- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
afiyet olsun
ben pırasamı yedim.
canım tatlı istedi.
1 kuru kaysı . 1 kuru incir yedim.
canım güzel .Oglen yemegim peynirli salata ayran
sitede bulamadım ama senin yazın açıldı.afiyet olsun canım sana da :)
birlikte intihar eden bir çiftin hikayesi.
sıcak sıcak dayanamadın demi.halam cenaze evine götürmek için poğaça yapmış. 2 tane ufak poğaça yedim.
ara öğünde sadece kahve içer telafi ederim :)
sitede bulamadım ama senin yazın açıldı.
olan şey çok yanlış tabi ama aklı başında olan biri intihar etmez . vardır bi yerde rahatsızlık.
Allah yardımcıları olsun .
sıcak sıcak dayanamadın demi.
poğaca sıcakken ve mis gibi kokarken ben dayanamam .
sarımsak susatır.sarımsaktan mı ne çok susuyorum ben
fırınlanmışını yedim işte cnmsarımsak susatır.
çiğ yemişsen daha çok susatır.
Canım malatya ilcesi ne daha uzak bir beldelik buraya bazı şeyler gelmiyor merkeze gidiyoruz alışveriş için ayda bir ama soğuktan gidemedik coktandirneden yok . neredesin ki.
o da susatır tabi. mangala attığımıza ben 2 baş falan yemek isterim. belki daha fazla . çünkü krem gibi eriyor . bi doyamıyorsun . az geliyor .fırınlanmışını yedim işte cnm
canım ya . kıyamam . bahçen varsa dik canımcım . pırasa ıspanak bari bi kaç sap olsun .Canım malatya ilcesi ne daha uzak bir beldelik buraya bazı şeyler gelmiyor merkeze gidiyoruz alışveriş için ayda bir ama soğuktan gidemedik coktandir
olsun şeker dur sıkıntı yapmahalen tartıda 64'üm off bu hafta da veremedim sanırım
Bende senin gbiyim canim yalnizken uzgunken yiuodum hep halbuki bunlarla basa cikmak lazim hayirdir ins kuzum neyin var anlatmak istersencanım güzel .
benim bugün az canım sıkkın . ve yiyesim var biliyor musun . aç değilim ama ağzıma bi şeyler atmak istiyorum.
ayy canm sen bna cok yakinsin o zaman bizde malatyaya gezmeye gdioruz aslinda merkezinde cok imkan var metro bile var alisveris icinCanım malatya ilcesi ne daha uzak bir beldelik buraya bazı şeyler gelmiyor merkeze gidiyoruz alışveriş için ayda bir ama soğuktan gidemedik coktandir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?