Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Bende şu an daha bilinçli verdigimi düşünüyorum hem protein karbonhidrat dengesini sağlamaya çalışıyorum hem de öğünler arası dengeye dikkat ediyorum bir ogun çok yediysem diğer ogun az yiyorum şok diyet yapıp vücuttan su atmak yerine az ve dengeli yiyip spor da yaparak yağ takip kas yapmaya çabalıyorum insallah daha iyi olacak

Akşam yemegim bir parça ekmek aldım oğlumla beraber yedik üçte biri de kaldı bir yemek kaşığı kadar patates puresi ve salata yemekten önce icmistim kahvemi.
Akşam sporumu yapar günü bitiririm.

Akşam yemeğimsoğan ve salça ıle pişmiş brokoli
2 parça peynir ama birini yiyebildim

Eklentiler

• image.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 37
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 37
Türk kahvemi de içtim
Çok şükür halimize .midemize bir şeyler girdi

masallh canm evet sende iyi gdiosun bnde onu yapmaya calisuorum bide sunu farkettim sok diyet yapip bugun az yedim surdan bi cikolata bi fistik derken almamiz gereken vitaminleri degil de bos kalorileri alioruz snra gobek kaca yaglari duruo yuzden olmadik yerlerden kilo gdio halbuki yag verince vucuttan da orantili kilo gdio

sabah 1 km yürüdüm işten gelirken..şimdi de 2.5 km yürüdüm bantta ..3.5 km cepte
akşam yemeğim

bir de terbiyeli şehriye çorbası
etin 1 parçasını yedim (antrikot)
sarımsaklı yoğurtlu semizotu ve köz kapya biber..

şimdi de 1 dilim portakal eklenmiş sade maden suyum

yazarhanim35 aynen bu ara yiuosun ama tam degil messela aksam sadece bi elma yemek yerine haslanmis tavuk yesen protein hem yag yakar hemde tok tutar hem de kalorisi az

Akşam yemegim bir parça ekmek aldım oğlumla beraber yedik üçte biri de kaldı bir yemek kaşığı kadar patates puresi ve salata yemekten önce icmistim kahvemi.
Ekmeği mümkünse iyice çıkar hayatından
Patates püresi zaten nişasta
Sanıyorum ekmeği bırakma yolundasın ,azalttın iyice

Çay demliycem birazdan
yazarhanim35 aynen bu ara yiuosun ama tam degil messela aksam sadece bi elma yemek yerine haslanmis tavuk yesen protein hem yag yakar hemde tok tutar hem de kalorisi az
bu akşam tavuk kavundum .az tadına baktım
Sence marketlerden tavuk almak doğru mu
Alıyoruz ama . Mümkün olduğunca az almaya çalışıyorum . Sen ne yapıyorsun

bizimde oyle sersumcum 2 yildir tatilden geri donuyoruz olaylar yuzunden bu aralar da bi yogunluk var bi azalsa bizde bikac gunlugune izmire gitcez
aynen canım..asker polis olunca mecbur..Amann sağlık olsun napalım..siz de gidersiniz inşallah canım
Kapadokya'daki oteller genellikle çok güzeller. Ben ilk gördüğümde bayılmıştım. Tekrar gitmeyi istediğim yerlerden biri.
ben de çok merak ediyordum..iyi bir fırsat olacak inşallah canım

Çok güzel görünüyor canım şimdiden iyi tatiller çok eglenirsin insallah
Sağol canım inşallah

Afiyet olsun
Akşam yemeğimsoğan ve salça ıle pişmiş brokoli
2 parça peynir ama birini yiyebildim
afiyet olsun canım hafif bir öğün olmuş
Kapadokya'ya mı gidiyorsun sersum
evet canım

Afiyet olsun cnm hem lezzetli hemde cok saglikli olmus
sağol canımcım
Güzel mamalar .afiyet olsun

1 bardak sodalı yeşil çayımı içtim birazdan da bir kupa sinameki çayımı içicem sonra da form çayım ile hurma yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…