- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
ayy seyla bende ordaki simit sarayina gitmek istiorum daha oncede demistim sende bozmakla iyi yapmissin tayilde bozmicanda ne zaman bozcan
Ohh afoyet olsun bnce senin gbiyim canim tatli cektimi hemen tariflere bakiorum deliyim ya bidaha yapmicam ama
erir cnm ohh miss gbi sicak pogaca diosun yani
günaydın güzeller..tabii bana günaydın..yeni uyandım kahvaltımı yaptım..
Eki Görüntüle 1954723 yımırta kaysı
peynir zeytin
roka 1 çeri
az salatalık
1 dilim kızarmış tereyağlı çavdar ekmeği
eşimle 10-11 martta kapadokyada 2 günlük balayı yapıciizz inşallah..kaya otellerinden birinde çok güzel bir süitte yer ayırttım..eşime sürpriz oldu..şömine karşısında aşk tazelemece şok romantik olacak inşallah
Cocuklarla zor oluo canm bende yok ama olanlardan biliorum bidahakine birakcak bi yer bulursan birakKızlar merhaba anca gelebildim sevgililer gününde eşim telafisini yaptı yemeğe götürdü ama bin pişman oldum fena bi yer değildi bi de yoğun bi gün olunca oturacak yer bile yoktu yer bulduk ama tam 1 saat bekledik yemek için akşam dokuzda yemek yedik o kadar bekleyince ben de iştah da kalmadı heves de çocukları anneme bırakalım dedim eşim de kıyamadı gelsinler deyince çocuk elinde yemek yedim işte böyle
Kendini kotu hissetme canim is hayatinda her an aksilikler olabilior hele ki secmeli ders konusunda bizde de cok hata oluo ins telafi edilir hem sadece senden de kaynaklanmamis o yuzden unut gitsinbizim akrabamız da malatya da üni hastanesinde beyin cerrahı . prof.
malatya için güzel diyorlar. ama kış güneşi bile yakıyormuş. balkonda gölgede olsan bile yakıyor diyorlar . pek dışarı çıkamıyorlar.
canım iş ile ilgili . ders seçmeler vardı . zamanı 2 gün önce bitti
bi dersi açmamışız . dolayısıyla öğrenciler seçmemiş. hocalar farketmemiş . kontrolu için yazı gelmişti. biz de yollamıştık hocalara . eksiklik vs varsa düzeltilmesi için son gün vs diye.
öyle zaman geçti. öğrenciler seçemedi. biz açtık dersleri.
şimdi yarın 1 günlüğüne sistemi hocalara açacaklar . umarım olur. ortak bi hata oldu. ben de kendimi kötü hissettim. ve yemek yemek istedim.
ama yemeden ağzıma bi şey atmadan atlattım.
yanımda aburcubur yok .
sadce kuru üzüm , kuru kaysı var onlara bile sarmadım . kendime hayret ettim. ama çekmecemde bisküvi çikolata olsa kesin dayanamaz yerdim.
kantin açıldı pazartesi itibariyle . öğrenciler geldi. kantine hiç girmedim. gitmeyi düşünmüyorum.
cıs onlar . yemiycem.
Canim sen metoyu yavaslattin istersen biraz sabah oglen aksam 3 ogune don bo sure snra tekrar azaltirsin cnku ac kaliosun hepten skilmageçen hafta 1 kg aldım bu hafta veremedim cnm aç kaldığıma değse bariçok da acıkıyorum
Valla guzel olur aslinda canim doyetisyen de verdi 10 gunde bir tane dedi ama oglen dedi smdi mideme oturmasin aksam aksam dieLahmacun yenmez mi yaaa maydanoz limon ve ayranla yanına çorba da olsa ne güzel olur
miami yi hayallerimden cikariorum an itibatiyle:) benim esim de cok guzel lavabo banyo temizler ben demeden supurur sagolsunGunaydin kizlar kahvaltim dunle ayni.
1 dilim ekmegi tahin ve pekmezle yedim. sonunda bitirdim artik yarin baska bisey yerim.
esim antibiyotik yazdi birazdan gidip alicam. yarina kadar iyilesmem lazim cunku yarin Miamiye bir Turk arkadasa bebek gormeye gidiyorum. iyilesmezsem yolda perisan olurum. malum umumi tuvaletler cok pis oluyor ustelik taret yapmadiklari icin suda olmuyor gidemiyorum.
cumartesi gunu baska bir Turk aile bize bruncha gelecekler. ben evi duzenleyip topladim yarin cocuklar okuldayken ben de Miamideyken esim evi dip kose temizler. cok sever banyolari temizlemeyi ve yerleri silmeyi.bense hic sevmem o yuzden genelde o yapiyor.
bende ogleden sonra gelip yiecekleri hazirlarim.
geçmiş olsun canımkendime aldığım vitaminleri evde kaybettim.
böyle beceriksiz birini tanıyor musunuz .
evvelki gün çantama koycam diye aldım. ama bi şey oldu ocak mı taştı ne . oraya koştum. sonra ne çantamdan çıktı ne evden.
