bizim akrabamız da malatya da üni hastanesinde beyin cerrahı . prof.Bende senin gbiyim canim yalnizken uzgunken yiuodum hep halbuki bunlarla basa cikmak lazim hayirdir ins kuzum neyin var anlatmak istersen
ayy canm sen bna cok yakinsin o zaman bizde malatyaya gezmeye gdioruz aslinda merkezinde cok imkan var metro bile var alisveris icin
geçen hafta 1 kg aldım bu hafta veremedim cnm aç kaldığıma değse bariolsun şeker dur sıkıntı yapma
yine bi ara tuttuğun gibi sıkı tutarsın . canını sıkma. olsun . bu hafta da böyle olsun ne çıkar .
ah kuzum.Kızlar merhaba anca gelebildim sevgililer gününde eşim telafisini yaptı yemeğe götürdü ama bin pişman oldum fena bi yer değildi bi de yoğun bi gün olunca oturacak yer bile yoktu yer bulduk ama tam 1 saat bekledik yemek için akşam dokuzda yemek yedik o kadar bekleyince ben de iştah da kalmadı heves de çocukları anneme bırakalım dedim eşim de kıyamadı gelsinler deyince çocuk elinde yemek yedim işte böyle
afiyet olsun. ben eve gidince i çcem inşallah.ara öğün
sade süvari türk kahvesi
türk kahvesini sütlü pek içmiyorum senede 1-2 kere ancak cnm sade şekersiz içmeyi seviyorum :)afiyet olsun. ben eve gidince i çcem inşallah.
arada sütlü yapıyorum hoş oluyor.
sen de yapar mısın öyle
ben atıyorum içine . 1 su bardağına yarım tatlı kaşığıtürk kahvesini sütlü pek içmiyorum senede 1-2 kere ancak cnm sade şekersiz içmeyi seviyorum :)
nasıl yapıyorsun sodalı yeşil çayı.kahveden önce 1 bardak sodalı yeşilçayımı içtim. o tok tutuyor. 1 bardak kaldı akşam ymek yerine elma yicem kalanı da acıktığmda içerim
Bahce de 1 metre kar var canım yazlık sebze güzel oluyor ama kışlık için çok soğuk zaten kar da çokcanım ya . kıyamam . bahçen varsa dik canımcım . pırasa ıspanak bari bi kaç sap olsun .
var mı bahçende bi şeyler
ben atıyorum içine . 1 su bardağına yarım tatlı kaşığı
dün kek yaptım ya mersmelow ile
ondan tatdım . yarım kek yedim galiba.
o yüzden kahvemi şekersiz yaptım. bi taraftan toparlayayım diye.
nasıl yapıyorsun sodalı yeşil çayı.
çıkış vaktimiz yaklaşıyor.
kendimi iyi hissetmiyorum.
iş yerinde grip olanlar var . odamıza da gelip oturuyorlar . çay vs içiyoruz .
derken hastalık bize gelmez inşallah .
Evet imkan var da sebzelerin ömrü malum et almak için bile ilçeye gidiyoruz burda kasap var da güvenli değil yolumuz ne zaman düşerse. Eşim zaten malatyalı ben de iyi biliyorum da ışte orda oturup da almak gibi kolay olmuyorBende senin gbiyim canim yalnizken uzgunken yiuodum hep halbuki bunlarla basa cikmak lazim hayirdir ins kuzum neyin var anlatmak istersen
ayy canm sen bna cok yakinsin o zaman bizde malatyaya gezmeye gdioruz aslinda merkezinde cok imkan var metro bile var alisveris icin
Çocuklu evde insan kendi kaybolmadigina şükrediyorkendime aldığım vitaminleri evde kaybettim.
böyle beceriksiz birini tanıyor musunuz .
evvelki gün çantama koycam diye aldım. ama bi şey oldu ocak mı taştı ne . oraya koştum. sonra ne çantamdan çıktı ne evden.
bi de evde oyuncak sepetlerini aramayı düşünüyoruz eşimle. yok 2 gündür . deli olcam bee
Lahmacun yenmez mi yaaa maydanoz limon ve ayranla yanına çorba da olsa ne güzel olurIkindi ogunum bor bardak ayran ve bir adet wasa esim lahmacun istedi aksama ben yemeyi dusunmuyorum ins sadece hazirladgim kiymali harctan ayirdim kozlenmis paylicanla karniyarik yapcam kendime yanina da cacik
bana iyi gelmişti. kendime gelmiştim.Ben de bu ara vitamin kullanmaya başlıcam biraz güç toplayayım eşim Amerika'dan getirmişti bir sürü onlara dadanmayın düşünüyorum:) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?