
Browni kurabiye
Yarim paket teremyag
1 cay b siviyag
1 c. Bardagi seker
1 vanilya kabartma tozu
3 kasik kakao
Aldgi kadar un bunlari yogurup pisitiosun canm bunlar piserken 1 cay bardagi seker ve bir cay bardagi soguk suyu karistirarak erit kurabiyeler firindan cikinca hemen bu suya batir cikar

Ben de ekledim tarifi canım eline sağlık

Havuçlu.taze soğanlı patatesli ıspanaklı şehriyeli çorbam
İçerken kaseme yarım çay kaşığı zencefil kattım şahane oldu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 31
Aksam barbunya ayran patlican ve kirmizi biberli kozlenmis sebze bir adet wasa sebze ve barbunyanin toplami 6 kasik falan

Back
X