bi de evde oyuncak sepetlerini aramayı düşünüyoruz eşimle. yok 2 gündür . deli olcam bee
iyi barii canım sevindim..insan çocuklarla gidince kötü oluyor onlarsız gidince daha bir pişman oluyor..Kızlar merhaba anca gelebildim sevgililer gününde eşim telafisini yaptı yemeğe götürdü ama bin pişman oldum fena bi yer değildi bi de yoğun bi gün olunca oturacak yer bile yoktu yer bulduk ama tam 1 saat bekledik yemek için akşam dokuzda yemek yedik o kadar bekleyince ben de iştah da kalmadı heves de çocukları anneme bırakalım dedim eşim de kıyamadı gelsinler deyince çocuk elinde yemek yedim işte böyle
Benim eşim de yapar canım..onlar kuvvetli sürttümü pırıl pırıl yapıyorlar..benimki bigün zehirlenecek diye korkuyorum..basıyor çamaşır suyunu basıyorGunaydin kizlar kahvaltim dunle ayni.
1 dilim ekmegi tahin ve pekmezle yedim. sonunda bitirdim artik yarin baska bisey yerim.
esim antibiyotik yazdi birazdan gidip alicam. yarina kadar iyilesmem lazim cunku yarin Miamiye bir Turk arkadasa bebek gormeye gidiyorum. iyilesmezsem yolda perisan olurum. malum umumi tuvaletler cok pis oluyor ustelik taret yapmadiklari icin suda olmuyor gidemiyorum.
cumartesi gunu baska bir Turk aile bize bruncha gelecekler. ben evi duzenleyip topladim yarin cocuklar okuldayken ben de Miamideyken esim evi dip kose temizler. cok sever banyolari temizlemeyi ve yerleri silmeyi.bense hic sevmem o yuzden genelde o yapiyor.
bende ogleden sonra gelip yiecekleri hazirlarim.
ayyy sen dedin ben iğrendim..ne o yaa..amerikan dizilerinde zaten hep var bu homoseksüel ilişkiyi normalleştirmeye çalışmak hatta ensest ilişkiyi bile normal gösteriyorlar bazı dizi ve filmlerde..iğreniyorum resmen..Zaten Simit Sarayi ve Turk restaurantlar disinda bisey yoktu. bu defa new yorku pek sevmedik. metrolar calismiyordu. taksi bile bulamadik. havaalanindan otele 2.5 saattte gittik. normalde 20 dk. her yer pislik icindeydi. central parkin yanindaki starbucks ta kahve ictik tuvaletine girdim kusacaktim. heryer homoseksuel doluydu. normal insandan cok homoseksuel vardi. resmen homoseksuel nufus patlamasi olmus new yorkta. times squarede yollarda duvarlarda homoseksuel reklamlar vardi midemiz bulandi. kisacasi bu gelenegimizi degistirmeye karar verdik. sanirim gelecek sevgililer gununde baska bir yere gidecegiz.
bence kapadokya dunyanin en romantik yerlerinden biri. cok iyi dusunmussun. simdiden iyi eglenceler.
iyi barii canım sevindim..insan çocuklarla gidince kötü oluyor onlarsız gidince daha bir pişman oluyor..
Benim eşim de yapar canım..onlar kuvvetli sürttümü pırıl pırıl yapıyorlar..benimki bigün zehirlenecek diye korkuyorum..basıyor çamaşır suyunu basıyor
Allah razı olsun onlardan
ayyy sen dedin ben iğrendim..ne o yaa..amerikan dizilerinde zaten hep var bu homoseksüel ilişkiyi normalleştirmeye çalışmak hatta ensest ilişkiyi bile normal gösteriyorlar bazı dizi ve filmlerde..iğreniyorum resmen..
Aynen canım inşallah çok romantik olacak
sağol canım inşallahİnşallah göründüğü gibi güzel olur canım ve çok iyi geçerr
İnşallah canımsersum hadi ins guzel olcak canm sen ferah tut
az yemiyorum ki aslında cnm bayağı yiyorum hemdeyazarhanim35 almazsin inanki o duyguyu biliorum bnde ilk zayifladgmda acliktan olcek kadar az yiyodum ama bikac fn snra hepsinin acisi cikiodu snra yine kis kadar ne zaman duzenli beslenmeye basladim meto hizlandi az veriorum ama ins vericem:)
bizimde oyle sersumcum 2 yildir tatilden geri donuyoruz olaylar yuzunden bu aralar da bi yogunluk var bi azalsa bizde bikac gunlugune izmire gitcezİnşallah canım..çocuk gibi heyecanlanıyorum işte. .adam 6 ay yoktu yaz berbat geçti ikimiz için de ..babamın hastalığı onun yokluğu..bu kadarı da olsa bize iyi gelecek..
otelimizin ve odamızın resmi kızlar..inşallah göründüğü gibidir
Eki Görüntüle 1954901 Eki Görüntüle 1954902
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?