Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

bizim akrabamız da malatya da üni hastanesinde beyin cerrahı . prof.
malatya için güzel diyorlar. ama kış güneşi bile yakıyormuş. balkonda gölgede olsan bile yakıyor diyorlar . pek dışarı çıkamıyorlar.

canım iş ile ilgili . ders seçmeler vardı . zamanı 2 gün önce bitti
bi dersi açmamışız . dolayısıyla öğrenciler seçmemiş. hocalar farketmemiş . kontrolu için yazı gelmişti. biz de yollamıştık hocalara . eksiklik vs varsa düzeltilmesi için son gün vs diye.
öyle zaman geçti. öğrenciler seçemedi. biz açtık dersleri.
şimdi yarın 1 günlüğüne sistemi hocalara açacaklar . umarım olur. ortak bi hata oldu. ben de kendimi kötü hissettim. ve yemek yemek istedim.
ama yemeden ağzıma bi şey atmadan atlattım.
yanımda aburcubur yok .
sadce kuru üzüm , kuru kaysı var onlara bile sarmadım . kendime hayret ettim. ama çekmecemde bisküvi çikolata olsa kesin dayanamaz yerdim.
kantin açıldı pazartesi itibariyle . öğrenciler geldi. kantine hiç girmedim. gitmeyi düşünmüyorum.
cıs onlar . yemiycem.

kendime yarın için kıymalı karnıbahar yemeği yaptım azıcık biber salçalı falan koydum içine güzel oldu. 1 çorba kaşığı 9 kalori diyor kıyma var diye 1 çorba kaşığına 15 kalori desek az kalorisi.

ah kuzum.
ben de kıyamam çocuklar da olsun isterim ama yanlış yapıyoruz .
bi şöyle adam akıllı muhabbetimiz olmadan yemek yiyoruz. romantizm vs olmuyor
hatta tartışma bile çıkıyor çocuklar yüzünden aramızda. öyle yaptın . böyle ettin. . ç oculara dur yapma. dökme. kavga etme demekten .
keşke bıraksaymışsınız .
ben bundan sonra ne ara bulursam bırakcam cocukları. kız da 1.5 yaşında oldu. büyüdü.
sanıyorum artık babaanen anneanne onu bakmayı kabul eder. kücükken çok huysuz oluyordu. şimdi düzeldi.
bi yemek . bi akşam dışarı çıkma. bi sinema yapcaz inşallah

ilk çocuk varken .
1.5 yaşındaydı galiba.
uyuttuk .
limana balık tutmaya gittik.
malzemeleri aldık.
gece saat 2 de kayınvalidem aradı. oğlan uyandı ağlıyor anne diye.
ki kalkmaz kalkmaz o geceyi buldu kalktı.
ateşlenmiş hasta olmuş meğer .
ay o gece uyumadı da oğlan .
bi gece kaçamak yapalım dedik . beceremedik .

kahveden önce 1 bardak sodalı yeşilçayımı içtim. o tok tutuyor. 1 bardak kaldı akşam ymek yerine elma yicem kalanı da acıktığmda içerim

türk kahvesini sütlü pek içmiyorum senede 1-2 kere ancak cnm sade şekersiz içmeyi seviyorum :)
ben atıyorum içine . 1 su bardağına yarım tatlı kaşığı
dün kek yaptım ya mersmelow ile
ondan tatdım . yarım kek yedim galiba.
o yüzden kahvemi şekersiz yaptım. bi taraftan toparlayayım diye.

kahveden önce 1 bardak sodalı yeşilçayımı içtim. o tok tutuyor. 1 bardak kaldı akşam ymek yerine elma yicem kalanı da acıktığmda içerim
nasıl yapıyorsun sodalı yeşil çayı.
çıkış vaktimiz yaklaşıyor.
kendimi iyi hissetmiyorum.
iş yerinde grip olanlar var . odamıza da gelip oturuyorlar . çay vs içiyoruz .
derken hastalık bize gelmez inşallah .

kendime aldığım vitaminleri evde kaybettim.
böyle beceriksiz birini tanıyor musunuz .
evvelki gün çantama koycam diye aldım. ama bi şey oldu ocak mı taştı ne . oraya koştum. sonra ne çantamdan çıktı ne evden.
bi de evde oyuncak sepetlerini aramayı düşünüyoruz eşimle. yok 2 gündür . deli olcam bee

ben atıyorum içine . 1 su bardağına yarım tatlı kaşığı
dün kek yaptım ya mersmelow ile
ondan tatdım . yarım kek yedim galiba.
o yüzden kahvemi şekersiz yaptım. bi taraftan toparlayayım diye.

ben şekerle içemiyorum kahveyi cnm :)

yarım litre yani 2.5 su bardağı suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay koyup demliyorum. demini alınca yarım limon sıkıp kabuğunuda içine atıyorum ılınınca 1 şişe soda açıyorum. içine koyup öğün aralarında 1 bardak içiyorum. bazen yemekten önce içiyorum tok tutsun fazla yemeyeyim diye

Evet imkan var da sebzelerin ömrü malum et almak için bile ilçeye gidiyoruz burda kasap var da güvenli değil yolumuz ne zaman düşerse. Eşim zaten malatyalı ben de iyi biliyorum da ışte orda oturup da almak gibi kolay olmuyor

Çocuklu evde insan kendi kaybolmadigina şükrediyor

Ben de bu ara vitamin kullanmaya başlıcam biraz güç toplayayım eşim Amerika'dan getirmişti bir sürü onlara dadanmayın düşünüyorum:) :)

Ikindi ogunum bor bardak ayran ve bir adet wasa esim lahmacun istedi aksama ben yemeyi dusunmuyorum ins sadece hazirladgim kiymali harctan ayirdim kozlenmis paylicanla karniyarik yapcam kendime yanina da cacik
Lahmacun yenmez mi yaaa maydanoz limon ve ayranla yanına çorba da olsa ne güzel olur

Gunaydin kizlar kahvaltim dunle ayni.
1 dilim ekmegi tahin ve pekmezle yedim. sonunda bitirdim artik yarin baska bisey yerim.
esim antibiyotik yazdi birazdan gidip alicam. yarina kadar iyilesmem lazim cunku yarin Miamiye bir Turk arkadasa bebek gormeye gidiyorum. iyilesmezsem yolda perisan olurum. malum umumi tuvaletler cok pis oluyor ustelik taret yapmadiklari icin suda olmuyor gidemiyorum.
cumartesi gunu baska bir Turk aile bize bruncha gelecekler. ben evi duzenleyip topladim yarin cocuklar okuldayken ben de Miamideyken esim evi dip kose temizler. cok sever banyolari temizlemeyi ve yerleri silmeyi. bense hic sevmem o yuzden genelde o yapiyor.
bende ogleden sonra gelip yiecekleri hazirlarim.

Ben de eşim temizlik yapınca çok mutlu oluyorum bi de ayrıntılı yapar özene bezene ama yapmadı için canı istemeli beyfendininn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…