Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

afiyet olsun canım sana da :)

birlikte intihar eden bir çiftin hikayesi.
sitede bulamadım ama senin yazın açıldı.
olan şey çok yanlış tabi ama aklı başında olan biri intihar etmez . vardır bi yerde rahatsızlık.
Allah yardımcıları olsun .

sitede bulamadım ama senin yazın açıldı.
olan şey çok yanlış tabi ama aklı başında olan biri intihar etmez . vardır bi yerde rahatsızlık.
Allah yardımcıları olsun .

kansermiş adam cnm

sıcak sıcak dayanamadın demi.
poğaca sıcakken ve mis gibi kokarken ben dayanamam .

tadayım dedim peynirli maydonozluydu :) 2 tane yiyiverdim :)

Canım malatya ilcesi ne daha uzak bir beldelik buraya bazı şeyler gelmiyor merkeze gidiyoruz alışveriş için ayda bir ama soğuktan gidemedik coktandir
canım ya . kıyamam . bahçen varsa dik canımcım . pırasa ıspanak bari bi kaç sap olsun .
var mı bahçende bi şeyler

öğlen pırasamın üstüne sarımsaklı yoğurt getirdim.
sonra odada yalnızım bu hafta diye. gelen giden de yok .
öğlen yemeğinden sonra odayı yarım saat havalandırdım.
kalorifer peteğinin üstüne 10 puf parfüm sıktım.
ağzıma da şu saate kadar 4 tane karanfil aldım. ki gelen olursa diye
zamanla karanfilleri çiğnedim. acı geldi ama atmadım. inatla ağzımda tuttum.
belki faydası da vardır vucüda.

canım güzel .
benim bugün az canım sıkkın . ve yiyesim var biliyor musun . aç değilim ama ağzıma bi şeyler atmak istiyorum.
Bende senin gbiyim canim yalnizken uzgunken yiuodum hep halbuki bunlarla basa cikmak lazim hayirdir ins kuzum neyin var anlatmak istersen
Canım malatya ilcesi ne daha uzak bir beldelik buraya bazı şeyler gelmiyor merkeze gidiyoruz alışveriş için ayda bir ama soğuktan gidemedik coktandir
ayy canm sen bna cok yakinsin o zaman bizde malatyaya gezmeye gdioruz aslinda merkezinde cok imkan var metro bile var alisveris icin

Ikindi ogunum bor bardak ayran ve bir adet wasa esim lahmacun istedi aksama ben yemeyi dusunmuyorum ins sadece hazirladgim kiymali harctan ayirdim kozlenmis paylicanla karniyarik yapcam kendime yanina da cacik

Kızlar merhaba anca gelebildim sevgililer gününde eşim telafisini yaptı yemeğe götürdü ama bin pişman oldum fena bi yer değildi bi de yoğun bi gün olunca oturacak yer bile yoktu yer bulduk ama tam 1 saat bekledik yemek için akşam dokuzda yemek yedik o kadar bekleyince ben de iştah da kalmadı heves de çocukları anneme bırakalım dedim eşim de kıyamadı gelsinler deyince çocuk elinde yemek yedim işte böyle

Bu arada çocukların ikisi de hasta oluyor burunları akıyor oğlan tekrar diş mi çıkaracak ne huysuz off off

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…