Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Şimdi netten baktım kızılcık diyor ama benim bildiğim kızılcığa hiç benzemiyor tadı. Normalde kızılcığı çok severim bunun tadı çok ekşi ve buruk. Sirke gibi.belki Amerika'nın kızılcığı farklıdır.

Afiyet olsun canim cok iyi etmişsin

Aç karnına bir bardak açık cay ictim
Kahvaltim bir parça ekmek
Üç zeytin
Üç dilim peynir
Dört çay

fırına 2 baş sarımsak attım hepsi bitene kadr günde 6şar tane yicem :))
sarımsağı her türlü yerim . mangal zamanı bütün 1 başı atarız kor içine . 1-2 dk da o çok harika olur.
ama ben yine de en çok çiğ olarak seviyorum .
soğan ile kavurup yumurtalı da öyle severim

ayy seyla bende ordaki simit sarayina gitmek istiorum daha oncede demistim sende bozmakla iyi yapmissin tayilde bozmicanda ne zaman bozcan

kızarttım sarımsağı ağzı kapaklı tabağa koyacağım :) 1 tane attım ağzıma. o acımsı tadı ve kokusu kayboluyor kıtırımsı bir tadı vardı

Ohh afoyet olsun bnce senin gbiyim canim tatli cektimi hemen tariflere bakiorum deliyim ya bidaha yapmicam ama
selam kızlar..gene 24-03.30 cuyum..akşam

yayla çorbası
izmir köfte
1 dilim kepek ekmek

gece 11.30 da 1 yumurta 1 poğça yedim..

ama sıcacık getirdiler napiim..3.5 a kadar ayaktayım zaten erir di mi..erir erir
erir cnm ohh miss gbi sicak pogaca diosun yani

Benimde sabah kahvaltim standart ayni yani yazmiorum ara ara yazarim dun pastamdan tattigim icin bugun proteini arttirip karbonhidrati azalticam ins o yuzden oglenki ve aksamko wasami yemeyi dusunmuorum ikindidekini yerim ama bi saat snra ara ogun 3 adet kayisi kahve

Bende arada dört tane kuru incir yedim küçük dü incirler kahve yaparım birazdan sade

Kiz kendi kendini iyice aciktiriyorsun sen ben dün akşam çok iyisin izlediğim filmde yemek yiyorlardi kebaplar tatlılar dayanamadım odadan çıktım

gözüm doyuyor benm cnm gözüm aç

sarımsağı her türlü yerim . mangal zamanı bütün 1 başı atarız kor içine . 1-2 dk da o çok harika olur.
ama ben yine de en çok çiğ olarak seviyorum .
soğan ile kavurup yumurtalı da öyle severim

bende soğan ve sarımsağı çok severim :)) illa ki salatamda soğan olacak sarımsağı salçada çok seviyorum :)

A aaadddaaa gözüm doyuyor benm o an yiyesim gelmiyor :) fark ettim ki mide aç değil göz aç

Günaydın kızlar :)

saat 7.30 gibi
2 dilim kendi yaptığım ekmekten
3 dilim domates
1 parça peynir
1 çay kaşığından az tereyağ
2 yeşil 1 siyah zeytin
yarım çay bardağı şekersiz çay

biraz önce

1 su bardağı sodalı limonlu yeşilçay.

şimdi

1 fincan sade türk kahvesi
1 hurma

hurma ya da iyi taktım :) koca bir kavanoz hurmam var :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…