Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Zaten Simit Sarayi ve Turk restaurantlar disinda bisey yoktu. bu defa new yorku pek sevmedik. metrolar calismiyordu. taksi bile bulamadik. havaalanindan otele 2.5 saattte gittik. normalde 20 dk. her yer pislik icindeydi. central parkin yanindaki starbucks ta kahve ictik tuvaletine girdim kusacaktim. heryer homoseksuel doluydu. normal insandan cok homoseksuel vardi. resmen homoseksuel nufus patlamasi olmus new yorkta. times squarede yollarda duvarlarda homoseksuel reklamlar vardi midemiz bulandi. kisacasi bu gelenegimizi degistirmeye karar verdik. sanirim gelecek sevgililer gununde baska bir yere gidecegiz.

bence kapadokya dunyanin en romantik yerlerinden biri. cok iyi dusunmussun. simdiden iyi eglenceler.

Cocuklarla zor oluo canm bende yok ama olanlardan biliorum bidahakine birakcak bi yer bulursan birak
Kendini kotu hissetme canim is hayatinda her an aksilikler olabilior hele ki secmeli ders konusunda bizde de cok hata oluo ins telafi edilir hem sadece senden de kaynaklanmamis o yuzden unut gitsin
Iyi olmus kendini tutman kantine de gitme yanina hep saglikli seyler al insan gorunce cani istio
geçen hafta 1 kg aldım bu hafta veremedim cnm aç kaldığıma değse bari çok da acıkıyorum
Canim sen metoyu yavaslattin istersen biraz sabah oglen aksam 3 ogune don bo sure snra tekrar azaltirsin cnku ac kaliosun hepten skilma
Lahmacun yenmez mi yaaa maydanoz limon ve ayranla yanına çorba da olsa ne güzel olur
Valla guzel olur aslinda canim doyetisyen de verdi 10 gunde bir tane dedi ama oglen dedi smdi mideme oturmasin aksam aksam die
miami yi hayallerimden cikariorum an itibatiyle:) benim esim de cok guzel lavabo banyo temizler ben demeden supurur sagolsun

geçmiş olsun canım

A aaadddaaa yediğimde sanki alacakmış gibi hissediyorum canım.

Seylanin Gunlugu geçmiş olsun canım tiksindiysen lavabodan ondan olmuş olabilir. genelde ben bir lavabodan tiksineym idrar zoru olurum yada biri hapşursun tiksineym grip olurum hemen

iyi barii canım sevindim..insan çocuklarla gidince kötü oluyor onlarsız gidince daha bir pişman oluyor..
Benim eşim de yapar canım..onlar kuvvetli sürttümü pırıl pırıl yapıyorlar..benimki bigün zehirlenecek diye korkuyorum..basıyor çamaşır suyunu basıyor
Allah razı olsun onlardan

ayyy sen dedin ben iğrendim..ne o yaa..amerikan dizilerinde zaten hep var bu homoseksüel ilişkiyi normalleştirmeye çalışmak hatta ensest ilişkiyi bile normal gösteriyorlar bazı dizi ve filmlerde..iğreniyorum resmen..
Aynen canım inşallah çok romantik olacak

cumartesi gnü 2 saatlik uzaklıktaki ilçede çok sevdiğim bir yazarın söyleşisi var tabi kaçıramam kısmet olursa gideceğim :) kendine de dedim geliyorum görüşürüz biletimi de aldım diye akşamına konser var. git gel derken o yorgunlukla her halde cumartesi gece uyur pazartesi sabah kalkarım.

kardeşime diyorum pide yeriz daha önce yediğimiz yer vardı ya hani o şehirde diye. yok simit yeriz biz diyor cimriliği tuttu çocuğun

hastalıklı köpekler diyor kardeşim onlara. hiç haz etmiyor çocuk cidden de hiç hoş değil.
ay ben nefret ederim temizlik yapmaktan halam bana temizlik demesinde ne derse desin diye bakıyorum

az yemiyorum ki aslında cnm bayağı yiyorum hemde

İnşallah canım..çocuk gibi heyecanlanıyorum işte..adam 6 ay yoktu yaz berbat geçti ikimiz için de ..babamın hastalığı onun yokluğu..bu kadarı da olsa bize iyi gelecek..
bizimde oyle sersumcum 2 yildir tatilden geri donuyoruz olaylar yuzunden bu aralar da bi yogunluk var bi azalsa bizde bikac gunlugune izmire gitcez

Alsam yemegimi yedim kizlenmis paylican kirmizi biber uzerine kiyma cacik bir adet wasa yemicektm ama neyse dedim yedim bitazdan da son ogun sutlu kahve sonra biter ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…