Bnde aksam mantarli tavuk sote dunden kalmisti bir meyve 2 wasa biraz pastamdan tattim cok canm istedi suanda da soda iciorum
Bende fena takigim karnibahara canm bu aralar :)cuma gnü karnabahar yemeği yapayım diyorum :) bir yemek kaşığı 9 kalori imiş. haşlarım bir kısmıyla yemek yapar bir kısmını da bizimkilere kızartırım :)
Geçmiş olsun canımGunaydin canlar,
Kahvaltim
1 dilim ekmek tahin ve pekmezle yedim. limonlu form cayimi ictim. yesil cayimi ictim. simdide cranberry suyu iciyorum. idraryollarimi usuttum sanirim surekli tuvalete gidiyorum. cranberry hemen geciriyor. gittim 2 litrelik siselerden aldim hepsini ic dedi esiminsallah yarina biseyim kalmaz.
hahaha kardeşim geldi yanaklarımı mıncırıyor bak ya gelmiyor elime gelmiyor artık daha zayıflama ben seni şişman olarak sevdim diyor
mucverini yaptılar tv de firindaen kısa zamanda deneyecemBende fena takigim karnibahara canm bu aralar :)
ellerine saglik cnmMarsmelowlu kek
ince dogradim kek hamuruna kattim
Az tattım
sakin ol canm strest yapinca daha kolay kilo olur hem 4 kasiktan bisey olmaz sakin ol:))4-5 kaşık tavuklu mevlüt pilavından yedimkendmi nereden atsam bilmiyorum üzerine iki bardak sodalı yeşilçay içtim
Herkesin oyle donemleri oluo cnm benimde bazen mukemmel gdio ama bazende cok skiliorum ipin ucu hic farkinda olmadan kacio o yuzden unut gitsin yarin yeni bir gun ole dusunelim :)Şimdi de ballı karabiberli limonlu su içiyorum
Biraz geçmişe bakayım
4-5 kaşık tavuklu mevlüt pilavından yedimkendmi nereden atsam bilmiyorum üzerine iki bardak sodalı yeşilçay içtim
halamla babama verdm kalanınıofff bende cok severim o pilavi. sen yine az yemissin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?