Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Muhtemelen New Yorkta 1-2 kilo aldigimi zannediyorum henuz tartilmadim firsat bulup. ama resmen gobegim cikti yine. simit sarayinda simitleri borekleri goturdum. tika basa yedim. ustelik 3 gun boyunca her ogun bir baska Turk restauranta gittik habire kebap yedim. beyti falan ne bulduysam yedim. normalde hic yemem ama kemal pasa tatlisi bile yedim cok guzeldi.
veeee yine pisman degilim.
o kadar kilo vermemi istedigi halde esim bile doyana kadar ye eve gidince bulamazsin bu kebaplari bosver diyeti falan dedi, beni gaza getirdi bende firsat bu firsat doyasiya yedim. Allahima sukurler olsun.

eşin haklı canım :) hasret gidermiştirsin afiyet olsun :)

Benim de dengem bozuldu tiroid çok önemli dikkat edip vericez inşallah

Herkesin oyle donemleri oluo cnm benimde bazen mukemmel gdio ama bazende cok skiliorum ipin ucu hic farkinda olmadan kacio o yuzden unut gitsin yarin yeni bir gun ole dusunelim :)

canım ben de bugün aynen senin dediğin gibi yaptım ,çok şükür iyi geçti, böyle devam inşallah

Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım ben de idrar yollarımdan sık rahatsız olurum ,çok antibiyotik aldığım için bu aralar gene var , kızılcık mı oluyor içtiğin acaba

filiztoprak nice yıllara eşinle canım kutlarım

yazarhanim35 maşallah canım azmine hayranım, tiroid bende de yeni çıktı tam ne olduğu belli değil ama ben bu ara çok kilo aldım veririm inşallah senin gibi

yedim canım yedim.çıbık kraker yedim

geçmiş olsun kuzuyaa..mecbur ama napıcan

ayy geldi mi ust uste geliyor daha da yeni iyileşmiştin..geçmiş olsun

ohh yarasın kaynanaya da ohh yanii 1 gün daha ne olacak sanki isteyerek oldu
çok iyi yapmışsın .sonuçta yılda 1 gidiyorsunuz..oh sefan olsun canım

kızarttım sarımsağı ağzı kapaklı tabağa koyacağım :) 1 tane attım ağzıma. o acımsı tadı ve kokusu kayboluyor kıtırımsı bir tadı vardı

hımm güzel olur ben de yapayım...iyi fikir...

tarçına alerjim var ama nedense canım tarçınlı istedi sütü ölmem inşallah

yarım bardak süt

delüüü...bişiy olursa acildeyim gelankara acil ama idare et

selam kızlar..gene 24-03.30 cuyum..akşam

yayla çorbası
izmir köfte
1 dilim kepek ekmek

gece 11.30 da 1 yumurta 1 poğça yedim..

ama sıcacık getirdiler napiim..3.5 a kadar ayaktayım zaten erir di mi..erir erir

açım ben aç sabah kahvaltı yapayım ne yesem diye düşünüyorum sarımsakları da etkisini çabuk göstersin diye kahvaltıda mı yesem diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…