Bu aralar yiyorsun canım önceleri kuş kadar yiyordun.az yemiyorum ki aslında cnm bayağı yiyorum hemde
Yok daha nelerakşam yemeğim
Bende şu an daha bilinçli verdigimi düşünüyorum hem protein karbonhidrat dengesini sağlamaya çalışıyorum hem de öğünler arası dengeye dikkat ediyorum bir ogun çok yediysem diğer ogun az yiyorum şok diyet yapıp vücuttan su atmak yerine az ve dengeli yiyip spor da yaparak yağ takip kas yapmaya çabalıyorum insallah daha iyi olacakyazarhanim35 almazsin inanki o duyguyu biliorum bnde ilk zayifladgmda acliktan olcek kadar az yiyodum ama bikac fn snra hepsinin acisi cikiodu snra yine kis kadar ne zaman duzenli beslenmeye basladim meto hizlandi az veriorum ama ins vericem:)
Çok güzel görünüyor canım şimdiden iyi tatiller çok eglenirsin insallahotelimizin ve odamızın resmi kızlar..inşallah göründüğü gibidir
Eki Görüntüle 1954901 Eki Görüntüle 1954902
masallh canm evet sende iyi gdiosun bnde onu yapmaya calisuorum bide sunu farkettim sok diyet yapip bugun az yedim surdan bi cikolata bi fistik derken almamiz gereken vitaminleri degil de bos kalorileri alioruz snra gobek kaca yaglari duruo yuzden olmadik yerlerden kilo gdio halbuki yag verince vucuttan da orantili kilo gdioBende şu an daha bilinçli verdigimi düşünüyorum hem protein karbonhidrat dengesini sağlamaya çalışıyorum hem de öğünler arası dengeye dikkat ediyorum bir ogun çok yediysem diğer ogun az yiyorum şok diyet yapıp vücuttan su atmak yerine az ve dengeli yiyip spor da yaparak yağ takip kas yapmaya çabalıyorum insallah daha iyi olacak
afiyet olsun cnm bende peyniri cok seviorum yaaAkşam yemeğimsoğan ve salça ıle pişmiş brokoli
2 parça peynir ama birini yiyebildim
Ekmeği mümkünse iyice çıkar hayatındanAkşam yemegim bir parça ekmek aldım oğlumla beraber yedik üçte biri de kaldı bir yemek kaşığı kadar patates puresi ve salata yemekten önce icmistim kahvemi.
Akşam sporumu yapar günü bitiririm.
Afiyet olsun cnm hem lezzetli hemde cok saglikli olmussabah 1 km yürüdüm işten gelirken..şimdi de 2.5 km yürüdüm bantta ..3.5 km cepte
akşam yemeğim
Eki Görüntüle 1954938 Eki Görüntüle 1954939
bir de terbiyeli şehriye çorbası
etin 1 parçasını yedim (antrikot)
sarımsaklı yoğurtlu semizotu ve köz kapya biber..
şimdi de 1 dilim portakal eklenmiş sade maden suyum
Güzel mamalar .afiyet olsunsabah 1 km yürüdüm işten gelirken..şimdi de 2.5 km yürüdüm bantta ..3.5 km cepte
akşam yemeğim
Eki Görüntüle 1954938 Eki Görüntüle 1954939
bir de terbiyeli şehriye çorbası
etin 1 parçasını yedim (antrikot)
sarımsaklı yoğurtlu semizotu ve köz kapya biber..
şimdi de 1 dilim portakal eklenmiş sade maden suyum
bu akşam tavuk kavundum .az tadına baktımyazarhanim35 aynen bu ara yiuosun ama tam degil messela aksam sadece bi elma yemek yerine haslanmis tavuk yesen protein hem yag yakar hemde tok tutar hem de kalorisi az
Canım ekmeği tam çıkarmak yerine mümkün olduğu kadar az yemeğe çalışıyorumEkmeği mümkünse iyice çıkar hayatından
Patates püresi zaten nişasta
Sanıyorum ekmeği bırakma yolundasın ,azalttın iyice
aynen canım..asker polis olunca mecbur..Amann sağlık olsun napalım..siz de gidersiniz inşallah canımbizimde oyle sersumcum 2 yildir tatilden geri donuyoruz olaylar yuzunden bu aralar da bi yogunluk var bi azalsa bizde bikac gunlugune izmire gitcez
ben de çok merak ediyordum..iyi bir fırsat olacak inşallah canımKapadokya'daki oteller genellikle çok güzeller. Ben ilk gördüğümde bayılmıştım. Tekrar gitmeyi istediğim yerlerden biri.
Sağol canım inşallahÇok güzel görünüyor canım şimdiden iyi tatiller çok eglenirsin insallah
Afiyet olsunAkşam yemegim bir parça ekmek aldım oğlumla beraber yedik üçte biri de kaldı bir yemek kaşığı kadar patates puresi ve salata yemekten önce icmistim kahvemi.
Akşam sporumu yapar günü bitiririm.
afiyet olsun canım hafif bir öğün olmuşAkşam yemeğimsoğan ve salça ıle pişmiş brokoli
2 parça peynir ama birini yiyebildim
evet canımKapadokya'ya mı gidiyorsun sersum
sağol canımcımAfiyet olsun cnm hem lezzetli hemde cok saglikli olmus
Güzel mamalar .afiyet olsun
Bu aralar yiyorsun canım önceleri kuş kadar yiyordun.
canım istediYok daha neler
yazarhanim35 aynen bu ara yiuosun ama tam degil messela aksam sadece bi elma yemek yerine haslanmis tavuk yesen protein hem yag yakar hemde tok tutar hem de kalorisi az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?